Ai nostri, ca brazii! ian-feb05 (66)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Anuc, bine a revenit. Te asteptam cu noutati si poze.
Patricia, cum a fost ieri la amnio? Cand primesti rezultatul?

Crinuta, nu mai zici nimic?

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
Febr-Martie 09

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Patricia asteptam vesti bune despre voi.

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei

Sa ne rugam pentru Emma, zilnic orele 13

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Fetelor, pe unde sunteti? ati deschis subiectul in alta parte? sau nu mai scrie nimeni?

Patricia, ai facut amniocenteza?

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

multumesc ca v-ati gindit la mine.
amnio a trecut cu bine, ma simt bine si analizele au iesit ok, asa cum ma asteptam.
insa veste soc e ca fetita nu mai e fetita, ci baiat si incerc sa ma impac cu ideea...dar nu prea pot

Patricia s19 si Rebecca 05.02.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Patricia, felicitari pentru baietel! Sa fie el sanatos ca va descurcati voi!

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei

Donati 2% din impozit pentru Andei

Fundatia EUROMANIA, CUI 12947122, Bd-ul Ion Mihalache, Nr. 327, Bloc 12, Sc. D, Etj. 4, Ap. 114, Bucuresti,
Cont: RO89 RNCB 0086 0046 6770 0002, BCR Sucursala Grivita

Sa ne rugam pentru Emma, zilnic orele 13

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Patricia!!! Felicitari, bucura-te, nu fii trista! Eu te inteleg ce simti, si eu incercam acelasi lucru sa fac cand am aflat ca BB2 e tot baiat. Sa-ti traiasca, tati probabil e f fericit! Eu zic ca e de bine, te ajuta sa iti demonstrezi ca poti fi si mami de baiat la fel de bine ca si mami de fetita. Reb ce zice?

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
Febr-Martie 09

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Fetele, ar fi cazul sa ne mutam de aici,nu?

Patricia, ti-am scris mult, nu stiu ce am apasat ( scriu de la un notebook si nu ma pot inca adapta cu tastatura mica), iar nu stiu ce am apasat de mi s-a inchis pagina, sa innebunesc nu alta, mai ales ca scrisesem f inspirat.
Una peste alta te felicitam pentru baietel, si iti explicam ca te inteleg de ce nu te poti obisnui cu ideea, pentru simplu fapt ca ma pun in locul tau si imi imaginez cum ar fi sa am alt copil si sa fac fata, eu, care niciodata nu mi-am dorit fata, si =chiar nu as simti nu stiu ce fericire, o spun la modul cel mai sincer. Ma rog, nu ma pot exprima acum ca inante, si nici nu mai am dispozitia si timpul sa iau ideile pe rand ca atunci, ideea era ca, eu una, normal ca ma bucur ca ai baietel, dar conteaza ce simti tu, si din acest punct de vedere sunt in asentimentul tau.
Oricum, marte curaj ai avut sa faci amnio. Daca iesea prost, ai fi facut....? Mi-e si groaza sa pronunt.
Oricum, trebuia sa stii din experienta mea, ca testele acelea sunt o mare porcarie, si dau foarte multe erori.
Avand in vedere faptul ca amnio ti-a confirmat ca este baiat, inseamna c a asa este, dar maa intreb ce medic ti-a spus tie ca vei face fata.
Eu tin minte si acum ca la 12 sapt si cateva zile am vazut clar " pesusul" lui Rayan.Cum pisici sa confunzi penisul cu altceva?
Ma rog, nu inteleg.
Una peste alta, ma gandesc ca Doru e in extaz. Il si vad cu gura pana la urechi, am dreptate?

