Strumfi de 1 an (iul-aug 2007) (117)
Raspunsuri - Pagina 20
CarlaV spune:
Am pus si eu la semnatura un filmulet cu Saby care se uita la poze cu Irfan View .
Carla, s.13 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby la laptop
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
mi_a spune:
Helau!
Pt fetele curioase uitati aici: www.guraialomitei.com. Nu vand nimic, asa ca nu e reclama!
Ioanaiub, vrau si eu PM.
Loredana, ma bucur ca ne mai scrii si mi-ar placea sa o faci mai des. Ai un puisor frumos rau de tot. Eu cred ca nu faceti rau jucandu-va cu el mai tot timpul cand sunteti impreuna. Probabil ca te temi de o suprastimulare, insa acum e la varsta cand poate sa reactioneze daca nu ii place ceva. Mihai al meu de obicei ma ia de mana si ma duce acolo unde vrea el sa ne jucam sau ma striga si imi arata anumite jucarii asa ca de cele mai multe ori stiu cand vrea sa ne jucam impreuna. Sunt rare si scurte momentele cand se joaca singur, de obicei cand strica ceva .
Pentru candidoza eu recomand - nu ca as fi vreun dr - sa incercati sa va intariti sistemul imunitar si atunci exista sanse mai putine de recurentza. De regula candidoza recurenta apare pe un teren slabit. De asemenea trebuie tratat si partenerul. Mie mi-a mers f fff bine Diflucan sau Flucovim- e acelasi medicament - doza unica de 500 mg. Dupa acea pastila eram ca noua Mi-au mai fost de folos spalaturile cu bicarbonat de sodiu 1 lingura la 1 l apa pt refacerea florei vaginale, care e f afectata. M-a chinuit ani de zile si pe mine dar am scapat de vreo 3 ani sper si sper ca definitiv. Eu de fiecare data cand iau antibiotic- fff rar oricum- am grija sa iau si ceva pt flora intestinala. Mie mi s-a declansat prima oara de la tetraciclina luata pt o masea, combinata probabil si cu o imunitate mai scazuta a organismului fiindca doar ce pierdusem o sarcina. Deci, teren propice.
Georgi, ai dreptate! Si mie mi-e asa drag sa vad jucarii peste tot si pantofeii si ghetutele la usa
Carla, ce draguta a fost Saby cu fundul!!!
Cine mai are poze cu copiii la bradut , nu puneti sa ii admiram si noi? Pana acum n-am vazut-o decat pe Ingrid frumusica, desi au promis si Luna, si Cafera si Carla.. Eu n-am luat nici acum, dar promit ca o sa va arat la maomentul potrivit.
Mihai si mami
brazuca25 spune:
ata-mama-anca... ce dulceeeeeee! O desteapta e!
mamik de Denisa Maria (20.07.2007) www.youtube.com/watch?v=G7F6ycqre2o" target="_blank">filmuletze
A child is not a vase to be filled, but a fire to be lit
cafera spune:
Mi_a, felicitari! Mi-a placut ce am vazut. Laudabila ideea.
Ioanaiub, vreau si eu PM.
CarlaV, e superba Sabi.
Loredana, e bestial escavatoristul. Si noi ne jucam cu Ilinca; nu ne lasa o clipa fara sa "muncim" alaturi de ea.
Alina.a, ma bucur ca ai rezolvat cu postul. Sa nu uiti de pozele de la carnaval. Sunt asa nerabdatoareeeeeeeeeee.
O sa pun poze cu bradul, dar inca nu le-am descarcat.
Maine avem serbare .
xerxe2005 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui violetan Xerxe, am intrebat o prietena ginecolog despre problema ta si a spus asa: granulomul respectiv e o problema destul de frecventa care poate aparea de la fire,se numeste granulom de fir dar e foarte simplu de rezolvat, cu o incizie mica si recuperare f rapida. Se face sub anestezie, dar cica e super simplu si n-ai dc sa-ti faci griji. Succes si multa sanatate! Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007 http://good-times.webshots.com/album/565597806AagfVt |
Multumesc frumos. M-am linistit.
Elena, mamica lui Razvan Gabriel - 01.08.2007
xerxe2005 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mi_a Pentru candidoza eu recomand - nu ca as fi vreun dr - sa incercati sa va intariti sistemul imunitar si atunci exista sanse mai putine de recurentza. De regula candidoza recurenta apare pe un teren slabit. De asemenea trebuie tratat si partenerul. Mie mi-a mers f fff bine Diflucan sau Flucovim- e acelasi medicament - doza unica de 500 mg. Dupa acea pastila eram ca noua Mi-au mai fost de folos spalaturile cu bicarbonat de sodiu 1 lingura la 1 l apa pt refacerea florei vaginale, care e f afectata. M-a chinuit ani de zile si pe mine dar am scapat de vreo 3 ani sper si sper ca definitiv. Eu de fiecare data cand iau antibiotic- fff rar oricum- am grija sa iau si ceva pt flora intestinala. Mie mi s-a declansat prima oara de la tetraciclina luata pt o masea, combinata probabil si cu o imunitate mai scazuta a organismului fiindca doar ce pierdusem o sarcina. Deci, teren propice. Mihai si mami |
Multumesc pentru lamuriri.
Flucovim mi-a prescris doctorul acum si ovule Canestan si un unguent, nu mai stiu cum se cheama.
xerxe2005 spune:
Carla sa iti traiasca fetita isteata!
Am pus si eu poze noi din weekend.
violetan spune:
Neatza si o cafea buna-buna!
Carla, ce pui scump si destept!!!! Cum repeta ea anca-mama-ata mmmmmm!!!
Xerxe, ce superbitate de ravan ai!!!!!! L-am mai vazut si pana acum, dar ochisorii aia sunt bestiali!
Tot nu contenesc sa ma minunez ce pui frumosi si destepti si talentati avem, nu?
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
http://good-times.webshots.com/album/565597806AagfVt
ioanaiub spune:
am scris un mesaj dar nu-l mai vad ... cred ca nu l-am trimis
cum va spuneam, David a plecat azi la colindat , o sa mearga cu grupa "strumfilor" de la gradinita la colindat la compania unde lucram noi ... sper ca va canta, ca de dimineata ii spunea sotului ca o sa stea pe scaun in masina si o sa cante de acolo , sper ca daca in vede pe ceilati copii se "indeamna" si el.
ieri au primit pozele de craciun, au iesit foarte frumos copilasii, o sa incerc sa scanez sa va arat si voua
pentru candidoza e bun si acidophilus plus, distruge candida, oriunde s-ar afla
mi_a, cafera, aveti PM
noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)