*** Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 **(88)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Mica, drum bun si distractie placuta! Sarbatori fericite!

Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007

POZE POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaiulia spune:

Multumim de aprecieri.
Andrei mananca bine de cateva luni si asta se si vede pe el. Dar are si el preferinte si nu-l faci sa mananace ce nu-i place in nici un chip. Mai nou strange din buze si zice "nu viau" asa de convingator ca ma apuca rasul si il las in pace. Si daca nu ii dau ce vrea el, la fel, face circ si tipa "Aniei via d-aia" pana ii dau.
Doxinu si Andrei mananca destul de multa carne (cel mai des pui/gaina de tara) si imi e clar ca ii place. Dar nu refuza nici legumele, cu fructele insa avem o problema in ultima vreme, nu prea mai vrea de nici un fel.

Mamica de David Andrei 10 iunie 2007

Mergi la inceput

Drum bun Mica si distractie placuta.
Elteka uite aici camioane, buldozere si toata gama http://www.bruder.de/en/sortiment/sortiment-und-serien/profi-serie/ .
Si asta este achizitia pentru Craciun: http://www.bruder.de/en/sortiment/sortiment-und-serien/profi-serie/lkw/?tx_sortiment_pi1%5Bartnr%5D=02770&tx_sortiment_pi1%5Baction%5D=details . Sper sa-i placa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bettyR spune:

Ancamari, si a mea are burta lipsa, are forme de gagica nu de bebe. Dar in loc de 4 mese, mananca 3 sau 2, restul nu se pot numi mese, ia cateva gurite, masa de seara o sare demult. Perisoare de pui sau vitel manca si ea asta vara tare bine, dar acum nu mai vrea. Mananca carne daca fac snitel de pui sau peste pane si dau la o parte coaja. Altfel doar daca ii fac la robot, dar nici eu nu mai stiu cand vrea mixat si cand nu, incerc ambele variante. Dar nu ma mai stresez, treaba ei ca doar acum is mari, nu am ce sa ii fac, si cum doarme aiurea e obosita si de aia sare mesele. Azi a mancat fructele si o ciorba, dar la 6 si ceva am mai incercat sa ii dau ceva, nu i-a trebuit ca murea de somn, asa ca cu atata a ramas, apoi nu a vrut numai biscuiti, adica 2 si laptele. Mie mi se pare putin, dar ce sa ii fac. A manca maine mai mult.

Imi pare rau cu job-ul sotului, la noi e mai bine oarecum, banii pe octombrie noiembrie abia acum i-a primit si de lucru a fost mai mult. Noi lucram cu americani si is stresati ca pierd clienti. Speram sa fie totusi bine. Dar tot nu putem sta f linistiti.

Carla, a venit desteapta de cumnata-mea care s-a gasit sa se joace cu pisica in capul Andreeiei care era cu ochii aproape inchisi, normal ca a sarit si ea la joaca, eu am cedat si l-am lasat pe sot, dar o aud, inca nu doarme . Ma duc sa-l eliberez.

Betty 10+, mamica fericita de Andreea (13.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

Ancamari,

are in principiu 5 mese pe zi;
6:00 300 ml lapte cu cereale
10:00 300 gr fructe pasate la blender+1biscuit
14-15:00 250 gr carne fiarta/ou/peste si piure de legume
18-19:00 2-3 iaurturi humana sau 1 iaurt napolact amestecat cu cereale
22:00 300 ml lapte cu cereale

din masa de pranz de fapt se alege praful.

Din pacate in timpul saptmanii eu ii pregatesc numai mesele de lapte; de restul se ocupa soacra iar asta nu-i da decat pasat de frica sa nu se inece baiatu; de asta cred ca odata dus la gradi va invata sa manance ca doar acolo n-o sa-i dea cineva pasat.

si cred ca nu mananca si din cauza ca e asasinat de soacra care imi zice ca la pranz sta si cate 3 ore dupa el ca sa manance 1 lingura; din punctul meu de vedere e gresit ce face; daca nu-i foame, eu nu insist, il las chiar daca el nu cere si 6-7 ore mancare.

Mica,
zbor usor, vacanta placuta si sa veniti cu poze frumoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaraspt spune:

calendarele personalizate de la domo le gasesti aici, din pacate cel de birou este acum 49,90, a fost la oferta 19,90 si am ratat-o

Tamara si Matei Alexandru (20 mai 2007)

Mergi la inceput

Tot eu, imi mai amintesc cate ceva...
Ancamari Andrei are 4-5 mese pe zi:
- pe la 9:30 bea laptele (aprox 200 ml) si uneori cereale, un ou fiert, un pic de cas, un pic de paine cu dulceata si unt, dar putin si nu constant;
- masa de pranz (pe la 12:30)este insa sfanta, mananca un castronel plin ochi cu supa/ciorba/musaca de cartofi/ardei umpluti (diverse combinatii de legume si carne);
pe la 19 mai mananca iaurt cu cereale, mamaliguta cu branza si smantana, diverse paste cu branza
- pe la 21-21:30 bea laptele de seara (200-250 ml, in functie de ce, cat si cand a mancat masa anterioara).
Eu incerc intre masa de pranz si cea de la 19 sa ii mai dau fructe (pe la 16 - 16:30 cand se trezeste), dar cam fara succes in ultima vreme. Il mai pacalesc uneori cu cate o banana, altceva nu mai vrea. Si am vazut azi ca a mancat si gutuie coapta pana la urma, desi la inceput nici nu a vrut sa o vada, cand m-a vazut pe mine mancand a poftit si el si nu ii ajungea apoi.
Ella sa stii ca si mama mea cam insista cu mesele. Eu il las in voia lui, ca nu am nervi sa insist prea mult si mi se pare si inutil. Dar probabil deoarece in timpul saptamanii sta cu ea si are un anumit program de masa, de cele mai multe ori il respecta si in weekend.
Si uitasem, de maine sunt LIBERAAA pana dupa sarbatori. De fapt maine mai am ceva treaba dimineata, dar o sa-l iau pe Andrei cu mine pana la un client si apoi gata. Ce am mai asteptat ziua asta, de la inceputul lui decembrie sunt cu AMR-ul in fata. Abia asteptam sa stau si eu mai mult cu Andrei, sa-l bibilesc si sa ma odihnesc si eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ELTEKA spune:

Mica
Drum bun!!!
Si cumparaturi muuuuuuuulte

Betty
Noi numai ce am venit de la Xmas party, si Elias inca pune toate jucariile sa cante...e concert: zebra, cubul Mozart, si un volan... A dormit de la 6 la 8, nu va adormi inainte de 1, si doarme pana la 12-1, de cand am venit din State. Mereu am probleme sa-l aduc inapoi la ora de aici...

Azi aveam programare la doctor la 1...si la 12 m-am trezit Noroc ca ne-a primit mai tarziu, ca aveam control de 18 luni si mai e si racit. Bineinteles ca nu ne-a dat nimic desi are gat un pic rosu si cica e racit... Da' trebuie Humer de 5x pe zi si niste picaturi de ochi care se pun in nas Didi, ne-a oprit Prospanul, cica sa nu-i dau daca in 4 zile n-a avut efect, clar nu-i bun... Ea zice ca tuseste fiidnca are nasul infundat si probabil deviatie de sept, ca mine.. Tu pe unde esti??? Faci pregatiri??? Ai cumparat jucariile? Voiam sa-ti zic ca am vazut bucataria de la FP in America si e tare misto, daca o gasesti si n-ai luat-o pe cealalalta, ti-o recomand, vorbeste tare misto, are forme, bile, aprins bec, deschis usa, buna ziua, la revedere, cate si mai cate.

Madaiulia
Am deschis linkul tau taman cand trecea sotulache, abia l-am convins ca nu studiam piata... Maica-mea i-a cumparat o tricicleta electronica de politie, soacra-mea un Po de Teletubbies dansator, de la noi nu mai primeste nimic, e clar.

Noi aveam 11,700 si 84 de cm azi. Balerini [:-)]\Si Elias vorbeste numai estoniana de vreo 2 zile , numai apa mai zice, nu stiu ce are, cred ca s-a prins ca eu inteleg si nu mai face efort... Tre' sa trec la masuri drastice de salvare a limbii romane!

Mamica lui ELIAS ( 31.05.2007)

De prin week-end

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Of, AncaMari, ce ma intristeaza pe mine vestile astea. Noi suntem in pragul de a lua credit si sincer nu am luat in considerare ipoteza ca din motive de criza ne pot scadea salariile. Sincer nu as vrea sa ajungem acolo si din feriicre pana acum nu se intrevad asemenea perspective. Va urez multa bafta sa se remedieze aceste aspecte la serviciul sotului.
Mica, distractie placuta in US!
Elteka, poate ar fi bine sa i te adresezi DOAR in romana, si sotul DOAR in estoniana. Mai aveti loc in casa cu atatea jucarii?
Azi avem serbare la Cresa , insa doar sotul va merge caci e de la ora 11 si eu sunt la munca. L-am imbracat pe B cu camasa si desi e tare frumusel, atat de tare s-a suparat si a plans... deh, nu e invatat baietu' cu tzoale festive.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
Oct-Nov 08
NE JUCAM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Salutare!
madaiulia, Andrei e un scump, are o groaza de jucarii! Am fost aseara la dr, la cabinetul nou unde este chiar dragut. Fibromul si chisturile sunt la locul lor !Fibromul mititel ce-i drept dar este.
eltekaam vazut pozele de la NY, foarte frumoase, mama si mai ai timp acum si de gatit ditai meniul! brioselele mele ce mai fac?
mihamora, am vazut frumusete de baiat! Unde mergeti in vacanta?
mica drum bun si vacanta placuta!
Ella si pe dl bob l-am admirat! felicitari pt puiutul care doarme bine!

Edit: Livia este mucioasa, socrela a fost racita si sotulache putin si s-au ferit o zi doua, cred ca de la ei a luat.
Chiquitita, mami de Livia (8 iunie 2007)

Mergi la inceput