Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (41)
Raspunsuri - Pagina 16
simina_kin spune:
ANIAST iti inteleg durerea. Din pacate am trecut si eu prin aceeasi suferinta. Fii tare si incearca sa uiti. Poate DD ne va da si noua un bb repede. Sunt alaturi de tine

Poze
mihaelacg spune:
alina, eu am o colega mai veche care nu a anuntat in scris, si acum a venit cu cererea la colega care se ocupa de ea sa intre in prenatal, insa e bine sa anunti totusi in scris si cu nr. de inreg.
http://community.webshots.com/album/564158202qLWcSl
poze "calde" cu mine si fata mea
mitzica
26+
sau 
alina.n spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui simina_kin [quote]citat din mesajul lui alina.n simina ce mai faci? Multam de intrebare . Bine fac. Astept 22 dec, sa primesc rezultatele la analize (genetice , toxo , rube, citomeg,clami, rh-uri) , iar dc sunt bune avem liber la si poate reusesc ca in ian sa nu mai imi vina CM-ul![]() Poze |
Super, pai atunci iti doresc ca rezultatele sa fie bune si sa te gaseasca noul an cu un bb mic in burtica

22+ cu
MariaVine barza!
mihaelacg spune:
simina, doamne ajuta sa fie totul bine si decembrie sa fie ultima luna in care vin uratii. meriti din plin sa ti se intample minunea asta iar si sa fie bine pana la capat
tin minte ca eu eram att de speriata, incat la a 3-a sarcina pierduta imi doream sa-mi iasa ceva analize proaste sa stiu ce sa tratez, insa ele ieseau bune.
multa credinta in dumnezeu, cu ajutorul dr-lui si ajutorul lui dd, totul va fi bine.
la mine asa a functionat
asteptam vesti bune, sa ne spui cum au iesit analizele
mitzica
26+
sau 
alina.n spune:
Am inteles mihasi multumesc pt raspuns cred ca am sa fac si eu anuntul , adevarul este ca nu am mai fost pe la birou de la sf lunii august
sa vad cum voi proceda.
22+ cu
Maria
Vine barza!
alina.n spune:
gia eu in ultimile saptamani l-am simtit zilnic pe bebe...mai activ este insa seara 
22+ cu
Maria
Vine barza!
mihaelacg spune:
GEORGIANA, si eu o simt zilnic, uneori mai tare uneori mai incet.
vreau s-o invat de mica cu blitz-urile
, dar cum iau aparatul in mana sa-i fac si eu un filmulet, nu mai misca.
nu prea-i place lumina reflectorelor.
ce ma fac eu cu ea?![]()
mitzica
26+
sau 
Gaza22 spune:
georgiana si eu o simt pe bebelina in fiecare zi in special seara tarziu. Dar uite in ultimele 2 zile am fost la cumparaturi, pregatirile de Craciun si nu am mai simtit-o asa de mult. Probabil ca din cauza ca am mers ff mult, ori a obosit si ea cu mine, ori am leganat-o si i-a placut si atunci a dormit mai mult. Nu te speria, stai intinsa pe spate un pic in pat cand esti listita si incearca sa vezi daca simti miscari, nu neaparat lovituri.Mai asteapta o zi, doua, nu te speria asa repede si gandeste-te daca ai facut ceva in ultimele zile care ar fi putut influenta si comportamenul bebelusului.
22+ cu 
Un prieten adevarat te prinde de mana si iti atinge sufletul

si poate reusesc ca in ian sa nu mai imi vina CM-ul