Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (41)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gaza22 spune:

Noapte buna fetele!

22+ cu

Un prieten adevarat te prinde de mana si iti atinge sufletul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

Fetelor, multumesc tare mult pentru cuvintele frumoase, mi-au mers la suflet. Oricum tin sa va asigur ca nu ne lasam, Vladi va avea un fratior sau o surioara cat de curand.

Eseea, ce tinere de minte ai....intr-adevar, asa mi-am facut debutul pe forum, cu subiectul "Ne dorim un copil urgent". Ulterior, in urma unor discutii (nefondate zic eu) l-am redenumit "Ne dorim un copil...". Si uite ca mai devreme de un an de la debut am si ramas insarcinata cu Vladi.

Gaza22, te rog mult reediteaza-ti mesajul si citeste mai cu atentie despre ce este vorba. Vladimir este baietelul meu de 1 an si 3 luni. Doamne Doamne mi-a luat bebelusul din burtica cu care eram insarcinata in 21 sapt.

O sa va mai rog o data sa ma stergeti din listuta de pe prima pagina si promit sa revin cat de curand cu vesti bune.

Andreea si bb Vladimir (03 septembrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MITITICA82 spune:

NEATA fetelor, va invit la o cana de ceai sa ne mai incalzim
poze noi cu brutica, am reusit in sfarsit sa pun si eu poze
micuta burtica mea...
http://s372.photobucket.com/albums/oo167/MITITICA82

26 + cu sau

http://bd.lilypie.com/MNeep3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Buna dimineata. Eu imi mai permit inca o cafea cu lapte, pe care am baut-o deja.
Super burtik, Mititica! A mea nu a implinit inca 22 sapt, dar cred ca merita si ea sa catzar niste poze pe photobuket.

Denisa-Madalina 21+ cu Adela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lysbeth spune:

Neatza fetelor
Am reusit sambata sa iau dulap si patut pt bb. Le-am luat din ikea si impreuna m-au costat 7 mil. Revin cu poze cand reusim sa si le asamblam
Revin cu intrebarea mea de viner: are cineva idee cam care sunt valorile maxime acceptabile pt IR-uri la 22-23 de saptamani?
0,7-0,71 e nasol?
Mercic anticipat pentru raspunsuri

PS: Si am reusit sa definitivez si numeleLui tati si puiului 1 le-au placut: Codrut si Andrei (fiecare membru al familie a trebuit sa ii dea un nume puiului 2) Asa ca acum avem varianta finala
23+ Damian Codrut Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Neatza!

Sper ca ati avut un week-end frumos, in ciuda vremii cam urate.

Mai avem saptamana asta si vine Mosu. Eu numar zilele, ca de lunea viitoare sta si sotul acasa si va fi mai usor astea 2 sapt de sarbatori vor fi mai animate si pt mine.

Lysbeth, felicitari pt achizitii. Parca ti-a raspuns una din fete ca nu e o valoare care sa te ingrijoreze.

In week-end ne-am intalnit si cu nasii nostri si nu au avut o boiectie vis-a-vis de numele ales de noi pt bebelina, Ana Bianca. Cred ca ramane final.

Fetele care au deja copilasi sau restul, poate stiti din experienta, ce face nasa la ruperea turtei? Ca finuta mea implineste pe 28 un an si fac ruperea turtei la restaurat. Eu ma agndeam sa ii iau o pereche de cercei de aur, dar am inteles ca trebuie sa ii iau si hainute si sa dam si bani fiind la restaurant, voi ce parere aveti? Hainute stiu ca i-a luat finuta, i-as lua si eu, nu e problema, ca tare mi-e draga, dar as vrea sa stiu cam ce se obusnuieste.

Pupici pe burtici

26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

Neatza
azi va dau de baut..ce doriti sa serviti?

Bogdana
26+si + Andrei Luca -15.12.2006

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lysbeth spune:

Bogdana, La Multi Ani ! micutului tau

23+ Damian Codrut Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Petrean, La Multi Ani lui Andrei, sa fie sanatos si ascultator de mami si tati

26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

lysbeth - cu ir-urile nu pot sa-ti spun decat ce mi-a zis mie doctorul cand am ieshit de la morfofetla pe care scria: artere uterine cu flux normal si valori marite bilateral(dr. 0,53;st0,6) bineinteles ca eram speriata dar el m-a linishtit si a zis ca nu sunt marite, sunt spre limita superioara dar nu marite, peste 0,6 incepem sa ne facem probleme. asta la 22 sapt+2zile. incerc sa gasesc un tabel cu valorile normale...stiu ca exista, l-am gasit cand eram eu panicata. dar atata timp cat doctorul tau le-a masurat, stie de ele si a zis ca o sa fie atent....cred ca tu nu ar trebui sa-ti faci alte griji. eu am mai zis ca am ajuns la concluzia ca aceste ir-uri sunt periculoase atunci cand sunt combinate cu alte semne(TA marita a mamei sau retard de creshtere a copilului).

cu hainele de iarna, eu una m-am mai linishtit un pic. mi-am cumparat un week-end o geaca lunga si cu vreo 3 numere mai mare. eu sper sa ma cuprinda pana in feb. in jos am noroc cu dresurile de gravida peste care pot sa pun colantzi de exemplu sau o rochie tricotata...ca tot sunt la moda si am gasit o gramada de modele. dupa nashtere stiu ca nu dispare imediat dupa nashtere dar nici mai mult de o saptamana doua nu cred ca ramane. eu unu nu planific prea multe drumuri in primele doua saptamani asa ca pantaloni de training si gata. oricum fetelor cand o sa incepem noi sa ieshim in orash o sa fie deja cald si frumos afara...mai gasim noi prin shifonier nishte pantaloni de in mai largutzi daca ramanem cu shunculitze

25+
Poze

Mergi la inceput