Mamici si gravidute de Italia (43)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

micio.imi trimite mama cam la 3 luni cam tot ce tine de farmacia unui copil de 9 luni.imi face pediatra de acolo reteta,mama le scoate,si mi le trimite mie.si eu le dau cand pateste cate ceva,o sun si ea imi spune ce si cum si cat.plus ce mai am de aici.pediatrul meu e cam sutit de aici din italia.si oricum aici nu se prea dau antibiotice .si eu sunt contra lor decat atunci cand e cazul le accept.
Fetelor pe unde sunteti?

cris 8
lunitze

www.onetruemedia.com/shared?p=79cb6c4f3c7ecdce0aeb8b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">cris 9 lunitze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ely2304 spune:

FETELOR..se pare k iarasi am intrat cand toata lumea doarme..ehe..am avut o zi lungaaaaa taresi din pacate nu am putut intra mai devreme
BERARPIRI asa cum spuneam ziua de azi pt mine a inceput la ora 6:30 cand toata lumea era la eu eram deja pe drum...cum sotul nu avea somn a decis sa placam devreme k trebuia sa ducem un pachet in FIRENZE care sa ajunga in pana la CRACIUN sigur k pana am ajuns la FI au mai trecut 3ceasuri ...mic-dejun..diverse opriri apoi drumul pana acolo e lungut apx40km dar nu a fost rau deloc pt k m-am si distrat FACAND SHOPPING CU OCAZIA SARBATORILOR.m-am dat putin k nu stiam ce sa cumpar sa-i multumesc cat de cat.m-am distratcand am cumparat pt mine si pt sotk stiam ce ne place.aproape toata ziulik mi-am petrecut-o prin magazine apoi din nou aksa cu pregatirea cinei si o mik plimbareala in aer liber cu BRICIOLINA adik catelusha..si nu in ultimul rand pe net cam atat am facut pe ziua de azi dar mai este si ziua de MAINE la fel de lunga POT SPUNE K M-AM SIMTIT FFFF BINE draga beri-beri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ginger00 spune:

Helooooooooooooo
si io-s pe-aici ca mi-au adormit sufletele.Azi am fost la shoppinguit con mio maritino de dimineata.Daca se se trezesc si copii pana la 2 atunci iesim si cu ei la Carrefour daca nu,nu...ca de-i apuca foamea pe-acolo am pus-o .E tare rau cand sunt intre diversificare si mancarica normala.Cand incep sa muste ei si sa mestece bine,scapi cu o bucata de pizza sau ceva de la fast food dar acum,mai tot macinat si cu lingurita e cam greu de iesit...
Ce ati facut de papa?
La copii le-am dat asa: omletica cu branza si prosciutto cotto si acum le fac o supica de pui.
Pentru noi : ciorba de perisoare si spaghetii cu gamberi si zucchine (metà cucina romena si metà italiana )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ely2304 spune:

mamicutelor si gravidutelorce faceti voi astazi,cum va sijavascript:insertsmilie('')mtiti?vad k nu este nimeni pe aicipacat k aveam o limbarnitaasta este vb maine...pana atunci sa aveti o duminik placuta

Mergi la inceput
Mergi la inceput