Puiuti de Randunici 2008!! (161)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

http://www.youtube.com/watch?v=Wqtm2ep5G34

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Aaa, mai vroiam sa spun ca eu la masa incerc sa-i reduc la maxim alte distractii. Pe principiul ca masa e masa, joaca-i joaca.
O pun in scaun, ii dau sa manance si atat. O tin de vorba si povestim, dar fara jucarele.
Bine, am si noroc ca ea mananca zdravan, si ii e foarte drag castronelul de mancare . Si la noi dureaza masa cam 15-20 de minute.
Cand incepe sa faca mofturi si da semne ca s-a saturat, o dau jos din scaun si gata masa. Nu-i mai bag pe gat ce-a ramas in castron. Daca mi se pare mie ca nu a mancat destul peste jumatate de ora ii mai dau niste lapte.

Si cand o sa creasca vreau sa aplic aceeasi metoda. Ora (cat de cat) fixa de masa. Daca vrea sa manance bine, daca nu, nu. La revedere pana la urmatoarea masa. Nu vreau sa alerg cu lingurita de mancare prin casa, sa ma rog de ea sa manance. Eu sunt de parere ca nici un copil nu va muri de foame, si ca alergatul cu lingurita dupa el este doar un rasfat inutil care nu ajuta la nimic. Plus ca este sanatos pentru sistemul ei digestiv sa aiba un program clar de mancare, fara multe snack-uri intre mese. Doamnele doctor, am dreptate?

Bine, acum sa nu va inchipuiti ca am de gand sa fiu un zbir, dar vreau sa aiba un program bine stabilit de masa. Sigur ca depinde in mare masura si de felul copilului de a fi, dar pana acum vad ca Sanziana este in asentimentul meu

Raluca mamica de Sanziana - o mititica

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

salut!..nu mai pot, sa mor!! sta atarnat de mine toata noaptea, numai tzitzi..dorm cu el in pat de vreo 3 nopti, de pe la 1 noaptea, si stau numai pe-o parte, imi amorteste mana si ma doare spatele e crap!...cum naiba sa fac sa nu mai suga noaptea, sau macar doar o data???? a mancat aseara pe la 8 ff bine, cereale cu un iaurt si juma de mar copt, s-a culcat la 10 si tot la mine vrea, deci nu de foame!! Clau zi-mi ceva!!

in alta ordine de idei, sunteti vreuna priceputa in tehnica?(Kya???).. imi trebunie un UPS ptr centrala, cu stabilizator de tensiune ptr 200W, aveti idee despre asa ceva? am dat o cautare pe gugal si nu pricep nimic din tot ce am gasit(si nici al meu sot nu le are p-astea)

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

oaaaau, ce de poze cu copii frumosi : am vazut tiza noastra frumusica, si andruta cu ochi frumosi si sufletica printesica
eu nu am chef sa fac nimic, am o stare de indispozitie, dar tre' sa ma mobilizez sa fac cate ceva........
ancuta sa stii ca aceeasi problema am si eu cu teo de muuuuuuulta vreme: dupa 2-3 lingurite de fructe, gata, nu mai vrea ; si am incercat diverse combinatii.....degeaba....o las sa pape cat vrea ea, nu o fortez, dar mi se pare ca papa extrem de putin...si nu stiu frate cum ziceti voi (printre altele ) ca le dati ciorbita; pai iepurica mea abia ma chinui sa o conving sa pape piureul....pacaleli, uneori ii distrag atentia cu diverse ....ciorba e un vis!!! nici nu stiu de unde ia in greutate (nu ca ar avea vreo greutate impresionanta )...in fine, asta e...poate atat ii trebuie ei si incet incet papa si ea mai mult...
gata, send, ca desi am citit tot ce ati mai povestit, nu am dispozitie si inspiratie ....

Liana, mami de Teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pucca spune:

Luny eu te ajut cu cea mai mare placere, zi-mi exact ce vrei.

