Puiuti de Randunici 2008!! (161)
Raspunsuri - Pagina 4
luny spune:
ursulica ce bine se tine si Vlad pe picioare, in curand alearga si el!! ...am citit topicul, biata fetita si bietii parinti..
naty asa e, Graco au scaune mari..multam!
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
ancka spune:
Zoze-si eu inainte sa plec in excursie eram in aceeasi stare. Copilul plangea de fiecare data cand ieseam din camera iar daca venea altcineva la noi, radea doar daca eram si eu in casa. Daca o lasam pe mama cu el si eu plecam, desi pana atunci era fff vessel si radea f tare la ea, incepea sa planga cu suspine si se linistea f greu. Toata lumea in afara de maica-mea mi-a zis sa nu plec, ca o sa sufere copilul. Cu toate astea am plecat si bine am facut, el s-a obisnuit repede cu mama si cu bunica mea, iar acum mai pot sa stau si in alta camera, se miorlaie un pic pana ies din camera dar dupa aia ii trece. Si mie mi-e mi se rupe sufletul, dar cred ca e mai bine si pt ei sa nu stea chiar toata ziua cu noi.
Stela, eu in timpul sapt. il scot cam o ora, pe la 5 cand vine sotulde la serviciu, pentru ca nu-l pot scoate singura, nu pot sa ridic carutul. Ii pun fasul si caciulita si nu cred ca ii e frig, il controlez cand ajung acasa cand il dezbrac si nu are decat manutele reci, ca nu sta cu manusi, si le da jos. Pe la pranz il pun in balcon in carut dar mai mult de 10 minute nu sta, se plictiseste, fiind pe loc. In weekend stam mai mult, cateva ore. Cand ma duc la mama, fiind la casa, il tin minim cate o ora dimineata si una dupa amiaza.
Bravo Ursulet!
Ma bucur ca v-au placut pozele
adrianadana spune:
Sovi multumesc pt raspuns. Cred ca o sa iau, chiar daca ziceai de zgomot. Am inteles ca e suficient sa-l folosesti 8-10 ore, asa cao sa-l tin ziua.
Despre bani pot sa spun ca eu am primit 1400 lei (din iulie trebuia sa am cic si din aprilie aloatia copilului) asa ca nu stiu ce reprezinta. La banca mi-au spus ca la ei nu apare detaliat si trebuie sa merg la Directia Muncii.... si stiu cum e acolo asa ca... am amanat pana se lamuresc cum e cu cei 85 %, sa rezolv atunci si cu asta
Adriana, mamica unei minuni - Daria Maria - 2 aprilie 2008
bubu05 spune:
Sovi, despre indemnizatie si trusou, eu stiu ca trebuia sa suni tu sau sa astepti sa fii sunata de ei sa-ti zica in ce zile sa iei banii. De atunci oricum a trecut randul tau demult Asa ca am impresia ca trebuie sa faci o reprogramare pt. a primi banii. Mergi la directia copilului si intreaba, e pacat sa nu iei banii aia! nu sunt multi, dar sunt ai vostri!
Iar cu alocatia, deci se ia lunar, in afara de luna in care ai nascut. Deci din mai pana in noiembrie sunt 7 luni, ar trebui 1400 ron. Poate inca n-au virat pe noiembrie, dar cel mai corect vezi in extrasul de cont. Du-te la banca si cere extras din mai pana in prezent si vezi clar pe ce luni ti-au dat alocatia.
Eu am dormit 2 ore, insa durerea de cap ce ma sacaie de 2 zile tot n-a disparut
Bravo lui Ursulet!!
Ce rau imi pare ca nu mai am romtelecom...as fi donat si eu...e mult mai comod...nu stiu cand/daca ajung la o banca
Am uitat sa va zic de Stef, s-a kk-lit pe la 12 singurel, niste gloante tari si multe si apoi in timp ce papa la pranz a umplut iar pampersul . Deci la burtica e ok, cum banuiam dealtfel...cu tiate ca sigur l-a deranjat aseara...e, a trecut, el e bine si vesel
Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
bubu05 spune:
Stela, noi iesim cam 2 ore afara, dela 12 la 14 sau de la 13-15. Azi nu l-am scos ca faceam curatenie si s-a jucat si el calare pe aspirator ca Sufletica de Clau
Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
cleme spune:
Am intrat sa va salut, ca de obicei sunt cu cititul in urma.
Am vazut un Ursulet care sta in picioare (), pe Mufarinul razacios, pe Sanziana cum merge si sta ca broscuta, un Adrian care sta singurel in picioare si merge siam uitat pe cine/ce am vazut dar sunt cu Diana langa mine si nu prea ma lasa sa respir.
Naty, cum ti-au zis si fetele nu mai fi suparata, Iulia oricum a recuperat mult si se dezvolta frumos. Daca stau sa ma gandesc Diana nici acum nu merge bine de-a busilea, mai mult se taraste, in picioare nu se ridica deloc singura, daca o tin mai mult de 2-3 minute nu sta, iar de marginea patutului agatata cum o face Iulia nici gand. Singurul lucru pe care il face bine e ca sta in premergator dar nici in ala nu face pasi, tot asa mai mult isi trage picioarele. Asa ca nu toti copiii sunt la fel.[
pup] pe toata lumea.
VALENTINA C spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sovietica stiam eu ca tot la "mila" voastra ajung deci intrebare: oare e normal ca din luna mai (decand am depus actele) si pana acum sa intre pe cardul de alocatie/indemnizatie pt Sash doar 1.200 ron?! mai e cineva in situatia asta? faza e ca at.cand a depus Omu actele, n-am primit nici o hartie la mana, ci doar un numar scris pe spatele certif. de nastere. si 2: daca tot mergem sa intrebam la primarie ce si cum, oare ne mai da Alocatia pentru copii nou-nascuti - 204 RON si Contravaloarea in lei a trusoului pentru nou nascuti - 150 ron la vremea asta? eu am tot asteptat hartiuta la cutia postala sa ma invite sa ii iau, si nimic. (\/) pozici (='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08 (")_(") www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a33b72a1a20de458aef69&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJE Eu nu strivesc corola de minuni a lumii /căci eu iubesc si flori, si ochi, si buze, si morminte. |
Sovi, daca nu ti-au intrat banii pe o luna sau mai multe, trebuie sa te duci pe Str. Hambarului, nr 6 si sa faci o cerere sa-ti dea banii restanti. Ideea e sa ai extrasele de cont sa dovedesti ca nu ti-au intrat banii. Mie nu mi-au intrat pe mai si iunie, m-am dus in octombrie sa fac cerere si mi-au zis ca-i primesc in decembrie. Deocamdata, nimic....sa vedem dac intra ceva...
Valentina si Matei (10.04.2008)
sovietica spune:
mercic de raspunsuri.
nu cred ca mai reprogramez pt trusou si ce mai era, sa isi ia bomboane, cu multa lecitina, functionarele de acolo. oricum e crunt la sect 5 cat se asteapta, si nici la tel nu se raspunde.
Bubu, tu mi-ai facut calculul ca si cum as lua doar 2 mil/luna in total, dar eu vreau 2+6 mil. Tu n-ai 8 mil?
Valentina, multzam mult! deci primul pas, extras de cont.
Maiii stiam eu ca ma luminati!
(\/) pozici
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a33b72a1a20de458aef69&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJE
Eu nu strivesc corola de minuni a lumii /căci eu iubesc
si flori, si ochi, si buze, si morminte.
bitza037 spune:
hello
nu reusesc sa va ajung din urma,trebuie sa citesc de la pg 13 cap trecut
asa ca pana ce citesc le multumesc la randunicilde de Clau, Ralucaspm,Butucel,Bubu,Ela,Luny (sper ca nu am uitat pe cineva)pentru raspunsurile legate de mandarine si biscuiti.
Adriuta am vazut si eu un pui de Mos Craciun suuuuuuupeeerrrrrbbbbb
ma duc sa citesc din urma...revin
IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel
www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze
luny spune:
mama, ce ma bucur ca nu am treaba cu indemnizatia aia, la mine vine la serviciu, ca si salariu..ma intalnesc cu o colega si-mi iau banii..iar alocatie, lunar, la usa, sau la posta!..
Cleme ce face Diana cu mot?
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!