LMA Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (144)
Raspunsuri - Pagina 4
Amy26 spune:
BB,AncaD...nici un semn,nici un msj de la Ank??
Ellis,chiar ma intrebam ce-i cu tine de nu scrii?
AMY si
IUSTIN CRISTIAN(07.11.2007)
eladea2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bb_yasmi roxana, uite aici cateva poze: http://www.flickr.com/photos/12658420@N07/ apropo, am vazut si eu pozele voastre atunci imediat, sunteti superbi amandoi!!! _ "Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!" happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007 |
Lavi, tare smecheroaica Iasminuta ta...
siEric are treaba cu castile, dar lui ii place sa le arunce pe jos...Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC LA 1 ANISOR...
Sa-l ajutam pe Andrei sa se faca bine...
http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...
adinag spune:
Ellis, deci iarasi nu dormim impreuna!
Victo, bafta la examen si ma bucur ca nu ne-ai uitat!
ellis spune:
| citat din mesajul lui Amy26 BB,AncaD...nici un semn,nici un msj de la Ank?? ![]() Ellis,chiar ma intrebam ce-i cu tine de nu scrii? ![]() AMY si IUSTIN CRISTIAN(07.11.2007) |
merci de grija, pai fii-mea doar ce adormise, m-am asezat si eu sa respir si a inceput sa tipe, a adormit din nou...si iar, acum e la a treia repriza, la urmatoarea strigare vine iaurtul...
a mai facut febra Iustin? nustiu de ce , dar cred ca si pe a mea o incearca eva...sper sa ma insel...
Ellis,
de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR
Amy26 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ellis
merci de grija, pai fii-mea doar ce adormise, m-am asezat si eu sa respir si a inceput sa tipe, a adormit din nou...si iar, acum e la a treia repriza, la urmatoarea strigare vine iaurtul... a mai facut febra Iustin? nustiu de ce , dar cred ca si pe a mea o incearca eva...sper sa ma insel... Ellis, de ALESSIA MARIA (20.11.2007)POVESTEA NOASTRA UN ANISOR |
Slava Domnului nu a mai facut febra dar mie mi-e teama de noapte caci noaptea de regula se accentueaza orice boala
Sper sa te inseli,sa fie ok Alessia..sa nu fi racit.

AMY si
IUSTIN CRISTIAN(07.11.2007)
eladea2005 spune:
mai cam mult ne tine Ank pe ace...![]()
Ancaaaaaa, nici un semn?? mic, mic, macar???![]()
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC LA 1 ANISOR...
Sa-l ajutam pe Andrei sa se faca bine...
http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...
bb_yasmi spune:
am venit cu vesti: am vb cu ank si deocamdata nimik.....daca nu e pregatita pana diseara sa nasca ii provoaca nasterea.
ellis, a adormit de la 19.30 pt ca nu a dormit decat o ora si ceva ziua, ea care doarme cate 3-4 ore odata.
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007
bb_yasmi spune:
copii vostri folosesc suzeta?? pana la ce varsta ii lasati cu ea?? iasmi pana acum cateva saptamani nu prea era dupa ea, de cand cu maseluta e disperata dupa didi....eu ziua nu io dau decat la nani si uneori vine si se maraie ca vrea didi (asa ii spune). mi s a spus ca de acum tot mai tare va fi dupa ea, asa o fi??>? daca o las pana la 1 an jumatate e mult????
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007
cristi07 spune:
BB, nu cred ca e mult pana la 1 an jumate...sunt copii care au suzeta si spre 3 ani. Dar sa stii ca va fi un proces putin dificil de dezvat -din ce stiu de la mamicile cu copiii mai mari.
Cristina si Radu 3.12.2007
Roxxy80 spune:
BB, noi folosim suzeta. In lunile acelea cand i-au iesit cei 8 dinti statea non-stop cu ea in gura. Acum de cate ori e marait sau nervos isi cauta suzeta si se linisteste. Eu m-am gandit sa-l mai las cu suzeta pana la maxim 2 ani (poate pana atunci ies si maselutele si scapam). Sunt convinsa ca va fi greu sa renuntam la ea, dar vedem noi la momentul respectiv ce om face.
| citat din mesajul lui bb_yasmi copii vostri folosesc suzeta?? pana la ce varsta ii lasati cu ea?? iasmi pana acum cateva saptamani nu prea era dupa ea, de cand cu maseluta e disperata dupa didi....eu ziua nu io dau decat la nani si uneori vine si se maraie ca vrea didi (asa ii spune). mi s a spus ca de acum tot mai tare va fi dupa ea, asa o fi??>? daca o las pana la 1 an jumatate e mult???? _ "Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!" happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007 |
Roxxy si
Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)