Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (41)
Raspunsuri - Pagina 18
alina.n spune:
bogdanaLla multi alui AndreI!
!
lysbeth felicitari pt achizitii asteptam poze...si noi suntem in cautare de patut
deci pana la urma flacaul va avea 3 nume ![]()
mititica super burtica
fetele am pus si noi poze in album cu burtic si cu primele hainutele primite
22+ cu
Maria
Vine barza!
aris26 spune:
lysbeth - uite:
Valori normale IR artere uterine:
Sapt 20: 0.36-0.71 (media 0.53)
Sapt 28: 0.35-0.63 (media 0.49)
Sapt 34: 0.31-0.59 (media 0.45)
Valori normale artera ombilicala:
Sapt 20: 0.61-0.85 (IR), 2.39-5.35 (S/D)
Sapt 28: 0.56-0.82 (IR), 2.19-4.95 (S/D)
Sapt 34: 0.47-0.81 (IR), 1.65-4.65 (S/D)
deci esti ok. exact cum ti-a spus si doctorul....la limita dar nu de speriat
relax
25+
Poze
georgiana310 spune:
La multi ani lui Andrei!!! Sa iti traiasca si sa fie sanatos si norocos,Bogdana!
Gasa, Miha, multumesc pt raspunsurile rapide. Intr-adevar am simtit-o repede pe bebita aseara cand m-am pus in pat. Mi-am dat seama ca si eu am fost foarte agitata zilele astea si poate... ea s-a mai odihnit. Am avut mustrari de constiinta pentru cat de irascibila am fost saptamana trecuta si pentru cat m-am enervat... Acum, am avut un week-end foaaarte relaxant si e de domeniul trecutului.
sI MIERCURI, mergem la eco si sper sa primesc vesti bune!
pupici si wellcome fetelor noi!
22+
Brisees
gia
georgiana310 spune:
Ah, si as vrea sa va mai intreb ceva:
Voi ati ales nasii copiilor? Si daca da, cand va propuneti sa ii anuntati? Inainte sau dupa ce se naste BB?
pusi,
22+
Brisees
gia
Eseea spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alina.n miha stiu care sunt dreprurile insa nu imi pun aceasta pb pt ca pe mine m-au lasat sa lucrez de acasa inca de la inceputul sarcinii..deci nu am nevoie de cele 2 zile sau program redus.. singura chestie care ma intreb este daca este o obligatorie anuntarea in scris inainte de a intra in prenatal 22+ cu MariaVine barza! ![]() |
Alina, este f bine sa faci acest anunt oficial, dar nu este obligatoriu. Te duci cu prenatalul si gata.
Mami de fetita
si de baietel
25+
Eseea spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lysbeth Neatza fetelor Am reusit sambata sa iau dulap si patut pt bb. Le-am luat din ikea si impreuna m-au costat 7 mil. Revin cu poze cand reusim sa si le asamblam Revin cu intrebarea mea de viner: are cineva idee cam care sunt valorile maxime acceptabile pt IR-uri la 22-23 de saptamani? 0,7-0,71 e nasol? Mercic anticipat pentru raspunsuri ![]() PS: Si am reusit sa definitivez si numele 23+ Damian Codrut Andrei |
Ti-a dat Aris tabelul...sunt un pic cam mari ale tale dar inca nu de speriat. Vor mai scadea.
Mami de fetita
si de baietel
25+
zsuzsu spune:
salut fetelor
Bogdana- La Multi Ani lui Andrei- sa fie sanatos si sa aveti parte de toata fericirea alaturi de el si fratiorii lui

alina super achizitiile noi, lysbeth asteptam poze cu achizitiile
maya cu intarziere dar bine ai venit- unde in ungaria daca nu sunt indiscretaintreb pt ca si eu urmeaza sa nasc in ungaria la Fehergyarmat.
Anca bine ai venit intre noi- sa ai o sarcina usoara!
ti-am citit povestea si sincer te admir f mult pt taria pe care o ai si pt ceea ce reprezinti si esti- o femeie foarte puternica si cu multa dragoste si sentimente foarte puternice
si tot respectul meu
25+
Iulia Petra si
de Daniel(05.03.2006)
bb 2
poze cu noi
alina.n spune:
Multumesc Essea pt raspuns,
Tu ce mai faci? Te simti bine, ceva bagaj de spital ai inceput sa faci?
22+ cu
Maria
Vine barza!
florinela79 spune:
Se vede ca a trecut si weekendul, revenim in forat
. Noi am intrat in 26 S si suntem mai vioi in burtica.
Am o intrebare pentru fetele care au facut ecografia de 27- 28 de saptamani, la aceasta Eco. ce se masoara...ceva anume?, sau tot morfologie si Ir-uri?
Urmeaza sa fac si eu pe 22 decembrie .... si eram curioasa despre ce va fi vorba?!
Pisik, felicitari pentru finuta..sa-ti traiasca. Eu stiu ca la turta, ca nasica cumperi: in primul rad o turta (frumoasa si gustoasa pentru fetita)si o tavita frumoasa.
Acum obiceiurile sunt de la zona la zona (eu iti povestesc legat de zona de sud, Bucuresti, Teleorman...). Tii turtita deasupra capului,(iar nasul pune o suma de bani pe turta )- si tu rupi turta.
Iar pe tavita se pun diverse obiecte...din care fetita va alege trei(la intamplare, se zice ca ce va alege-exprima personalitatea si viitorele preocupari ale fetitei (daca alege oglinda va fi cocheta, daca alege margele ii vor placea bijuteriile, daca alege banii va avea noroc de bani, daca alege o carte ii va place sa studieze....etc). Pe langa bani pusi pe turta, nasa poate face cadou o rochita cu pantofiori. Acum unde am fost noi nasa a mai luat cereceiusi de aur si bratarica + o papusa frumoasa.
Acum fiecare dupa obiceiuri posibilitati si placerea personala.
Deci:turta, tavita, cadou - de la nasa si bani - de la nasul
.
26
fbruma