Ai nostri, ca brazii! ian-feb05 (66)
Raspunsuri - Pagina 20
lbelciug spune:
Multumim frumos pt felicitari.
Am petrecut ff rumos in w-e, insa azi am bolit la pat juma de zi. Cred ca am prins vreun virus gripal caci mi-a fost groaznic de rau, cu temp si frisoane, dureri de oase, ameteli, pana la ora 14:00 nici sa ma scol din pat n-am putut. Am intrat pe tratament cu klacid si deja se vad rezultatele.
ioanaiub, ce incercati ati mai fost sa boliti asa... Bine ca ati incheiat cu bine acest episod. Ce om de zapada frumos ati facut! Wow, si ce constructii cu Thomas, cuburi, etc. David le-a facut?
Bubu, acum au scazut preturile si daca vinzi pt ca ulterior sa cumperi e chiar ok. Incercati sa sincronizati cele 2 tranzactii, noi le-am facut la mai putin de 24 ore distanta intre ele.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
Febr-Martie 09
NE JUCAM
ioanaiub spune:
Liviana, multa sanatate!
lui David ii place sa faca tot felul de aranjamente cu jucariile, construieste cu lego, ii place sa faca garaje si sa-si aseze masinile pe categorii iar locomotivele si le aliniaza ca la depou ![]()
intr-o zi eu am fost la o inmormantare si la intoarcerea acasa m-a luat la intrebari unde am fost ... i-am spus si dupa cateva minute si-a insirat toate masinile pe hol si a zis ca se joaca de-a inmormantarea, nu inteleg de unde a stiut ca la imnormantare se merge in sir, eu nu i-am spus asta si nici nu a vazut vreodata
ieri a fost la gradinita si a fost foarte revoltat ca d-na Mia l-a scos din joc pentru ca nu a dansat frumos. probabil faceau repetitii pentru serbare si el nu stia sa danseze pentru ca a lipsit ... oricum a recunoscut ca nu a ascultat-o pe d-na Mia si in loc sa danseze frumos el s-a tot invartit si i-a incurcat pe ceilalti 
noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)
sirimie spune:
Are cineva numarul BESTUTZEI? (Daca da, mi-l poate trimite intr-un PM?)
Eu l-am ratacit si imi pare foarte rau, as vrea sa vorbesc cu ea.
Multumesc frumos!
Va dorim sa cresteti mari si frumosi! ![]()
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei
Sa ne rugam pentru Emma, zilnic orele 13
lbelciug spune:
La Multi Ani, Vladut de Simona!
Sa cresti mare si frumos!
Simona, petrecere frumoasa!
Febr-Martie 09
NE JUCAM
sirimie spune:
Liviana, multumim frumos pentru urari!
Lui Vladut i-a placut la petrecere, multumim frumos cui a venit pentru participare si pentru cadouri 
Va dorim sa cresteti mari si frumosi! ![]()
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei
Sa ne rugam pentru Emma, zilnic orele 13
PatriciaArdeleanu spune:
Simona, si noi ne-am simtit foarte bine!!
Multumim inca o data pentru invitatie!
Patricia
s17 si Rebecca
05.02.2005
bubu05 spune:
Buna fetele!
Ce fac burticile??
Simona, sa pui poze de la party!
Vladut merge de ieri la gradi, e super incantat, ii place, e f. cuminte, nu plange ci vrea sa stea mai mult
. Educatoarea este tanara si foarte apopiata de copii, ii place lui Vlad de ea. ieri mi-a zis ca-i place de vocea ei ![]()
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras
lbelciug spune:
Bubu, ma bucur ca Vlad e incantat de educatoare, succes si pe viitor!
Simona, si eu vreau s avad poze de la party cu Vladut!
Fetele, ce cadouri dati la gradi, acum de 8 martie?
Febr-Martie 09
NE JUCAM
bubu05 spune:
Liviana, eu o sa iau o cutie de bomboane si un buchet de flori pentru educatoare...si poate pentru directoare, dar nu stiu sigur daca o gasesc atunci...
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras
kita spune:
Buna si LA Multi Ani mamicutelor!
Eu de 1 MArtie le-am dat o ciocolata Milka de care am prins un martisor; de 8 martie POATE o sa dau un pachet de cafea.