LMA Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (144)
Raspunsuri - Pagina 3
bb_yasmi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui RGE LAVI..nu stiu mama ce-i aia dar suna bine...aduc eu niste cola si niste alune ------------------------ ROXANA de "ursuletz" GEORGE IONUTZ(31 octombrie 2007, cezariana)------------------------ "Si s-a nascut, mititelul, tipand si batand aerul, cu fetisoara chinuita, pe care abia urma sa se astearna pacea si intelepciunea copilareasca. ... Apoi cineva mi l-a asezat in brate. M-a privit. Ne-am recunoscut; memoria comuna a doua suflete. S-a linistit. N-a mai plans. Ochii lui se topeau intr-ai mei, dospind in mine, cu caldura lor blanda, o legatura inefabila. Si am simtit toata forta iubirii lui rascolindu-mi inima." "Niciodata nu voi uita cum te-am vazut prima oara. Erai ud, lipicios, plin de riduri si tipai de mama focului. Dar a fost cea mai frumoasa imagine care mi-a ramas in minte!" poze "EL este stanca puterii mele,locul meu de adapost,in Tine ma incred.." |
un fel de ciulama de pui cu cartofi......
roxule cola nu am mai baut de aproape 2 sapt. de fapt nici un fel de suc./
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007
adinag spune:
Bianca, somnul ala de ora 18 mi se pare mult prea tarziu, eu zic ca el e de vina ca nu doarme seara. Ori il scoti, ori o culci mai devreme, incat cel tarziu la 17 sa se trezeasca
ala-i somn de seara la tine, nu de zi :) La bb-i fff mici e normal, au nevoie de el si la ora aia si mai dorm si dupa, dar ai nostri sunt deja mari 
Roxana, parca ai vorbi de Floris, mai putin chestia cu baia, el vrea cu sora-sa. Iar in wc nu arunca lucruri, ca-s eu pe faza, dar in schimb nu-l pot tine departe de peria de wc
. Chilotii nu mi-i plimba prin casa, ca el iubeste sutienele, pe care si le pune pe dupa gat. In rest, la fel ![]()
bb_yasmi spune:
roxana, uite aici cateva poze: http://www.flickr.com/photos/12658420@N07/
apropo, am vazut si eu pozele voastre atunci imediat, sunteti superbi amandoi!!!
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007
Amy26 spune:
| citat din mesajul lui adinag Bianca, somnul ala de ora 18 mi se pare mult prea tarziu, eu zic ca el e de vina ca nu doarme seara. Ori il scoti, ori o culci mai devreme, incat cel tarziu la 17 sa se trezeasca ala-i somn de seara la tine, nu de zi :) La bb-i fff mici e normal, au nevoie de el si la ora aia si mai dorm si dupa, dar ai nostri sunt deja mari ![]() Roxana, parca ai vorbi de Floris, mai putin chestia cu baia, el vrea cu sora-sa. Iar in wc nu arunca lucruri, ca-s eu pe faza, dar in schimb nu-l pot tine departe de peria de wc . Chilotii nu mi-i plimba prin casa, ca el iubeste sutienele, pe care si le pune pe dupa gat. In rest, la fel Adina, Jasmina (24 iulie 2003) & Floris (23 decembrie 2007) |
super tare Floris cu sutienele

AMY si
IUSTIN CRISTIAN(07.11.2007)
RGE spune:
LAVINIA sunteti frumoase foc...IASMI s-a facut mare, e domnisoara.
Noi fugim afara si revenim mai tarziu..va pupam
cristi07 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Amy26
super tare Floris cu sutienele ![]() ![]() ![]() AMY si IUSTIN CRISTIAN(07.11.2007) |
...pai ce ascund sutienele alea....

