Puiuti de Randunici 2008!! (161)
Raspunsuri - Pagina 13
pucca spune:
Luny stabilizatorul te costa maxim 150 RON. Iti trebuie un stabilizator monofazic de 300VA. Acum daca totusi vrei UPS-ul, ala include si stabilizator si multe alte filtre.
Bianca Maria - 28.03.2008
Minunea mea!
poze
Kya spune:
Luny citeam intr-o revista ca un trick este sa-i dai noaptea cand se trezeste numai apa. Si cu timpul o sa-si dea seama ca doar pentru apa nu mai merita sa se trezeasca noaptea...
Nu stiu daca functioneaza, dar asa scria. La noi nu a fost nevoie sa aplic ceva de genul asta, deci o metoda testata n-am.
Raluca mamica de Sanziana - o mititica
God didn't bring me this far, to leave me here!
pucca spune:
Luny Ups-ul ce marja de back-up vrei sa aibe? Adica pentru cat timp vrei sa-ti alimenteze centrala in cazul in care nu ai curent?
Minunea mea!
poze
bubu05 spune:
Kya, si noi procedam la fel la masa. Cu Vlad la fel am facut. Insa, dupa 1 an, nu mai vroia sa manance decat daca avea ceva de facut Asa ca ii mutam scaunul de masa la tv la desene si asa manca. dar asta a durat putin, cateva luni. Apoi doar la masa in bucatarie, fara jucarii si alte distractii.
Stef papa acum fara nimic pe masa, odata cu Vlad, au acelasi program, se mai uita unul la altul si mananca tot si gata. Tot cam 15 min. dureaza masa.
Vlad mai mananca acum la desene doar desertul, ii place lui sa stea pe canapea la desene si sa rontaie...sau fructele la fel...acum papa mandarine si se uita la tv
plec pana la mall
Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
natynic spune:
Kya, f bune principii ai tu, si cuscra-mea Ioana e cu siguranta in asentimentul tau ...dar crede-ma, asta merge cand ai copil care e cuminte la masa, nu unul care face ca toate alea, exact cum spune si Liana. E simplu sa spui ca daca face mofturi il infometezi cand...copilul mananca bine intotdeauna!Bun, pt mai tarziu, perfect de acord cu tine, si eu voi face la fel, ii iau mancarea si gata. Acum insa mi se pare prea mica sa fac asa ceva, lasa ca Iulia mai are si de recuperat...
Am fost la Medlife, i-au pus punguta si fata mea exemplara in nici 10 minute a executat un pipi suficient, dat la analiza. Marti facem eco la Stamate.
Bun, citisem doar ultima pagina, o sa ma pun la curent si cu restul. Pa!
Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
mstela spune:
Neata.Tre sa spun ce super e aparatul Olynth Aromaterapy.L-am bagat in priza dimineata numa o juma de ora fiindca in camera mica,se simte f tare mirosul.Dar ne-a desfundat nasurile la toti si tare m-am bucurat ca a fonfanit Tea ce a fonfanit si s-a calmat.Numai randunoiului nu-i place,ca cica e prea tare mirosul.
Multzam de pont fetelor si mai ales,Vali.
Cris,Tea nu merge de-a busilea,doar se taraste exact ca un
serpisor,e asa haioasa..dar e un pas inainte,nu?Ai rabdare ca o sa inceapa si Andreea!
Mimo,traiasca masina ta de spalat vase,Duamna!Si voi,ca sa aveti cu ce plati facturile!
Mihutza,ce simpatik si precoaca e Andra!!Hihi,ce draguta e la mosu in brate!
pucca,esti norocoasa,la noi masa dureaza 1 ora!
Am vazut si Sufletik slabuta,dar mancacioasa!Wau,si ce miresik mumoasa am vazut!!!
Si Clau,Cristina,eu cred ca nu e nicio problema ca fetele voastre isi pastreaza siluetele,atat timp cat mananca chiar f bine.Se pare ca sunt si ei ca si adultii,fiecare cu arderile lui.Tea mananca mai putin decat ele si totusi se dolofaneste..asta e!
Cuscra,ce nasol ca David e asa mamos...las ca-i trece lui cand o avea gagicutza!
restul
Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora
pucca spune:
Naty sa dea Domnul ca urocultura sa fie negativa si sa scape Iulia de antibiotice. Bafta multa si la Stamate marti, o sa-ti placa dr.
Minunea mea!
poze
Kya spune:
Pucca mami tehnicus! Te pricepi, te pricepi. Eu stiam doar in mare despre ce este vorba.
Raluca mamica de Sanziana - o mititica
God didn't bring me this far, to leave me here!
luny spune:
Citat: |
citat din mesajul lui pucca Luny in primul rand UPS-ul te tine maxim 10 minute, unul acceptabil la pret, pentru ca majoritatea sunt concepute pentru calculatoare pentru salvarea de date. Deci daca vrei unul care sa te tina cand nu mai ai curent, asta costa cam multisor, mami. Eu mi-as pune stabilizatorul de tensiune si atat. Caci in cazul in care nu mai ai curent, iti va trebui un UPS care sa te tina macar minim 2 ore. Bianca Maria - 28.03.2008 Minunea mea! poze |
uite randunica priceputa!! nenea ala ne-a spus ca in primul rand trebuie stabilizator, el zicea si de UPS, ca cica s-ar fi ieftinit..dar cand am dat o cautare, am gasit niste preturi.. asta vroiam, un link ceva de unde sa cumpar pe net..dar dupas ce mi-ai pove tu, ramanem doar la stabilizator..asta am inteles ca il gasesc in hipermarket...tre sa stiu ceva si despre el cand il aleg?
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!