Ai nostri, ca brazii! ian-feb05 (66)
Raspunsuri - Pagina 7
crinuta spune:
Liviana, eu din lipsa de timp si de energie am preferat sa cumpar, dar oricum, tortul preferat al lui Rayan este Fingers.
Acum 1 min m-a intrebat cand ii fac iar, si tocmai acum 3-4 zile i-am facut, si niciodata nu l-am vazut mancand ceva cum mananca Fingers, deci are exact gusturile mele in materie de prajituri/torturi.
Tortul de anul trecut, Thomas, nu l-a tentat deloc ca gust.
Eu chiar n-am fost multumita de Alice, nu sunt pe gustul meu deloc.
In schimb, stiu vreo 2 cofetarii deosebite, insa, cum ai zis, poate prinzi curaj si faci tu ceva.
Eu de ex, as fi dorit ca in acest an sa ii fac castel, dar nu am apucat. Sper sa ma revansez cumva.
Bubu, ti-am admirat pozele. Sunteti o familie fericita, se vede.
Pupici si tie.
Fetele, io habar nu am avut ca Rayan stia Sorcova, mai ales ca eu nu l-am invatat, si acum cateva zile, intrebandu-ma el ce scrie intr-o care de cantece si poezii de Craciun, ii spun ca acolo e Sorcova, si mergand el in dormitor incepe cu Sorcova.
I-au invatat la gradinita, dar el nu a spus ca o stie, secretosul.
Adevarul e, ca la serbare au avut un repertoriu imens, atat in romana, cat si in engleza si germana.
Crinuta si
Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
www.muntelesfinteitreimi.ro/Ianuarie%202009.htm" target="_blank">Muntele Sfintei Treimi- Mesajul Duhului Sfant din ianuarie 2009
crinuta spune:
Ioana, am uitat sa iti spun ca ti-am admirat si copilasii tai. Scuze ca sunt ramolita.
Crinuta si
Rayan
www.muntelesfinteitreimi.ro/Ianuarie%202009.htm" target="_blank">Muntele Sfintei Treimi- Mesajul Duhului Sfant din ianuarie 2009
bubu05 spune:
Saru'mana pt. aprecieri!
Crinuta, si mie mi-e o pofta de finfers
, n-am mai facut demult...
Liviana, biletul a fost 620 ron de persoana plus 220 ron camera si brunch a doua zi.
Stefu e un grasan, papa orice si muuult. S-a schimbat, da, dar nu mi se pare ca seamana cu Vlad...e mai bucalat si are fata rotunda.
Link-ul cu site-ul de bucatareala e la semnatura, unde scrie Bucataras 
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras
crinuta spune:
Bubu, dar mie niciodata nu mi s-a parut ca Stefan seamana cu Vlad. Eu mereu l-am vazut diferit.
Asta e si farmecul, sa vezi fizionomii diferite, caractere diferite, e fain, nu?
Crinuta si
Rayan
ioanaiub spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui crinuta Ioana, am uitat sa iti spun ca ti-am admirat si copilasii tai. Scuze ca sunt ramolita. Crinuta si Rayan Fara Dumnezeu nimic nu e. www.muntelesfinteitreimi.ro/Ianuarie%202009.htm" target="_blank">Muntele Sfintei Treimi- Mesajul Duhului Sfant din ianuarie 2009 |
nu cred ca esti ramolita
noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)
crinuta spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ioanaiub
nu cred ca esti ramolita noi suntem aici cu poze noi si filmulete Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007) |
Crinuta si
Rayan Fara Dumnezeu nimic nu e.
lbelciug spune:
Bubu, merci pt raspunsuri. De Rev nu a fost cheap, dar bine macar ca v-ati distrat. stii, mereu apreciez la tine faptul ca desi aveti 2 copii gasiti timp pt distractie sau doar pt tine si sot. La noi e mai greu, parca nu gasim deloc resurse (timp, energie, bani) si e pacat caci ne trece viata... Site-ul Bucataras e facut doar pt pasiunea ta pt bucatarie sau aduce si beneficii financiare? Oricum ar fi felicitari, e multa munca sa aduni atatea info, sa le publici, sa le promovezi si sa le actualizezi.
Ma intreb ce-o mai fi facand Amaya! De ce oare nu mai scrie?
Crinuta, asa mi se intampla si mie cu Matei. De regula sotul il duce/aduce de la/la gradi si de asta eu nu vad ce poezii sunt puse la afisier (cele noi invatate de educatoare). Matei insa are grija sa mi le spuna atunci cand are chef sau cand si le aminteste brusc.
De fiecare data surpriza e foarte placuta.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
Dec-Ian 09
NE JUCAM
tomasa spune:
Fetelor, am un ap de 3 camere de inchiriat incepand cu 1 feb. Daca stiti pe cineva interesat
. Ap este in zona Titan, 3 camere decomandat, cu parchet clasic si termopan, bucataria complet utilata/mobilata, in rest doar cateva articole de mobilier (un pat si o canapea extensibila), zona este f buna, singura problema ar fi faptul ca e la et. 4 din 4 fara lift (deci mai greu de coborat carucioare) si o vecina cam nebuna dedesubt (in sensul ca nu suporta zgomotele), dar care nu este periculoasa si poate fi ignorata. 
mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005)
si a papanashei Maria (25 sept. 2007)
tomasa spune:
Patricia, felicitari pt. sarcina, stiu cat ti-o doreai! Ma bucur mult pt. tine. Cum te mai simti? Cand afli ce e bb?
mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005)
si a papanashei Maria (25 sept. 2007)
PatriciaArdeleanu spune:
Tomasa, multumesc!
ma simt asa-si-asa, cam ca la sarcina cu rebecca dar poate o idee mai bine (doar o mica idee).
Cred ca pot afla cind voi face prima echo morfo, pe 10 februarie, voi fi in saptamina 14 atunci, banuiesc ca se poate vedea (la rebe am aflat abia la 22s, ca nu imi arata ce e).
Patricia
s11 si Rebecca
05.02.2005