Puiuti de Randunici 2008!! (161)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Neata!

Mihule, ce mumoasa e Andruta Cand ii vad ditamai ochii aia, ma topesc

Clau, o adevarata printesa Rebe

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danadc spune:

Neatza! Sunt noua si va salut pe toate. Pisica mea are 9 luni si 8 kile si nu prea se omaoara ca mancatul. La masa avem "jucarele" (o linguritza identica cu a lu' mami, o linguritza de inox, inel de dentitie, diferite capace, caci nu ne incanta jucariile/la masa). Bineinteles ca nu mananca decat daca obiectul cu care se joaca este interesant si o captiveaza. Cand se plictiseste poc pe jos...si cauta curelele de la scaun si altele...si eu stau calma fiindca nu vreau sa o invat prin casa cu mancarea...

La cantitati stam cam asa: ciorba de perisoare papa bine (cam 160 g), piureurile pana in 100 g, pilaful ii place si il mananca mai bine, iaurtul si cerealele cu lapte se duce la 150-160...
Mai papa si noaptea pe la 1-2(130 ml lapte) si dimineata pe la 5-6 (170 ml lapte)...

Merge in picioare tinuta de manute si se catara pe tot ce gaseste. I-am luat un premergator de la VTech pe care trebuie sa-l impinga si care pe fata are o gramada de jucarele interactive. Asta ii place cel mai mult din toptanul de jucarele...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancka spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihutza11

ieri-houseritza lui mama.. si azi cu Mos Craciun!

Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara

Scumpa foc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui clauclau

Sufletica!

mami de 2 minuni, Razvan si Rebecca.

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Valentina si Matei (10.04.2008)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mihutza11

ieri-houseritza lui mama.. si azi cu Mos Craciun!

Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara
ce frumusica e!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Multumesc mult fetelor, sunt tare mandra de sufletica mea iubita. Tinuta asta are pe langa rochita, botosei, posetica de biberon, capa si palariuta. Si este tinuta de la BOTEZ!!!! Acum abia ii vine bine!

Fug acum ca tipa Rebe, revin cand face ea nanica...

mami de 2 minuni, Razvan si Rebecca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancka spune:

Noi iar ne-am chinuit sa papam fructe...Nu mai vrea sa deschida gura dupa a doua lingurita. Azi i-am pus branza de vaci in fructe din borcanelul hipp, am zis ca poate de la borcanel papa. Nimic!!! E clar, a intrat in greva foamei de fructe.

Mergi la inceput

Cuscra,ma bucur mult ca plecati undeva,ca doi porumbei!sa te bucuri si sa te relaxezi la maxim !
noi fara David nu putem pleca nicaieri,ca plange dupa noi!am fost plecati acu 3 ani in Grecia pt o saptamana si cand am venit era bolnav:voma,avea diaree..si dr i-a spus mamei ca nu are absolut nimic,e sanatos!ii era dor de noi...om mai pleca amandoi cand vom fi batrani !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Neata randunele!

Cristina cu greutatea s-ar putea sa fie doar intr-o perioada de platou, pe care o sa o depaseasca. Sanziana a stat la 8 kg si putin cam o luna! Abia acum am cantarit-o iar si a ajuns la 8.500. Si la capitoulul mancare nu a existat nici o schimbare. Pur si simplu a avut o perioada in care nu a luat in greutate.

Mimo am deja in cap de mult planul bucatariei, si ma tot gandeam daca sa iau masina de spalat vase sau nu. Stiu ca este mi-nu-na-ta, dar sincer la cat de "multi" o sa fim noi in casa nu stiu daca se merita pentru 3 farfurii sa fac o astfel de cheltuiala.

Pana una alta visez la un cuptor d-ala care se spala singur...

Clau am vazut-o si eu pe printesica Frumusica foc!!!

Raluca mamica de Sanziana - o mititica

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput