Mamici si gravidute de Italia (43)
Raspunsuri - Pagina 16
ely2304 spune:
seara buna fetelor.MULTUMESC GEORGYIULI,BIONDA,IRINA,ROXALI....TUTUROR PT URARI.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
astazi m-am gandit toata ziua cum va fi aul viitor cand o voi avea pe MARINA-DENISE langa bradutul de CRACIUN
abia astept momentul.GEORGYIULI am avut emotii exact cum spuneai tu,nu mai auzeam si nu mai vedeam nimic..
stateam cu ochii lipiti de monitor si ii urmaream fiecare miscare
nu vroiam sa pierd nici o secunda am stat aproape 50min uitandu-ma fix si ink nu m-am saturat
parca as mai vrea.
ely2304 spune:
MS MICIO,KATIAPAM..sper k nu am uitat pe nimeni
BIONDA incearca sa stai linistita k altfel si bebe va fi agitat,mai ai putina rabdare si in curand iti vei tine pruncutul in brate
_
cu siguranta o sa-i duci lipsa burticii cand bebe nu va mai fi asa k profita acum de ultimele zile bucura-te la maxim si inceark sa stai calma.

katiapam spune:
Multu de urari gagici
mai intru eu pina sa plec asa sa mai dau cite o cafea![]()
ticker 
de
Giulia (20/06/07)
bionda spune:
Buna seara gagici!Multam Katia pt urari
iti doresc si tie sarbatori fericite,multa sanatate si drum bun!
Eu sunt franta
m-a plimbat azi sotul prin Monaco si Menton,am facut putine cumparaturi dupa care ne-am oprit sa mancam
si a trecut ziulica
incercam sa profitam de timpul care ne-a ramas sa il petrecem in doi pt ca poate chiar maiine vom incepe o noua viata in trei
Bradutul il avem facut
curatenia si ea,totul e pregatit deci bebe poate sa vina linistit
Polia 
bebele meu
39+
http://s403.photobucket.com/albums/pp115/bionda_photos/
Irina20 spune:
Neatza!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=724e548b768b30618f9a7a&source=category&category_id=12" target="_blank">album 1
nou
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7458c364f09f6e60b2d077&source=category&category_id=all" target="_blank">album 2
bionda spune:
Salut! M-am apucat sa fac putina treaba iar acum sunt in pauza de capucino
Banuiesc ca si voi trebaluiti pt ca nu dati semne de viata![]()
Polia 
bebele meu
39+
micio spune:
Da, da trebaluim
, eu spal geamurile si afata ploua, maine sunt din nou murdare, nu suport oblonele inchise 
www.flickr.com/photos/13596266@N06/3035156436/" target="_blank">Eduard-19.01.'06
bionda spune:
Ce fete active
!Asa-i cd se apropie sarbatorile,mai mult muncesti decat te odihnesti
curatenie,mancare,musafiri
ma doare capul..![]()
Polia 
bebele meu
39+
neliaCris spune:
neatza fete!!!
la mine nu prea se pare ca vin sarbatorile...curat fac in fiecare zi,dau cu aspiratorul de 2 ori in toate camerele caci cris merge de-a busilea si mereu are gura plina de scame sau farmituri.Am scoss iar patutul din garaj pentru ca ma inebuneste noaptea...Doarme 2 ore si se trezeste.ora de somn incepe la 8 seara.se trezeste la 9.apoi doarme la 12 miezul noptii.la 4 ii dau ceai,la 6 sau 7 ii dau lapte si apoi se trezeste la 10 jumate.si eu la fel.se mai numeste asta somn?si are 9 luni.de la nastere tot asa o duc.acum 2 zile am avut prima raceala,urata de tot!!!
mancare speciala nu fac,prajituri nu pt ca nu arde cuptorul bine,musafiri nu am ca au plecat in tara,Katiapam pleaca si ea,si eu m-as duce dar nu ma incumet 24 de ore,si acolo sa ma plimb mereu de la sibiu la valcea,naspa,mai bine stau aici la caldurica,doar sa repare astia centrala azi ca pana acum am facut baie caldutza,si as vrea un calda calda...
pup la toate si sa aveti drum fara surprize pana in ro (pt cele ce pleaca)
Bionda,cum mai e burtica?in ultima sapt am fost si eu 1 data la 72 de ore sa ma verifice caci eram suspecta de lichid prea putin,si mi-au spus ca important e sa miste bine bebele in burta,doar ca la ce burta am avut nu mai avea bebele unde sa se miste,si nu il prea simteam.asa ca am facut inducere din cauza spaimei cui care ma culcam si ma trezeam zi de zi...si imi pare rau...o sa vina si bebele tau imediat ai sa vezi doar ca baietii sunt mai lenesi si ies la 41 de spat si ceva zile...deci eu zic ca o sa treci de craciun...
cris 8 lunitze
neliaCris spune:
se pare ca sunt singura pe aici.apropo:sa ma stresez in continuare ca copilul meu nu manaca sau sa merg iar la doctor?e si un pic racit,il doare gatul,poate ii ies si dintii si nu are nimic si eu il tot plimb pe la medici ca nebuna
cris 8
lunitze
www.onetruemedia.com/shared?p=79cb6c4f3c7ecdce0aeb8b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">cris 9 lunitze