Bianca Maria - 28.03.2008
Minunea mea!
poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Simo27

http://www.youtube.com/watch?v=Wqtm2ep5G34

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

La mine nu vrea link-ul sa se deschida...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pucca spune:

Luny in primul rand UPS-ul te tine maxim 10 minute, unul acceptabil la pret, pentru ca majoritatea sunt concepute pentru calculatoare pentru salvarea de date. Deci daca vrei unul care sa te tina cand nu mai ai curent, asta costa cam multisor, mami. Eu mi-as pune stabilizatorul de tensiune si atat. Caci in cazul in care nu mai ai curent, iti va trebui un UPS care sa te tina macar minim 2 ore.

Bianca Maria - 28.03.2008
Minunea mea!
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

oooof kya, ai dreptate tu, asa vroiam si eu....si de la ce vreau si pana la ce am la usa casei ....nu vrea sa stea in scaunul de masa SUB NICIO FORMA!!!!! se ridica in picioare, se invarte, vrea sa sara din el....asa am zis si eu, ca o pun acolo pana papa....dar degeaba, inseamna sa o tin mereu nemancata, ca nu vrea si pace; prefera sa nu manance, ca si asa nu prea vrea ea, si in scaun nu sta....ma gandesc si eu in nepriceperea mea, ca poate cand mai creste un pic un pic, o sa ii placa sa stea in el cu noi la masa seara, si atunci poate se invata....acum eforturile sunt fara rezultat, cu nervi si nemancat din partea ei...mda, probabil nu ma pricep...tre sa mai invat...
vaaaaaai ce stare de kk am ....cred ca nu mai scriu....citesc si revin eu candva....mai bine dispusa

doar atat: mimo ...imi era dor de tine ! siiii : am si eu "aucean" in militari

Liana, mami de Teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

cristina, sa stii ca nici Mufy nu e bebe mare, la 8 luni avea 8 kg fix..m-am obisnuit cu ideea, consuma mult ca e smucit, e costeliv, dar e sanatos!
Am vazut si culceata de Andra si Mufa tot aceeasi muzica o asculta!
cludute zi-mio si mie te rog, de ce esti plangacioasa? mereu ai un emoticon cu plangaceala, ce se intampla, bre? ia varsa tot!!
clau e asa haioasa Rebe pe cantar! imi place ca-i spui Sufletica.. ce rochita de Alba ca Zapada, m-a topit!!
mimo incarc si eu o masina cu vase, adunate de pe vremea cand nu aveam apa calda?
dana si al meu papa tot daca are mainile ocupate cu diferite chestii, de care se plictiseste repede si trebuie schimbate!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lianam

oooof kya, ai dreptate tu, asa vroiam si eu....si de la ce vreau si pana la ce am la usa casei ....nu vrea sa stea in scaunul de masa SUB NICIO FORMA!!!!! se ridica in picioare, se invarte, vrea sa sara din el....asa am zis si eu, ca o pun acolo pana papa....dar degeaba, inseamna sa o tin mereu nemancata, ca nu vrea si pace; prefera sa nu manance, ca si asa nu prea vrea ea, si in scaun nu sta....ma gandesc si eu in nepriceperea mea, ca poate cand mai creste un pic un pic, o sa ii placa sa stea in el cu noi la masa seara, si atunci poate se invata....acum eforturile sunt fara rezultat, cu nervi si nemancat din partea ei...mda, probabil nu ma pricep...tre sa mai invat...
vaaaaaai ce stare de kk am ....cred ca nu mai scriu....citesc si revin eu candva....mai bine dispusa

doar atat: mimo ...imi era dor de tine ! siiii : am si eu "aucean" in militari

Liana, mami de Teo

Asta ziceam si eu Liana, ca depinde de ce felul de a fi al puiului!
sa treaca starea de kk! Hai, sa vad capul sus!

... Nu te vad...

Aaaa,... mult mai bine asa!

Mergi la inceput