*** Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 **(88)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

buna fetele!

vin la voi cu o rugaminte.
noi am cumparat din exces de zel 2 proiectoare disney. daca sunteti interesate, va rog sa ma contactati. are si 3 role incluse.
www.librarie.net/jucarii/102426/Proiector-Disney-Carte-si-rola-Mother-Goose-rime-pentru" target="_blank">Aici puteti sa vedeti despre ce e vorba.

o zi buna!

mamica lui Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
poze cu matei - 1 AN 7 luni jumate!!!!
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Wow Elteka ce retete delicioase, suna senzational. Spor la cumparaturi!
Si eu ma gandesc sa incerc cozonacii Miniutei, nu am mai facut niciodata cozonac.
Uite si aici o reteta de tort de ciocolata, demult vroiam sa il incerc dar nu am reusit.
Multumim de aprecieri

Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007

POZE POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Citat:
citat din mesajul lui ELTEKA
Carla
Multumesc . Chestia asta cu exploratul o vad asa ca nu e distribuita egal la toti, unii sunt mai curiosi, altii mai "laid back", depinde de temperament, dar o influentam si prin educatie. Tu alegi "e normal,face parte din dezvoltare, il las", dar am vazut cazuri cu "te las, dar cu limite", "nu te las, ca faci prostii". Sau "nu acum, ca are mama treaba...si-i dai sirop de tuse . De fapt cred ca multi am fost crescuti in varianta in care libertatea de actiune si gandire a copilului era ingradita, asta fiindca traiam intr-un sistem in care nu erau permise accesele de individualism si nici incalcarea regulilor. Bine ca traiesc copii nostri intr-o lume mai buna, nu? Chestia asta are si parti negative, totusi, cumnata mea imi povestea despre un studiu recent publicat aici relativ la autoritatea profesorilor in fata elevilor, ori rezultatele sunt deprimante. Ti se raspunde inapoi, nu se respecta cererile, se striga dupa tine in fel si chip... Oare prea multa libertate strica??

Partea cu siropul de tuse este mortala .
Adevarat, prea multa libertate strica, dar asta se rezolva prin educatie. Eu mi-am lasat fata sa experimenteze orice a dorit pana acum, am stat cu ochii pe ea sa nu se raneasca tare incercand diverse lucruri periculoase, dar am mers pe ideea ca nu are cum sa invete ceva pana nu incearca. Evident ca va invata respectul pentru cei in varsta/dascali etc., dar deocamdata nu ma gandesc de exemplu sa-i fixez un anumit perimetru de joaca doar pentru ca mie mi-e lene sa-mi misc fundul sa merg unde vrea copilul.

Meniul gandit de tine suna excelent , desi mi-e rau tot mi s-a facut pofta .

Carla, s.14 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby la laptop

"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Tamaraspt, poti sa detaliezi, cum va afecteaza criza in cazul firmelor la care lucrati? Sper ca macar nu va sunt amenintate salariile sau posturile.
Kid, si noi am avut probl cu Bogdanel, mi-a vomat de cateva ori bune de mi-a umplut covorul din dormitor....Nu m-am lamurit de la ce, insa cred ca de la muci, la scurt timp au inceput sa-i curga. Si eu sunt racita cobza, dar din propria-mi neglijenta.
Apropo de jucarii, Matei a primit de la Mosu (a avut ieri serbare la gradi) un PAPAGAL VORBITOR. Desi e f simpla, mi se pare o idee f buna, caci jucaria inregistreaza si reda imediata ceea ce ii spune copilul. Am ras ieri o gramada. Dialog:
eu: spune-i mami "Esti un papagal"
M: Esti un papagal
papagalul: Esti un papagal
M:Ba nu, tu esti un papagal.
Va inchipuiti ce frumos reda silabele lui Bogdan si mirarea acestuia cand se auzea inregistrat.
Ella, bravo ca ati scapat de suzi. Sa nu i-o mai dai sub nici o forma. (nici soacra) Daca mai ai prin casa, arunca-le. Noi am renuntat de vreo 2 luni la biberon, bea lapte din canuta cu cioc.
Carstea, ai reusit sa inscrii baiatul la o cresa din Bucuresti? E de stat sau privata? Nu stiam ca se poate doar pt frecventa de 1,5 luni.
Elteka, spor la pregatiri, mi-ai lasat gua apa cu retetele. Cum faci salata calda de branza de capra la cuptor - grenadine nu cred ca se gasesc in Ro, oare se pot inlocui cu mere? Hehe, tu zici de colinde, la noi Matei pana aucm o luna ne zicea "La Revedere si Paste Fericit". (asta pt ca stia ca ne amuza)

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
Oct-Nov 08
NE JUCAM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bettyR spune:

Elteka, inseamna ca au durut-o urechile rau ca era un pic racita. Eu nu m-am gandit niciodata ca te poate durea ceva mai ales pe mine nu ma deranjeaza f tare presiunea, dar nici nu am zburat de f multe ori. Adica ma gandeam ca o sa aiba un pic de disconfort, dar nicidecum durere.
Ce meniu super, suna tare bine, mai putin supa de dovlecel/morcovi (pentru gusturile mele, ca mie nu-mi plac morcovii de nici o culoare, de fapt nici o radacinoasa), in schimb ar fi pe gustul Andreeiei. Asa fac si eu de fiecare data, alte retete, din reviste, net, tot am zis ca o sa repet cateva ca sa fiu sigura ca imi ies bine, dar nu reusesc.

De sarbatori stam acasa, facem vizite la socrii, cumnati, si primim vizite. O sa fie frumos, mai ales ca Andreea e mare si e super incantata cand avem musafiri, arata toate jucariile, fuge, rade, ii place sa fie in centrul atentiei. Doar sa termin curatenia ca sa facem bradul, dar in ritmul asta cam greu, fata asta nu doarme, o mai adormeam afara si o aduceam in casa, dar acum ploua si am fost o tura, imi ajunge.

Betty 10+, mamica fericita de Andreea (13.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bettyR spune:

La 7 a adormit fata mea, imi vine sa ma impusc, ca sigur se trezeste la 9 si pana la 1 noaptea nu are cum sa se culce. Asta este, ar trebui sa dorm si eu cu ea acuma ca sa rezist, dar nu mi se face somn la ore din astea.

Ella, noi ii mai dadeam inainte de masa mar sau portocala, de fapt clementine, si dupa o jumatate de ora cerea singura. Dar daca li se pune pata ca nu vor, stiu ca nu prea avem succes cu nimic, dar e ciudat ca refuza doar pranzul, incearca ciorba/ supa, ori mancare de-a vostra nepasata. Azi a mancat Andreea un bol de ciorba de vita nepasat de m-am speriat. Drept ca in felul asta nu mai mananca carne mai deloc, ca o mesteca si scuipa apoi, dar are vreme. Dar isi schimba preferintele, deci vad tot mai clar ca nu-i mai trebuie dat la robot. Poate s-a saturat si Bob de mancarea mixata. Sau poate il chinuie maselele din spate si atunci asta este. Si Andreea mananca paste, dar facute cu un pic de unt si cascaval ras. Si orez fiert simplu. Ciudate gusturi au copiii astia uneori.

Si eu cand ma satur sa insist ca tot refuza, o las pana cere si de obicei nu vrea din prima, ma enervez ii pun lingura in mana si plec. Apoi revin dupa cateva minute si mananca de la mine. De foame se chinuie si isi mai baga in gurita, dar atata linge la lingura de mi se face mila de ea.

Betty 13+, mamica fericita de Andreea (13.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamari spune:

Betty - eu ii tai carnita maruntel de tot dar prefera perisoarele, asa ca ii facem perisoare din piept de pui sau din vita pe care le pasez cu un pasator din ala cu gaurele rotunde. Mananca si cate o fasiuta de gratar din piept de pui furata de la ta'su din farfurie, dar foarte putina cantitaiv, nu poti considera o masa, e mai mult un supliment la masa de seara. Dar mananca peste fiert (pangasius), cate o portie de o palma. Cred ca ar manca zilnic, eu ii dau de 2 ori/sapt. Am facut eu cod pane, am curatat invelisul si a mancat si asa.

Liviana - la sotulache la viciu e albastra de tot, i-a scazut salariul la jumatate de 2 luni incoace si se pare ca tot rau o sa mai fie. El lucreaza in vanzari de electronice, ca sales coordinator. Vom vedea ce o sa fie.

Elteka - asa e cu libertatea asta pe care le-o dam unii... sa fie prea multa? Din cauza asta eu zic ca Andrei e needucat, el cam face ce vrea, e greu de strunit pt ca se tavaleste pe jos si racneste de zici ca-l omori. Si te pune in niste situatii de iti e frica sa-l duci peste tot dar in week-end ne miscam si noi destul de mult. E greu cu imobilizatul in centura masinii, mai ales ca acum e mai gros imbracat si nu-i convine, in general se potoleste cand pleaca masina si se uita la beculetele atarnate.

Ella - sper ca e bine Bob, Andrei a refuzat pranzul inainte sa se imbolnaveasca acum ultima oara de burtik, ceea ce a coincis cu iesirea primilor 2 canini. La noi e mare deficit de lapte, sa zicem 250 ml/zi. Bob cate mese mananca intr-o zi? Andrei are 4 dar pranzul (ciorba cu perisoare) e baza, cam 300 g. Andrei a avut o perioada in care isi manca pranzul dupa somnul de dupa-amiaza, adica pe la ora 17-18, eu greseam ca ii dadeam masa de dimineata pe la 11-11.30. Acum nu ii mai dau asa, daca nu mananca dimineata cum trebuie il pacalesc cu un biscuit tare mai tarziu si ii dau sa manance pe la ora 13-13.30. Trebuie sa aiba cam 3 ore in care sa nu manance inainte de masa de pranz, altfel ia cateva lingurite si gata.

trimit mesajul ca mi s-a incalzit rau laptopul, scriu cu incetinitorul, trebuie sa-l las un pic.

Anca si Andrei Cristian (28 mai 2007)
poze sept-oct ; poze nov-dec ; poze ian-febr ; poze martie ; poze iun-iul ; poze mai-iun ; poze intalnire 11 mai ; poze vacanta corfu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Betty, si a mea a adormit tot la 7 direct pe covor , s-a trezit dupa 2 ore si deja sunt ingrozita ca pana la 1-2 nu mai doarme si eu nu rezist pana atunci. Sper sa fie mai bine la voi .

Carla, s.14 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby la laptop

"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

elteka ce vesti bune ne-ai dat cu reducerile in america .

Maine dimineata .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Va rog frumos spuneti-mi si mie linckul de la caledarele personalizate din oferta DOMO! Va multumesc!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si [ 18+] cu
Concediu la mare 2008

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput