Ai nostri, ca brazii! ian-feb05 (66)
Raspunsuri - Pagina 8
tomasa spune:
Patricia, ma bucur ca ti-e un pic mai bine fata de data trecuta, tin minte ca ai avut o sarcina grea, cu greturi adica. Cu aflarea sexului, la mine a fost exact invers, la Tudor am stiut de la 14 sapt, la Maria nu mi-a spus cu certitudine pt. ca era pozitia nefavorabila. Dar pana la urma nu asta conteaza, desi stiu ca tu ti-ai dori inca o fetita. Importanta e doar sanatatea, a voastra si a lor.
Ma bucur si pt. voi si pt. Rebe, cred ca e incantata!
mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005)
si a papanashei Maria (25 sept. 2007)
PatriciaArdeleanu spune:
Tomasa, greturile le am si acum, zilnic dimineata si destul de des seara (mincarea); la rebe vomam in schimb si peste zi, la servici, acum nu. si m-au tinut toata sarcina, sa vedem de data asta (singura parte buna tp care a meritat efortul sa zicem ca au fost nr de kg);
In primul rind imi doresc un copil sanatos si la fel de bun ca Rebecca. daca ar fi si fetita, as fi foarte incintata, dar primele doua aspecte conteaza cel mai mult. rebecca este incintata, isi doreste surioara dar eu nu o influentez si ii spun ca poat fi surioara sau fratior, abia asteapta sa ii puna babetele, sa plimbe caruciorul, sa ii dea sa manince si sa il/o imbrace cu ce vrea ea. chair mi-a zis ca vreo o surioara si sa o cheme maria.
Bubu, m-am uitat si eu la pozele voastre, sinteti o familie fericita si stiti sa va distrati. Bravo voua. Ca si Liviana, si eu te admir si imi pare rau ca nu procedez la fel, din aceleasi motive, dar nu e bine, o viata avem si trebuie sa ne si distram. vom mai umbla si noi la prioritati, am zis ca o sa incepem chiar pina vine bb2.
Liviana, ziceai de poze..nu prea am mai incarcat poze pe album, dar o sa incerc sa adun (inainte aveam mai mult spor, si la adaugat si la facut), am mai facut ocazional dar nu asa multe. oricum, fata de pozele din sua nu sint mari schimbari.
sarbatorile astea le-am cam ratat cu pozele, caci starea mea era prea gretoasa sa mai am chef de pozat
; dar imi pare rau acumca nu avem si noi o poza de familie cu bradul, cu cadourile -ea are citeva,
Patricia
s11 si Rebecca
05.02.2005
tomasa spune:
Maria e cel mai frumos nume de fetita ![]()
, asa ca sunt de acord cu ea!
mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005)
si a papanashei Maria (25 sept. 2007)
vladia1 spune:
La multi ani Bianca, sa te faci mare, sanatoasa si norocoasa!
La multi ani Albert-Adrian, sa cresti mare!
PatriciaArdeleanu spune:
Kris, la multi ani!!sa-ti traiasca comoara!!

Ana-maria, te-am visat insarcinata![]()
Patricia
s12 si Rebecca
05.02.2005
kris spune:
Albert-Adrian (Rachel Owen)

Patri, Ixxi, va multumim pt urari
.

albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00
bubu05 spune:
Ixxi, mai e Piersicuta la gradinita Sapte ani? vreau sa-l duc si eu pe Vlad din martie.
Urez si eu LMA puilor aniversati zilele astea!
Imi pare rau ca sunt nevorbareata...dar am suferit o mare pierdere saptamana trecuta
...inca nu ne-am revenit...e trist...tatal meu nu mai e...
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras
lbelciug spune:
Oana-Bubu, sincere condoleante! Imi pare tare pt pierderea tatalui, cred ca e groaznic.
Era bolnav?
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
Dec-Ian 09
NE JUCAM
sirimie spune:
Mai vrea cineva la teatru (in afara de noi) simbata la 11: www.teatrultandarica.ro/lampa_lui_alladin.html" target="_blank">Lampa lui Alladin?
Teatrul Tandarica la Sala Lahovari
(Str. Eremia Grigorescu 24)
Trebuie sunat acolo sa faca rezervare de locuri, miine dimineata cel mai tirziu. (sun eu)
Bubu, condoleante!
Va dorim sa cresteti mari si frumosi! ![]()
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei
Sa ne rugam pentru Emma, zilnic orele 13
crinuta spune:
Bubu, condoleante
...
Crinuta si
Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
The True Church is ONE, HOLY, CATHOLIC and APOSTOLIC
www.muntelesfinteitreimi.ro/Ianuarie%202009.htm" target="_blank">Muntele Sfintei Treimi- Mesajul Duhului Sfant din ianuarie 2009