PUP

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.
The True Church is ONE, HOLY, CATHOLIC and APOSTOLIC

www.tratamente-nutritie.ro/" target="_blank">Pentru sanatatea ta

www.muntelesfinteitreimi.ro/Februarie%202009.htm" target="_blank">Important

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Sirmie, Liviana, va multumesc pentru suport

Crinuta,stiu ca tu ma intelegi cel mai bine.
MUltumesc pentru mesaj. stii ce e nostim, ca ieri m-a sunat mama ta din greseala, m-a confundat cu alta Patricia, si mi-a urat toate cele bune si sanatate printisorului, etc, adica s-a referit ca la un baietel si inca nu scrisesem pe forum. Am inteles ca Rayan intreba de Rebecca recent.
ecografia am facut-o la CMU, la dr care mi-a facut morfo de 21s la rebecca, dr Radulescu. aveam 13ssi 4zile si mi-a zis clar ca e fetita.

amniocenteza am facut-o pt ca mi-a iesit f mare riscul SD, 1/89. Avind in vedere ca sint si peste 36 ani, nu am vrut sa risc. in adincul inimii simteam ca totul este ok. daca doamne fereste iesea prost....
o sa ma considerati nebuna, dar tot asa am simtit din tot sufletul ca e fetita si asta ma mira ca m-au putut insela asa de tare feelingurile mele, premonitiile, visele, tot ce am visat au fost hainute fetita, rochite, flori, pasarici pe ecranul echo, etc, etc.
simptomele le am la fel ca la sarcina cu Rebecca, cu fff mici diferente. in continuare nu simt in adincul meu ca e adevarat. abia astept echo de 21 s la Iosup.

Rebeccai inca nu i-am spus ca vreau sa o fac cu o fatza mai vesela.
Doru este f fericit si imi spune ca o sa semene cu mine si o sa fie tare dragalas si o sa mor dupa el. eu sper sa aiba dreptate.

si mai sper intr-o greseala de redactare

Patricia s20 si Rebecca 05.02.2005

Mergi la inceput

Patricia, hahahah,in mesajul pierdut exact asta iti scriam, ca mi-a povestit mama ca te sunase din greseala, si din nonsalanta imi spune ca faci baiat, la care eu sar si intreb cum asa, iar ea imi povesteste exact ce ai scris tu, si mentioneaza ca tu nu ai corectat-o, deci ..., la care eu o cert, ii spun ca tu ai fata, ca ti s-a spus la eco fata, dupa care ma gandesc ca what if... deja ai rezultatul de la amnio, si atunci e clar, insa, pe bune, ca niciodata nu te-am vizualizat ca mama de baiat, si cam refuzam sa cred.
Deci am certat-o degeaba, mai ales ca te cunosc, si stiu sigur ca daca era sa fie fata, ai fi corectat-o sigur, asa-i?
Una peste alta, daca va semana cu tine, o sa aio frumusete de baiat.
Ia-o altfel: Rebecca o sa aibe un fratior, care, chiar daca va fi mai mic, va avea peste ani de zile grija de ea.
Eu ce sa mai zic? Mie mi s-au prevestit mereu 2 copii, baiat si fata.
Noroc ca sotul inca nu e cu mine, ca probabil ca eram de multa vreme insarcinata, dar eu chiar nu-mi doresc alt copil pe vremurile astea nesigure, dar sa vedeti faza: sambata trecuta am fost la kika, si ma uitam cu Rayan la o camera de tineret, erau 2 paturi suprapuse, f dragute, iar dulapul avea manere delfin, iar cand il intreb pe Rayan cine va dormi in al doilea pat, stii ce imi raspunde:" Cum cine, fratele meu pe care mi-l vei face".
Dar stai, ca nu e totul. Rayan mi-a dat " comanda" la 2 copii, baiat si fata. No ce sa fac eu acum? I-am povestit si lui Amin, radea la telefon copios. Mi-e mila de Rayan intr-un fel.

Vine cineva la Kiddex azi? Daca da, poate ne vedem acolo.

Patricia, eu zic sa gandesti pozitiv, in sensul ca, sunt mame care si-au dorit fete si au facut doar baieti, sau si-au dorit baiat si au doar fete, deci, tu ai deja fata mult visata, iar acum faci o splendoare de baiat, care va fi frumos foc, ca mamica lui, ok?
Deci vei avea o pereche reusita foc.

pup

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Daca au gresit cand au scris rezultatul, e posibil, dar teoretic, cel putin teoretic, amniocenteza e 99% sigura.
Nu bag insa mana in foc ca in Romania nu s-ar comite greseli, deci,cel putin din acest punct de vedere ar mai fi o sansa mica sa faci fata.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput