*** Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 **(88)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

ella am vazut BOB frums foc

ELTAKA ce v-ati mai plimbat si ce cuminte sta Elias in carut...................STEFAN de la 10 luni nu mai sta

Kid sarumana pentru link vom vedea noi ce-i luam pana la urma de CRACIUN

La programul de masa io nu am ce sa zic..........la noi este in functien de cat de foame ii este jupanului

Ioana mami de Stefan Bogdan 13.06.2007

POZE 1 AN

www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaraspt spune:

cand citesc ce mananca capsuneii imi vine sa

eu ma chinui cu Matei sa-l tin la regim de la vreo 8 luni, cand deja mi s-a parut ca e cam mare. Iar in ultima vreme vrea tot timpul sa manance, a ajuns frigiderul si dulapiorul unde tin diverse sa fie deschise numai cand nu este el in preajma.

Eu acum vreau sa incerc sa-i reduc portiile, el are f multe mese fata de ce scrieti voi aici.

- in jur de 5 dim. 240 ml lapte
- 9.00 masa de dimineata: miezul de la o felie de paine cu almete (de cumparat mai nou, dar inainte faceam eu o crema de branza cu ceapa verde si marar), 2 felii de cascaval si o maslina. De obicei mai cere 'ca' sau 'ma' supliment. Almete numai cand vede cutia incep trepidatiile.
- 11.00-12.00 fructe. Ar fi mai scrut sa scriu ce fructe nu mamanca: ananas, mango si lychee. Si i-am dat caise deshidratate si curmale. Pt caise are deja pasiune.
- 14.00 masa de pranz, cred ca nu mai mult de 250g de supa/legume cu carnita. Ii place la nebunie peste fiert(pangasius) cu iaurt si usturoi. Ii fierb un cartof langa peste, dar nu prea ii place cartoful si eu il evit oricum.
- 18.00 iaurt cu banana sau iaurt cu para sau branzica calcica cu iaurt si mamaliga. i-am dat si paste cu lapte si odata chiar gris cu lapte, dar evit fainoasele
- 21.00 ceva carnita sau legume de la noi din farfurie si apoi laptele dupa baita. tot 240ml. Daca nu-i dau ceva sa manace inainte de lapte cere lapte supliment. Adica urla
Noaptea se trezeste de 2 ori cel putin, cateodata pe la 3 noaptea cere 'tati apte' adica sa se duca tasu' sa-i faca lapte. Daca ii dau atunci 120ml, dimineata ii dau cel mult 180ml

Intre mese cere bi = biscuiti sau ca=caise. Fura paine, intr-o zi a gasit niste pesmeti de secara si-i manca. Daca constat ca chiar ii este foame ii dau putin iaurt.

Deci caut idei cu ceva satios si cantitate mica.
Uitati aici o poza relevanta cu grasu' meu.

Am terminat de comentat si pozele din concediul din Canada. Daca vreti sa le vedeti le gasiti aici.

Tamara si Matei Alexandru (20 mai 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina_b spune:

Fetelor, stiu ca nu am mai intrat de foarte mult timp pe forum, v-am citit, dar chiar nu am avut timp sa si scriu.

Am vazut ca se vorbeste despre ce mananca piticii. Eva are cam urmatorul meniu:
- dimineata la 6-7, 270 ml lapte praf
- in jur de 10 - 1 mar cu biscuiti, sau paine cu unt si cascaval, sau in weekend omleta din 1 ou, branza, rosii, masline
- la pranz (ora 13) - 1 castronel de ciorba / supa (din cea de care mancam si noi, ii place mult ciorba acrita cu bors) + felul doi (carne pui, vita, ficatel cu legume fierte, sau ghiveci, sau paste, sau orice alta mancarica la cuptor care consta din carne + legume)
- la ora 17 - gustarea din: 1 iaurt natural + biscuite + banana, sau alte fructe (struguri, piersici, portocala, mandarina), sau mamaliga cu branzica fagaras, sau taietei cu branza, sau sufleu de dovlecei, conopida, altele, sau gris cu lapte
- seara (pe la ora 20, cand venim noi de la birou) - cate ceva din ce mancam noi si bineinteles ii este si ei permis
- la culcare (21:30 - 22:00) - 300 ml lapte praf

In general mananca foarte bine, drept care atunci cand nu mananca o las in pace si nu o fortez. Noi ne luptam de cateva luni cu ea pentru ca vrea sa manace sigura (si doar asa, fara ca noi sa intervenim), ceea ce este ok...dar la supa/ciorba e o adevarata provocare.

Si sa ne laudam si noi cu ceva - de vreo luna, am reusit (de fapt tati a fost initiatorul actiunii) sa o facem sa doarma singurica. Adica o punem in patut, impreuna cu ursul, catelul si iepurasul (obligatoriu toti), ii dam drumul la muzica (are un CD preferat cu melodii pentru copii), o pupam, ii zicem noapte buna, stigem lumina si plecam. Dupa ce vorbeste putin cu toate animalutele, adoarme fara probleme.

Suntem foarte bucurosi, pentru ca deja imi are din ce in ce mai greu sa o culc eu, iar in perspectiva viitorului fratior, deja mi-ar fi fost imposibil.

Sper ca nu v-am plictisit, pupici tuturor, si Sarbatori fericite! in caz ca nu mai intru pana atunci.

Catalina, 20+ si mamica de Eva Maria (1 iunie 2007) POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bettyR spune:

Elteka, macar Elias doarme mult dimineata, dar Andreea la 8 e in picioare, ori mie imi trebuie mai mult sa dorm ca ma culc pe la 1-2. Azi a dormit de la 6 la 9, incep sa imi fac si eu program dupa ea, am reusit sa dorm un ceas si asa e ok.

Tamara, mie mi se pare ca e ok baiatul, e bine facut si un scump. Si nici cat mananca nu mi se pare mult, cam asa a mancat Andreea in vara si se vedea, acum incerc sa ii fac orar de masa dupa noul orar de somn.

Asa incerc sa ii dau in ultima vreme:
8:30 - eu pregatesc 250 lapte simplu, dar nu bea tot, cam jumate
9:30-10 - paine cu unt, sau paine cu unt si cascaval, sau ou, ori fructe cu biscuiti si iaurt
12-13 - pranzul, ori ciorba/supa ori felul doi, depinde ce am
daca nu se culca pana la 4
16 - fructe cu biscuiti
20-21 - mancare gatita, ciorba ori felul doi, invers fata de amiaza
23- 250ml lapte cu o masura de orez

Mananca insa foarte putin cantitativ. Si are mofturi multe, nu refuza in general spanacul, dovlecelul si oul. Oua ar manca nonstop, cere 'o cu pei', in traducere ou cu paine, dar mai mult de 2 oua pe saptamana nu-i dau.

Betty 10+, mamica fericita de Andreea (13.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

am reusit in sara asta sa ma uit in gurita lui si ce sa vezi, randul 2 de maselute e crescut complet; si noi credeam ca inca ii trage cu caninii care au spart toti dar nu sunt cine sti ce crescuti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Tamara - foarte frumoase pozele din Canada iar Matei nu mi se pare deloc gras.

Catalina - felicitari, ce fetita mare ascultatoare este Eva.

Ella - felicitari lui BOb pentru maselute, acum stii de ce nu manca.

Chiqui - multumim frumos.Plecam in Mexic.

Liviana - cum a fost la serbare?

Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007

POZE POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

El, Gand la gand. I-am luat FP, la pretz dublu, dar e de la 2+ nu de la 3+. tre sa ii mai caut ceva. Nu stiu ce sarsana va avea mosu dar multe cutii am.

Carstea, sper ca ati ajuns cu bine. io nu am raspuns la intrebare pt ca alte info noi nu aveam fatza de cele din februarie, cand ai intrebat, cam acelasi lucru. Daca sunt schimbari, sa le scrii ca sa stim si noi.

Tamara, cate kile are? io am niste grafice, cu limite min si lim max, pan acolo stau in banca mea, ca ..ccc spuneam nu-s purcei. Nici mie nu mi se pare grasutz, R al meu avea 18 kile la 2 ani si 3 luni, si i-am scos laptele praf. Si, apoi pastele au rolul lor, pt fibre. Io le mai cumpar paste din faina integrala, is negre...paine nu le dau niciodata la masa, nu le fac sandwich, le dau "gol" cum ar spune mamaie, si nu iau niciodata paine alba. de fapt la noi nici nu exista painea alba din ro.
Cand va merge in colectivitate isi va regla ritmul..oricum si io is fff atenta la acest aspect pt ca cel putin al mare, nu seamana cu mine..

Ancamari, am pierdut io siru, unde merge Andrei?

Cine mai are vesti de la Oana?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Buna dimineata
Eu sunt fara copil de 2 zile si mai stau 2 zile... mi-e dor de el, dar am si libertate totala, de nici nu stiu ce sa mai fac, parca sint in concediu undeva departe, desi sint acasa.

Carstea ti-am scris si pm, sper ca l-ai primit. Eu voi disparea iar peste 2 zile, daca ai adus hainutele eu le astept cu nerabdare Am fost plecata, de aia nu am raspuns mai repede.

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

DidiAlex Mama Oanei a spus ca au ajuns bine.

Citat:

Dupa cateterism medicii au fost tare increzatori referitor la reusita operatiei.
Conform procedurii trebuia sa vina cineva si sa ii comunice riscurile posibile si i-au explicat ca ei nu au rezultate pe termen lung vis a vis de astfel de operatii, deoarece nu le efectueaza decat de 20 ani....dar ca cei operati acum 20 ani sunt OK.
Dimineata (acolo seara) erau deja la hotel si admirau cum masinutele care curata zapada isi faceau treaba.
Luni ora 13,30 (ora RO) intra in operatie.

Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui kid

DidiAlex Mama Oanei a spus ca au ajuns bine.

Citat:

Dupa cateterism medicii au fost tare increzatori referitor la reusita operatiei.
Conform procedurii trebuia sa vina cineva si sa ii comunice riscurile posibile si i-au explicat ca ei nu au rezultate pe termen lung vis a vis de astfel de operatii, deoarece nu le efectueaza decat de 20 ani....dar ca cei operati acum 20 ani sunt OK.
Dimineata (acolo seara) erau deja la hotel si admirau cum masinutele care curata zapada isi faceau treaba.
Luni ora 13,30 (ora RO) intra in operatie.

Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007

Doamne ajuta!

Cica nu au numai 20 de ani de experienta... in Ro au minus 20 de ani...

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput