Mamici si gravidute de Italia (43)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Buna fetelor!
Katia sarbatori fericite alaturi de cei dragi si asteptam pozici

Ely ce frumoase nume ati ales ptr bebelina

Nelia a fost racit puiul...daca da,e normal sa nu manance...cu cel mare am avut si eu probleme ,cand era bolnav din cauza nu punea nimic in gura...mai mult ma necajeam sa nu ia medicam pe stomacul gol(am un fix!)...cu Betotal vit a functionat...eu cu pediatra ma conversam mereu la telefon ptr orice fel de probleme.

Cu curatenia nu ma omor cade cand sant acasa am tot facut...am fost din nou la cumparaturi...jucarele,haine si cadouri ptr cei dragi....siiiiiii...o videocamera ptr mine...sper ca voi invata repede sa o manevrez...asta seara are si baiatul serbare sper sa reusesc sa prind ceva

Micio la inceput am vrut sa fac doar brad afara,de frica pitici,dar nu pot rezista la magia Craciunului...chiar daca sant suparata(din cauza serviciului) si nu m-am last si am facut si in casa brad si aete cele....si pitic inca nu a distrus decat 2 globuri

Ali , Sonia 1 an si Enrico 8 ani
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bionda spune:

Nelia nu fi ingrijorata poate e o simpla raceala sau..eu stiu oricum nu cred ca e ceva grav trebaluiesti nu gluma de doua ori sa dai cu aspiratorulmamaaaaa!
Roxalifrumos cadou ti-ai tras! Eu mi-am luat o camera video cd am fost in Spania din primul salariu asa ca amintire

Irinaai nevoie de ajutor? Ma ofer sa te ajut....la mancat si baut apropo ce faci bun de sarbatori?Cu musafirii cum te descurci?

Micioeu am curatat geamurile saptamana trecuta dar nici nu se vede pt ca a plouat si sau murdarit la loc

Katiaai plecat?

Giorgi tu ce faci?Tot cu curatenia?

Polia

bebele meu
39+

http://s403.photobucket.com/albums/pp115/bionda_photos/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

eu sincer nu ma prea pricep la facut mancare,as vrea sa invat dar prima data sa imi cumpar un cuptor frumos cu grade,asa si sa iti arate timpul.vise...vise...eu fac de toate de mancare dar le bag acolo in oala pe toate si iese ce iese...desi mi-ar placea sa fiu o bucatariasa buna)si soacramii de altfel)dar ce sa-i faci,chiar nu am timp.azi mi-am adus aminte la 2 ca nu am mancat ninik...si ma miram eu de ce ma doare capul!

Roxali,buna camera,acum ai mai ramane de facut filmulete sa vedem si noi.
Bionda,se vede ca inca ai timp liber ca prea frumos scrii,adica cu culori cu tot tacamul,sper sa fii si asa cand vei avea bebelul!!
Eu mai trag un ochii pe la fetele de decembrie ce au nascut acum recent si ma oftic,unii bebei dorma 4 ore legate,sau mai mult 6 sau 7 ore(desi una a facut mastita)si eu nici acum nu dorm 4 ore legate decat foarte rar...
Vad ca a papat ceva azi dar era prea tarziu ca am reusit sa trag o serie de nervi,si eu cand ma inervez o i-au razna rau ...imi pare asa rau ca nu l-am alaptat si acum am pe constiinta ca nici mancarea nu o papa cu drag

cris 8
lunitze

www.onetruemedia.com/shared?p=79cb6c4f3c7ecdce0aeb8b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">cris 9 lunitze

Mergi la inceput

Nelia vazut montajul!

Abia astept sa fac primul meu montaj cu bebe si cu noi doi!

Polia

bebele meu
39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micio spune:

Roxali, sa folositi cu placere camera

Nelia, eu am alaptat peste un an, dar 4 ore legate de somn nu am vazut pana nu l-am intarcat. E normal sa nu aibe apetit daca e racit, dar recupereaza dupa.

BIonda ai nr de telefon al vreunei fete, sa dai sms daca nu mai apuci sa intri pe forum inainte sa pleci la spital?

Berarpiri cum e sotul?

Irina cum te mai simti?

Petro, Mirela pe unde umblati?

Poze de la aniverseri cand vedem si noi?

www.flickr.com/photos/13596266@N06/3035156436/" target="_blank">Eduard-19.01.'06

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ely2304 spune:

ROXALI-am ales la nimereala...nu m-am gandit prea mult
am zis k tre sa fie 2nume si asa am ales...sunt mai putin folosite dar impreuna suna bine,eu m-amdin prima zi de numele astea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ely2304 spune:

CELOR CARE MERGETI AKSA VA UREZ UN CRACIUN FERICIT ALATURI DE CEI DRAGIMULTA FERICIRE,SANATATE SI IMPLINIREA TUTUROR DORINTELOR PT NOUL AN SI UN CALDUROS LA MULTI ANI.

Mergi la inceput

NuMicio nu am nici un nr de telefon si chiar ma gandeam azi sa vi-l cer dar am uitat sunt asa de imprastiata zilele astea ms ca mi-ai adus aminte

Ely cum evolueaza sarcina? Cand ai urmatorul eco?

Noapte buna mamici si burtici!

Eu nu pot sa stau acum cu laptopul in fata si sticla de lapte poate reusesc sa adorm

Polia

bebele meu
39+

Mergi la inceput

Neata! Haideti la !

Polia

bebele meu
39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

eu am trecut pe ceaiuri ca sunt cam cu gatul in pioneze,fiumio la fel,de ,daca dormim in acelasi pat ,asta E.

Bionda,ma bucur ca iti place montajul.am sa fca unul in fiecare luna...

cris 8
lunitze

www.onetruemedia.com/shared?p=79cb6c4f3c7ecdce0aeb8b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">cris 9 lunitze

Mergi la inceput