Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (41)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns florinela79 spune:

Mititica 82, felicitari pentru burtica frumoasa,ai scos-o pe burtica si cu fetele in club .
pana la urma nu ai afla sigur culoarea caruciorului,cand afli?
26

fbruma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MITITICA82 spune:

florinela79 MERCI, sper ca in ianuarie voi afla sigur...desi am zis ca nu iau hainute pt bebe am inceput sa iau deja dar mai mult pt baietel
L-am dus pe bebe la minirevelionul cu colegii de servicii , a dansat, a papat , s-a simtiti f bine ca tot timpul a miscat

claudia 26 + sau

http://bd.lilypie.com/MNeep3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adee spune:

petrean LA MULTI ANI !!!! lui Andrei Luca

simina puneti-va pe treaba si sa speram ca o sa ne dai vesti bune cat de curand. Il asteptam cu drag pe bebe

26+Ariana

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

mersi mult fetelor de urari. Mai intru dupa-masa ca sunt la servici

Bogdana
26+si + Andrei Luca -15.12.2006

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina.n

Multumesc Essea pt raspuns,

Tu ce mai faci? Te simti bine, ceva bagaj de spital ai inceput sa faci?

22+ cu Maria
Vine barza!

eiiiii, ce bagaj?? e prea devreme!! Doamne fereste de o nastere acum........Alina, eu oricum am de la prima nastere cam tot ce imi tb, f putine chestii mai am de luat.

Mami de fetita si de baietel 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

ei, apropo de bagaj...eu nu imi mai fac nici un bagaj. ma duc sa nasc cu buletinu in mana si gata. nu am chef sa ma injure infirmierele pe acolo tragand de un adevarat geamantan

25+
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lysbeth spune:

Eu zic asa: in ziua aia iti trebuiesc:
1. Buletin+Bani
2. Camasa de noapte scurta sau eventual un tricou mai lung si mai larg
3. papuci+o pereche de sosete groase
4. Capot
5. Un pachet mare de vata
6. un rand de haine pentru bb si unul doi pampersi mini
Atata ajunge. Restul poate aduce tati dupa. Eu zic ca ar trebui sa ai 2 bagaje pt spital. UNul de plecat cu el cand incepe nebunia si al doilea cu care sa vina tati dupa dak nu zace mort de beat de bucurie cu pretenii pe undeva

23+ Damian Codrut Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ciresica5 spune:

Pupici pe burtici ,

Florinela, din cate stiu eu ecografia din jurul celor 28 de saptamani este tot morfofetala. Atunci bebe este mai mare si se vede mult mai bine! La fel se masoara IR-urile, colul, cordonul ombilical, etc.

Mititica, ai o burtica tare frumusica si daca e sa ne luam dupa "vorbele bunicii" in ceea ce priveste forma burticii, cred ca vei avea fetita!

Pisik, si eu stiu ca la turta este aproape la fel ca la botez. In toamna am fost la un asemenea eveniment si nasa ii cumparase finutei cercelusi din aur, hainute si a dat si un plic la masa. La restaurant meniul se plateste, indiferent cat de important este evenimentul! Acum depinde de la caz la caz...

26+ cu Albert Nicolas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lysbeth spune:

Legat de eco de 28 de saptamani. Din cate mi-a explicat doctorul meu eco de la 22-24 de saptamani si cea de la 26-28 sunt cele mai importante. Sunt singurele ecografii pe care el a insistat sa le fac la alt cabinet de-al lui unde le pot face 2d/4d. Restul le considera ecografii "de crestere" si sunt mai putin importante din punctul luide vedere.

23+ Damian Codrut Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

e, uite ca doar cu buletinu nu se poate...dar ma gandeam sa folosesc hainele de spital, cel putin la nashtere, dupa ce ajung in salon imi aduce cineva de acasa hainele mele, iar pt bb, cred ca ii las sa il tina infashat alea doua zile cat o sa stam noi doi acolo. in spitalul unde o sa nasc nu iti lasa copilul in salon, deci nu cred ca o sa am nevoie de mai nimic pt el si oricum vorba lu' sora-mea...in bucureshti gasesti absolut orice la orice ora din zi si din noapte.
lysbeth - merci mult mi-ai adus aminte de cateva chestii care chiar imi trebuie din prima secunda s-ar putea sa trebuiasca sa adaug si trusa de epidurala, asta am impresia ca trebuie sa o cumpar.

25+
Poze

Mergi la inceput