Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (41)
Raspunsuri - Pagina 20
lysbeth spune:
Trusa de epidurala trebuie cumparata intr-adevar. Eu inca nu sunt convinsa daca sa folosesc asa ceva sau nu...Am auzit ca in multe cazuri e nevoie de interventia cu forcepsul pentru a scoate copilul si numa gandul ca ii poate face ceva rau bb-ului accidental ma face sa mi se ridice paruld e groaza. Cred ca o sa discut inainte cu doctorul meu, probabil la urmatoarea ecografie si despre cum voi naste.
23+
Damian Codrut Andrei
aris26 spune:
da, cred ca si eu trebuie sa discut cu el dupa sarbatori. oricum cred ca o cumpar sa fie acolo...daca ma apuca crizele ca nu rezist la durere? macar sa nasc eu atat de ushor si sa nu am nevoie de ea ca o donez spitalului cu draga inima
25+
Poze
shasa spune:
MITITICA frumoasa burtica. Sa dea DD sa tot creasca pana la termen si sa aveti un bb sanatos.
LYSBETH imi place numele ales, se aseamana numele alese de noi. Noi am ales sa il cheme Codrin, iar ca nume de sfant probabil va fi Andrei
Florin 18.05.2002
Teodor 01.03.2005
BB3 - Codrin - 23+
Poze la albumul dc
shasa spune:
Am vazut ca discutati despre cum va arata burtica dupa nastere. Pai hai sa va spun ca eu dupa prima nastere nu am facut nimic special si s-a retras burtica cam odata cu terminarea perioadei de lauzie, iar a 2-a data mi-am pus burtiera inca din spital, la 24 de ore dupa nastere, si cand am iesit din spital nu se mai vedea nici urma de burta. Evident ca am purtat burtiera vreo luna si jumatate, dar a meritat..m-a ajutat sa imi revin super repede. Asta este valabil pentru cele care vor naste natural fiindca la nastere prin cezariana nu este voie.
Florin 18.05.2002
Teodor 01.03.2005
BB3 - Codrin - 23+
Poze la albumul dc
lysbeth spune:
Shasha
Pe lista initiala figura Codrin. Tati l-a modificat in codrut
23+
Damian Codrut Andrei
shasa spune:
ALINA
super burtica, imi place
, cat despre hainute
jos palaria; foarte frumosi pantofiorii cat despre costumul de baie....m-a dat gata
Florin 18.05.2002
Teodor 01.03.2005
BB3 - Codrin - 23+
Poze la albumul dc
shasa spune:
BOGDANA sa va traiasca flacaii si sa fie sanatosi, sa va bucurati de ei. Cat despre cel mare, sarbatoritul de astazi, sa dea DD sa fie mereu sanatos. Iar pt. mami de sarbatorit o
.
Florin 18.05.2002
Teodor 01.03.2005
BB3 - Codrin - 23+
Poze la albumul dc
Gaza22 spune:
O zi buna fetele! Noi ne-am apucat de curatenie, in special taticul
. Abia astept sa vina sarbatorile.
Aniast regret enorm greseala pe care am facut-o.
M-a miscat mult momentul greu prin care treci si m-am grabit sa fiu laturi de tine. Si cum cuvintele nu alina intotdeauna durerea m-am fastacit atat de tare incat am dat-o cu batu in balta. Iti doresc ca ingerasul mic pe care il ai acasa sa-ti umple in fiecare moment sufletul de bucurie si sa te ajute sa treci peste pierderea suferita.
Georgiana eu zic ca ar trebui sa ii anunti din timp pe viitori nasi pt ca trebuie sa se pregateasca si ei, moral si financiar. In unele zone la nastere nasii ii aduc copilului trusoul asa ca ar fi bine sa stie dinnainte.
Alina ff frumoase hainutele spciale pt o printesa.
22+
Un prieten adevarat te prinde de mana si iti atinge sufletul
shasa spune:
GEORGIANA eu stiu ca nasii se anunta inainte de nastere fiindca nasa este cea care scoate copilul din spital. Si tot nasii trebuie sa cumpere hainutele cu care iese bb din spital. Cel putin noi asa am procedat.
Deci LISBETH am fost chiar pe aceeasi lungime de unda
Florin 18.05.2002
Teodor 01.03.2005
BB3 - Codrin - 23+
Poze la albumul dc