Mamici si gravidute de Italia (43)
Raspunsuri - Pagina 15
Roxali spune:
Neata!...o cafeluta,ciocolata calda,ceiut si tot ce doriti
Ely felicitari ptr tititza,sarcina usoara in continuare...eu emotiile nu mi le-am stapanit nici la prima,nici cu a doua sarcina...sa nu mai zic ca am fost la eco cu o prietena care era gravi (una sapt mai mult ca mine)si eu imi doream tot baiat si ea fata...a fost invers![]()
Bionda e normal sa fi mai agitata...hormoni...pana vine Mosu cred ca iti vei tine puiul in brate
...intru in fiecare zi sa vad cum te simti
Ali , Sonia 1 an si Enrico 8 ani
poze
Irina20 spune:
Neatza fetele!
Ce dea emotii zburda pe aici!![]()
Citind despre emotiile voastre miam adus si eu aminte de sarcina mea,mai sa plang si cred ca dau in plans;sunt clipe magice,unice
Ely felicitari pt fetita.
Berarpiri multa sanatate sotului.
Si multi
celorlalte.
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=724e548b768b30618f9a7a&source=category&category_id=12" target="_blank">album 1
nou
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7458c364f09f6e60b2d077&source=category&category_id=all" target="_blank">album 2
micio spune:
Neata!
Berarpiri , sanatate sotului
Ely, felicitari pt fetita
UNde sunteti gagici, toate la pregatiri de sarbatori?
Georgiana cum mai stai cu contractiile?
Katia faci bagaje?
www.flickr.com/photos/13596266@N06/3035156436/" target="_blank">Eduard-19.01.'06
georgyiuly spune:
Buna dimineata fetele!
Intru si eu in fuga ca tre sa plec la munca, ultimile ore de munca...so gata intru in prenatal ( pe banii mei
)!!!!
Ely: felictari pentru ecografie...emotii multe spui??? Felicitari pt fetita si mai ales ca e totul bine, asa cum trebuie sa fie!!!
Bionda:curaj si capul sus..mai e putin si o sa-ti tii baietelul in brate.
Berarpiri: insanatosire grabnica sotului!!!Sper ca opeeratia a decurs foarte bine si o sa se recupereze repede!
Eu ce sa va povestesc...ma chinui cu curatenia de Craciun, in ritmul melcului.M-am invatat si cu noua alimentatie...imi lipseste o farfurie de pasta si un colt de paine ..dar important e sa fim sanatoase amandoua! Trei luni trec repede si dupa aia ...ma indop de dulciuri!!! Si ce-as fi mancat un panettone!
va pup, ma duc la munci!!!
georgiana
26+
Daria sau Giulia
http://s359.photobucket.com/albums/oo40/gogoasha27_2008/georgiana/
georgyiuly spune:
Micio: contractii mai am, mai ales daca ma amisc mai mult...asa ca alternez treaba cu odihna...cum se face burta tare...cum ma asez in pat! Oricum mi-a spus obstetrica sa nu-mi fac griji, important e sa ma relaxez cand apar ( pt ca nu sunt dureroase)!
Multumesc de grija !
georgiana
26+
Daria sau Giulia
http://s359.photobucket.com/albums/oo40/gogoasha27_2008/georgiana/
katiapam spune:
helloo
ce faceti gagici?
nu prea am avut timp
vreau sa las casa in ordine,mai merg si la lucru,
ceva spesa si pregatiri de bagaje
Berarpiri-numai bine sotului
Bionda-nastere usoara si travaliu cit mai scurt,sper ca iti ti curind bebicul in brate
Ely-felicitari pt 
Micio,Irina,Roxali,Ely,Giorgy,Ginger,Nelia,Mamii,Mikuta,Petro va pup dulce pe toate si Sarbatori Fericite
Sarbatori fericite tuturor fetelor di grup care mai citesc pe aici si nu scriu deloc
nu stiu daca mai am timp sa intru,poate dar nu promit
numai bine tuturor
o sa va scriu si din ro
ticker 
de
Giulia (20/06/07)
Irina20 spune:
Katia drum bun si sarbatori fericite si tie,distreazate si pentru noi.
Eu ma simt foarte rau ,miau venit si mie neamurile in sfarsit dupa un an si 5 luni si nu mai pot simp ca mor de durere si pastile nu pot sa iau ca alaptez, mai am de facut si curatenie ;nu mai pot abia ma tin pe picioare
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=724e548b768b30618f9a7a&source=category&category_id=12" target="_blank">album 1
nou
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7458c364f09f6e60b2d077&source=category&category_id=all" target="_blank">album 2
Ginger00 spune:
Sarbatori fericite si voua, Katiapam..mergeti acasa? ce geloasa sunt...
.Noi cred ca vom merge la Craciunul viitor sa duc copii la sanius si sa-si petreaca alaturi de bunicul lor .
Eu azi am fost pana la servici si am decis ca incep din februarie sa lucrez cu 6 ore...Azi ne-am spalat pentru prima data pe dintisori cu periuta si pasta de dinti,au fost foate cuminti si ascultatori,speram sa fie tot asa de cuminti.
Va pup
micio spune:
Katia, sarbatori fericite! Drum bun!
Irina, mai amana curatenia daca te simti rau
Ginger, ce copii cuminti ai , eu il tin cu forta la spalat pe dinti...a avut o perioada cand vroia sa se spele singur de dragul de a ne imita, dar i-a trecut repede
Mai e cineva care nu a impodobit bradul? Ca mie mi-e asa o lene sa scot cutiile din debara 
www.flickr.com/photos/13596266@N06/3035156436/" target="_blank">Eduard-19.01.'06
Irina20 spune:
Da Micio eu nam facut bradul,il las pt seara de ajun,atunci e frumos,il fac de pe acum de Craciun deja sunt plictisita de el si nu mai are nici un farmec Craciunul,macar atat sa simt Craciunul daca nu altfel
nou