numai un bb stie Cristina si Radu 3.12.2007
ellis spune:
trimitsi eu un mesaj ca scriu de o ora si tot nu apuc...
ANCA - mai, referitor la "fugareala", mi-s rezistenta![]()
RGE - or mai fi copii care papa lapte noaptea, dar 1 litru, nu cred! a mea toata ziua bea 600 ml lapte cu cereale in 2 mese, dimi si seara! ce lapte ii dai? pune-i cereale seara, poate doarme mai mult; cu apa ai incercat? el chiar se trezeste pt lapte? sau daca tot i-l dai , il papa si pe el...si a mea se trezeste des noaptea sa tipe, nu sa pape! - ce frumos ai descris o zi din viata Alessiei?! - bine, mai putin faza cu "de mancat papa bine",acum si ea papa, dar nu asa bine...
meeeeey, ia uite ca vorbesc prostii...si Iustin papa mult laptic noaptea![]()
VICTO
, DACA NU O INTRISTEZI PE RGE, CA Stefanut doarme tata noaptea, poate reusesti sa ma intristezi pe mine
; bafta la ex, sora mea a dat marti sala si azi a luat traseul;
ADINA - la fel e si la noi, tipa de dinti picea! 
LAVI - hai ca vii si tu sa ma ranesti
, mai, voi aveti ciuda pe astea care dorm noaptea mai mult treze?
cum poti spune ca Iasmi a dormit de la 19.30 la 8, dar ce-i faci, soro, ca a mea alearga toata ziua, iar seara la culcare, desi e rupta se batzaie prin casa cu ochii semiinchisi si se clatina in toate partile...dar nu vrea sa doarma
si cu tot calma baby, se trezese de 2-5 ori pe noapte![]()
TIN PUMNII PENTRU ANK!!!!!!!!!!!!
Ellis,
de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR
eladea2005 spune:
| citat din mesajul lui RGE ANDREEA..e frumusel foc Eric..pare foarte cumintel..mi-a placut enorm si tortul ![]() LAVI..nu stiu mama ce-i aia dar suna bine...aduc eu niste cola si niste alune ------------------------ ROXANA de "ursuletz" GEORGE IONUTZ(31 octombrie 2007, cezariana)------------------------ "Si s-a nascut, mititelul, tipand si batand aerul, cu fetisoara chinuita, pe care abia urma sa se astearna pacea si intelepciunea copilareasca. ... Apoi cineva mi l-a asezat in brate. M-a privit. Ne-am recunoscut; memoria comuna a doua suflete. S-a linistit. N-a mai plans. Ochii lui se topeau intr-ai mei, dospind in mine, cu caldura lor blanda, o legatura inefabila. Si am simtit toata forta iubirii lui rascolindu-mi inima." "Niciodata nu voi uita cum te-am vazut prima oara. Erai ud, lipicios, plin de riduri si tipai de mama focului. Dar a fost cea mai frumoasa imagine care mi-a ramas in minte!" poze "EL este stanca puterii mele,locul meu de adapost,in Tine ma incred.." |
multu' roxana...
pare, dar nu e ce crezi....Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC LA 1 ANISOR...
Sa-l ajutam pe Andrei sa se faca bine...
http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...
ellis spune:
AAAAAAAAA...da, si eu tin usa inchisa la baie, dar mai si scapa pe acolo...prizele le am acoperite cu sigurantze, dar la dulap, daca vreau sa scot ceva din el, mai intai scoate ea
...cosul de gunoi e atractie maxima, iar acum incearca sa isi traga vasele de pe chiuveta in cap
...a mea se uita la sutiene si rade![]()
Ellis,
de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR
eladea2005 spune:
mai Roxana, si Ionut al tau e bestial...
si grasunel..pui pe el...
cum ii ziceti: George sau Ionut?
iar tu arati fenomenal...![]()

si ce tortulet frumossssss...de ziua lui???
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC LA 1 ANISOR...
Sa-l ajutam pe Andrei sa se faca bine...
http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...

GEORGE IONUTZ(31 octombrie 2007, cezariana)