Mamici si gravidute de Italia (43)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Aliiiiii, de cand nu te-am vazuuuuuuut....Ce faceti voi? Shopingareala? Si noua ne place mult.Mai ales ca sunt in concediu.

MARINELA

P a t t y - la 11 luni new

Craciunita
......www.dancingsantacard.com/?santa=448223" target="_blank">dansatoare

www.onetruemedia.com/my_shared?z=22fc6e05c1fc9aceaecb65&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Asa a inceput fericirea......

PATRICIA ALEXIA Atata sunt de mare !!!03.IAN.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bionda spune:

Berapiri multa sanatate sotului!

Irinamultam pt grija!

Giorgi si Katiape unde sunteti?

Polia

bebele meu
39+

http://s403.photobucket.com/albums/pp115/bionda_photos/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Irlandezo ce mandrete de fetita ai...se vede ca papa tot si ce o mai mananca din ochi taticul...a venit mama ta pe la voi??...acusica face anul

Berarpiri tinem pumni la sot...tare frumos e la Montecatini...lume buna

Ali , Sonia 1 an si Enrico 8 ani
poze

Mergi la inceput

Se pare ca nu mai e nimeni pe aici... m-ati lasat singurica!

Polia

bebele meu
39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ely2304 spune:

sal fetelor....observ k toate lucrurile sunt la locul lorBIONDA cred k bebele tau vine o data cu MOS CRACIUN...chiar sta bn la tine in burtik...de nu are de gand sa iasa la lumina soareluiieri nu am putut intra..din pacate..am fost un pic ocupata am vb acasa cu ai mei apoi mi-am facut un dus..Am avut intentia sa intru dar dupa dus m-am simtit rau...uffffasa m-am speriat de mi-a trecut pofta de net si m-am bagat la nani.BERARPIRI ai terminat treaba??INSANATOSIRE GRABNICA SOTULUI TAU SI MULTA SANATATE.

Mergi la inceput

AZI SUNT HAPPY...MI-AM VAZUT CE EMOTII AVEAM...SLAVA D-NULUI K E BN SANATOS E TOT CE CONTEAZA...APROPO...E FETITAasa m-am bucurat cand mi-a spus k mai aveam putin si urlam de fericire.

Mergi la inceput

i-am vazut manutele piciorusele,caputul,inimioara,tot-tot doamne ce senzatie frumoasaaveam zambetul pe buze de cand am intrat si pana am ajuns acasa.nu reuseam sa-mi stapanesc emotiilemedicul se uita si radea si el..pe 29 mai fac o ecog pt k bebelina mea statea ghemuita si nu a reusit sa o masoare cap coadaasa k tre sa ma mai intorc pana la sf anului..sa speram k pana atunci nu-i creste cine stie ce k deja m-am obijnuit cu ideea k e fetita

Mergi la inceput

eu va lasma duc la nani..poate vb si maine...va pe toate si va urez o saptamana la fel de frumoasa k si a mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Berarpiri spune:

Multumim pt urari fetelor!

Noapte buna la mamici,pitici si burtici!

cand implineste sufletelul nostru 2 ani
poze cu Ambra ;www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
andreea, de ambra

,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''

Mergi la inceput

Ely felicitari pt fetita!

Eu nu pot sa dormimi curg sanii chiar ma dor putin plus am o stare de agitatie pe care nu pot sa mi-o explicimi vine sa plang fara motiv,nu am somn deloc si eu credeam ca m-am potolit cu nervii.

Polia

bebele meu
39+

Mergi la inceput