Ai nostri, ca brazii! ian-feb05 (66)
Raspunsuri - Pagina 21
lbelciug spune:
Dragi mamici, LA MULTI ANI DE 8 MARTIE!

Vineri Matei mi-a cantat "E ziua ta, mamico" si m-a impresionat atat de tare incat am simtit nevoia sa bocesc un pic (pe infundate). Nu-mi vine sa cred ce flacau mare am!![]()
Eu am dat la gradi si cresa 6 pungute de cadouri. Ar mai fi trebuit si pt ingrijitoare, insa mi s-a terminat bugetul. Eu zic ca merita toate doamnele acestea, ne e noua greu cu 1-2 copii, darmi-te lor?
Cum ati petrecut de 8 martie? Eu nu am petrecut deloc, insa am reusit sa merg in vacanta (a se intelege "am facut baie fara intrusi"
)
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
Febr-Martie 09
NE JUCAM
bubu05 spune:
La multi ani fetelor pt. 8 Martie! imi pare rau ca n-am fost ieri pe faza
...
Liviana, am sarbatorit prin munca
, adica treburi casnice la greu, mancarica...dupa-amiaza au venit finii la noi si am stat putin la vorba. Au si ei doi baieti de seama cu ai mei, iti dai seama ce-a fost la noi ![]()
Si mi-e mi-a adus Vladut flori si mi-a cantat un cantecel invatat la gradi si am plans si eu, ovcors
. E tare scump!
Mie mi-a placut ziua de ieri, a venit si cumnatul meu, finul, am primit flori si mici atentii, m-am simtit bine ![]()
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras
lbelciug spune:
Bubu, f frumos cu vizita finilor. Cat priveste munca in gospodarie, cred ca asa suntem noi femeile, folosim orice faramitza de timp liber ca sa facem cat mai multe.
Hai sa va povestesc 2 faze haioase cu seniorul meu:
1. Seara obisnuim sa spunem Tatal nostru - la fraza cu "si nu ne duce pe noi in ispita", Matei ma intreaba ce inseamna cuvantul "ispita". Incerc sa-i explic dandu-i un exemplu:
eu: Hai sa zicem ca ai mancat o prajitura si mami ti-a zis sa nu o mai mananci si pe a doua ca sa nu te doara burta. Daca tu vezi pe masa inca o prajitura si-ti face cu ochiul ca s-o mananci desi nu ai voie, asta inseamna ca te ispiteste.
M: mami, dar de ce are prajitura ochi?
eu: nu are ochi prajitura, si ii explic inca o data cu alte cuvinte.
Matei concluzioneaza: Mami, dar eu oricum nu as fi mancat prajitura cu ochi. 
2. Seara la culcare, M e f agitat si se fatzaie langa mine in pat o gramada. Vorbeste, cere ba apa, ba sa mearga la baie etc. In final ii zic sa taca caci o scoala pe bunica si se supara ca-i obosita si nu poate dormi din cauza galagiei. Daca se supara des, o sa ne dea afara si o sa dormim in strada.
Matei concluzioneaza: Mami, dar nu dormim pe strada, dormim IN MASINA noastra!![]()
Cine poate sa faca un capitol nou?
Febr-Martie 09
NE JUCAM
PatriciaArdeleanu spune:
'Neata si de la noi!
sa aveti o primavara frumoasa si insorita!!
Liviana, foarte dragut Matei!![]()
este virsta celor mai frumoase perle si intrebari.
Rebecca, se tot uita in ultima vreme la pisicile aristocrate si la 101 dalmatieni.
La fel, ma intreaba ea o data" mami, dar ce de pisicile vorbesc "miau-miau" cind sint impreuna cu oamenii si cind sint singure vorbesc ca oamenii?" na, fa-o sa inteleaga cum e treaba![]()
si ea ma intreaba ce insemna cuvinte, ultima data m-a intrebat ce inseamna "curaj".
recunosc ca e o provocare de ficare data si mi-e draga de mor cind o vad cum pune tot felul de intrebari.
inca una, nu stiu dca am mai zis, o corectez cind face dezacorduri.
imi zice o data "mami, mie imi place crenvurstii", iar eu ii zic "ma tem ca nu ai zis corect"! la care ea, cu un zimbet din ala smecheresc, si-a dat seama imediat si zice "ba nuuu, ca imi place doar unu'"!!
Cred ca a venit vremea sa spunem bye-bye scutecelor, nu credeti??
Bubu, ce dragutz ca v-ati distrat.
eu am petrecut mai mult in pat cu o raceala care ma tine de aproape 2 saptamini si nu se da plecata.
abia astept sa vina primavara, soare si zile mai lungi, sa iesim seara in parc, ca m-am plicitisit...de rebecca nu mai spun, ca ma intreaba zilnic cind vine primavara..
Patricia
s18 si Rebecca
05.02.2005
lbelciug spune:
Patricia, hihi, ce hotzomana e Reb! Deci stia cum se spune corect! Si Matei mai greseste, ieri ii explicam cine au fost mucenicii si la sesiunea de intrebari care a urmat, in loc de viteji el zicea "viteaji".
Tu cum te simti? Se vede burtica?
Pt cine vrea sa ne vada, am pus poze de la ziua lui Matei in semnatura (inclusiv cu tortul).
Si eu sunt de acord sa ne mutam la sub "In floarea copilariei" - cine face cap nou? Aici s-a cam asternut astenia de Primavara, haideti sa ne revenim un pic!
Febr-Martie 09
PatriciaArdeleanu spune:
Liviana, burtica se vede putin, depinde cu ce sint imbracata In principu am aceeasi conformatie ca la rebecca si zici ca am mincat o masa mai copioasa. nu am luat decit intre 1-2 kg cel mult (oscileaza intre cele 2 kg).
in rest, mi-a iesit prost dublu test, si din cauza virstei, mi s-a recomandat amnio, asa sa joi sint programata.
sa imi tineti pumnii!
eu am incredere ca totul va fi bine si ea e perfecta la fel ca rebecca, dar vreau sa fiu cu constiinta impacata.
Patricia
s18 si Rebecca
05.02.2005
lbelciug spune:
Patricia, bafta multa la amniocenteza - in ce consta mai exact?
Febr-Martie 09
PatriciaArdeleanu spune:
Liviana, se recolteaza sub anestezie putin lichid amniotic.
Patricia
s18 si Rebecca
05.02.2005
ioanaiub spune:
Patricia, bafta la amniocenteza. Iti tin pumnii
.
Sunt de acord si eu sa ne mutam la "In floarea copilariei", poate se indura cineva sa ne mute
.
noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)
Anuc spune:
Buna dimineata mamici!
Nu stiu daca va mai aduceti aminte de noi.Eu sunt mamica Ioanei. N-am mai intrat de f mult timp la acest subiect, dar v-am redescoperit de curand si m-am emotionat tare cand am vazut ca inca mai figuram pe prima pagina.
Mi-am amintit de Ingerasu, Patricia, Witchie, Ana-Maria, Crinuta si multe alte mamici cu care am impartasit atatea emotii cand era Ioana mica.
Eu stau f prost cu timpul, de o luna mai avem un baietel si cand mai prind un moment liber mai scriu/citesc ce scriu mamicile de ian-feb2009.
Ioana a crescut frumos. Are 4 ani si 2 luni, e inalta si cam slabuta, dar frumoasa foc si destepta nu mai zic, ca doar e a mea
. E la gradi, unde-i place mult. E o vorbareata.
O sa caut poze cu copiii vostri si promi sa va mai vizitez 
Anuc cu Ioana mica si BB Filip