Puiuti de Randunici 2008!! (161)
Raspunsuri - Pagina 10
CristinaGoji spune:
Daria mananca foarte foarte bine, Vladut niciodata nu mi-a mancat asa, baga vreo 200-300 g cereale, tot atat de legume, si 2 iaurturi, lapte de 2 ori pe zi, cam 200 ml. De aia ma si mira si ingrijoareaza putin ca ia asa putin in greutate.
Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria
clauclau spune:
Cristina, nu-ti fa griji de Daria, ia uite aici cat avea Sufletica aseara. Si de aseamenea, mananca foarte bine! SI ARE 9 LUNI JUMATATE!
mami de 2 minuni, Razvan si Rebecca.
pucca spune:
Clau Rebecuta chipesa foc! Sa stii ca are aceeasi constitutie ca si Bianca. Aseara am cantarit-o si eu, 7.460 kg la 8 luni si jumatate.
Bianca Maria - 28.03.2008
Minunea mea!
poze
mimonix spune:
Neata...2 secunde stau ca s-a trezit piticul
Cristina , stai calma cu greutatea ca eu stiu ca la un an bebe trebuie sa-si tripleze greutatea de la nastere...daca s-a nascut cu greutate normala, daca nu depaseste standardele de inaltime, daca n-a fost prematur...bolnav..etc. Deci normal, pe la un an o fetita ar avea in jur de 9 kg. Eu as zice sa fi bucuroasa daca e vioaie si sanatoasa, mananca cat de cat ca-n grafice ...atunci n-are importanta cate kg are, o sa fie fotomodel mai incolo si n-o sa tina regim in viata ei Ce-ai putea sa-i doresti mai mult?
Clau, am vazut sufletica pe cantar
Kya, eu n-am vazut reclama cu doamna dar sa stii ca e o mare cucerire a tehnicii Cand te muti, neaparat sa faci aceasta achizitie si sa nu uiti nici de uscator de rufe La mine e pe lista si ala, dar dupa ce trece criza
Cris, ma bucur ca i-ai dat de lucru masinii
Clodute, nu mai plange
Gata, fug...mai intreb doar de ce e naty trista iar? Ca nu-s la zi, fireste
Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
ariel_7000 spune:
LYVY SI BYTZA VA ASTEPT PE MESS CAT MAI REPEDE !!!
mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
Oamenii maturi nu pricep singuri nimic, niciodata si e obositor pentru copii sa le tot dea intr-una, lamuriri.
CristinaGoji spune:
Clau e SUPERBA printesa!!!
Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria
adrianadana spune:
Clau si Pucca suntem in aceeasi categorie. Dari avea 7400 la 8 luni
Clau la rochita asta trebuie neaparat niste aripioare de ingeras si o aureola din beteala... e de coperta
Adriana, mamica unei minuni - Daria Maria - 2 aprilie 2008
bubu05 spune:
'Neata!
Am vazut-o pe Rebe scumpa foc, cu ce ocazie tinuta aia superba??parca e o miresica in miniatura
Am vazut-o si pe cantar
Mamicutelor de fete, nu va ingrijorati, asa sunt fetitele in general, exista si exceptii, dar: prietena lui Vladut cand era bebe era idem Rebe sau Bia sau Daria, la greutate ma refer. Era o sclifosita la mancare, o disperase pe maica-sa...era genul care statea cu mancarea in gura cate 10 min pana inghitea . De la 3 ani a inceput sa manance super bine, acum la 4 ani il ajunge pe Vlad la greutate, cred ca tot 17 kg are si e mult mai copanoasa si carnoasa decat Vlad si mananca singura orice, nu e sclifosita deloc, pe langa Vlad care mai face fite din cand in cand...so...calm!
Mimo, sa stapanesti sanatoasa masina! cum ies vasele, niste impresii pls! la ce program, bla-bla
De masina de spalat cu uscator, am inteles de la o prietena ca le scoate misto, uscate, dar trebuie in momentul ala sa pui sa le calci, ca de nu se usuca si se fac batz...cele de bumbac...in rest e ok la lenjerii, le impachetezi si gata, pulovere etc.
Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze