Strumfi de 1 an (iul-aug 2007) (117)
Raspunsuri - Pagina 19
musso17 spune:
...mi-a placut de saby..tenace,nu gluma.
multumesc carla,a baut in cele din urma cam 150 ml...nu mi-e teama de calciu,ii dau iaurt,branzica de casa,cas,urda..de celelalte componente...o sa fac cum ai spus tu,cu patrunjelul...e buna reteta si pentru cei care beau lapte, si o sa-i schimb laptele,sa vad pe ce ca am fost pe nan ha,iar acum e pe milumil.
la capitolul curatenie,mai am dormitorul,tot pe parti le-am facut si eu,nu ma deranjeaza dezordine cu jucariile,bine ca nu e mizerie...si apoi e frumos sa vezi jucarii peste tot,asa imi place...casa cu copil,cui nu-i convine sa nu vina
CarlaV spune:
Pe mine patrunjelul m-a scapat de cateva crize de tetanie si am descoperit ca cea mai gustoasa combinatie este cu suc de rosii.
Carla, s.13 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
mychydutza spune:
loredana, ce excavator misto are!!!!!!!!eu am tot evitat sa-i cumpar masinutze asa mari..........ca mi-e frica sa nu cada de pe ele, dar dupa ce am vazut-o pe Ilinca motociclista si pe excavatorist.....cred ca trebuie sa-mi reconsider atitudinea..... ajung acasa si-l motorizez
durata unui minut depinde de care parte a usii de la baie te gasesti
X-ray spune:
oauuu ce motocicliste faine!si ce par are alexia,ptiu sa nu o deochi...
eu sunt varza,am traheo-bronsita dar deaia urata rau,tusesc ca o magarita pana vomit,ma dor plamanii,deastea...craiova aia o urasc,frig, vant si ploaie ,simteam cum trece vantul prin mine.dupa ce ne-au plimbat ca pe fraieri ne-au dat detasarea la toti,asa ca de pe 3 ianuarie imi incep jobul mult dorit la spitalul din arad.sociabila cum sunt am deja numere de telefon de la colegii radiologi de prin tara deja ne sunam la schimbat impresii despre carti,atlase elea-elea
eli e dementiala ce sa fac e a mea.a ramas cu sotul si 2 zile s-au plimbat carfour,real si ea e in elementul ei intre atata lume.se opreste la fiecare palc de lume si arata cu degetul spre sotul meu si zice mandra "tata".la un moment dat o batranica o intreaba "dar mama unde e?" si ea intoarce palmele in sus si spune cu mutrisoara ei mirata"mama nu-i nu-i".al meu e terminat,mereu zica ca nu s-a simtit in viata lui mai mandru de o realizare ca acum...de dimineata m-a pupat,m-a mangaita mi-e tare greu sa ma tin departe de ea dar la ce stare am...
alina mamica bulinei www.youtube.com/watch?v=54C4rgga0L0" target="_blank">Elisa (20 iunie 2007)
povestea noastra...
violetan spune:
Xerxe, am intrebat o prietena ginecolog despre problema ta si a spus asa: granulomul respectiv e o problema destul de frecventa care poate aparea de la fire,se numeste granulom de fir dar e foarte simplu de rezolvat, cu o incizie mica si recuperare f rapida. Se face sub anestezie, dar cica e super simplu si n-ai dc sa-ti faci griji. Succes si multa sanatate!
Carla, ce haioasa e saby!!!!!!!!!! si ideea cu patrunjelul e super!
Si o mare ingrijorare a mea: va intrebam zilele trecute de urechiutzele lui bb. Tot pupandu-l non stop am observat ca una dintre urechiuse miroase mai ciudat. Laur nu face febra sau diaree; dr de fam zice sa-i pun 1-2 pic de apa oxigenata. Mi-e teama sa merg la cabinet la ORL cu el, pt ca ultima oara a racit . Ce ziceti? Un sfat, ceva? toate fetele.
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
http://good-times.webshots.com/album/565597806AagfVt
musso17 spune:
violeta,poate nu e grav,dar zic sa mergi cu el sa-l vada un orl-ist,te lnistesti..poate poti merge la un cabinet particular unde sunt mai putine persoane..te
violetan spune:
Musso, numai la particular am fost pana acum; acolo a racit mersi mult! te poooop mult
musso17 spune:
violeta,mai voiam sa spun ca daca incepe sa aiba dureri,incalzeste usor 2,3picaturi de otocalm pune-i in urechiusa si apoi o caciulita de interior.
fetelor,care vreti..o reteta de paine cu spanac,banui ca se poate folosi si alta leguma.
700g faina
1 cub drojdie de 50g
350 ml apa calduta
3 linguri ulei
150g spanac congelat.
am pus drojdia la inmuiat in apa cu putin zahar,faina am amestecat-o cu 2lingurite sare si spanacul l-am lasat sa se dezghete ca era de la congelator.am pus drojdia care s-a dizolvat complet in apa in faina care avea o adancitura la mijloc.am turnat uleiul si am amestecat.am pus aluatul pe o planseta tapetata cu faina si l-am impartit in 2 parti egale iar una din ele am amestecat-o cu spanacul.a fost nevoie de inca putina faina pentru a iesi un aluat care nu se lipeste de maini. am lasat bucatile cam 30-40min la dospit.am intins bucatiledev aluat si le-am suprapus, dupa care le-am rulat.
am preincalzit cuptorul la 180grade si am pus hartie de copt pe tava si am asezat painea.
si dupa ce am mai lasa-o 15-20 min, am pus-o la copt 45-50min la 180grade.
in ultimele 20min am uns-o cu pensula inmuiata in ou batut si am presarat seminte de susan
violetan spune:
Musso, mercic! Dar cred ca m-am tampit. Tot mirosind la el, mi-am dat seama ca mirosul ala ciudat de la urechiutza e impregnat in vestutza lui. O fi pus bona la spalat cu ceva, nu stiu, miroase aiurea. Deci cred ca nu e urechiusa...mai vad maine...
CarlaV spune:
Vio, daca este o infectie la urechiusa e normal sa miroasa ciudat si sa se curete cu cateva picaturi de apa oxigenata. Dar mai intai asigura-te ca nu e de la vestuta .
Carla, s.13 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"