Strumfi de 1 an (iul-aug 2007) (117)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

neatza!
violeta, cand lui andrei i-a mirosit urechea, a avut o otita externa. dar lui ii mirosea tare, a imputit. i-a dat OPHTAMESONE, parca.
alina, ma bucur pt detasarea ta. macar ai racit pt un scop nobil. bafta multa la servici...........si nu uita de poze.
xerxe, frumoase poze. ai un bucalat tare frumusel.

durata unui minut depinde de care parte a usii de la baie te gasesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunflower1979 spune:

Buna dimineata fetelor!
Mii de multumiri pentru ca ne-ati admirat si un pupic ( Musso, Oaana, Ghinetz, xerxe Cafera, alina.a, mi-a, violetan, mikydutza, brazuca) si pentru cele care n-au comentat, caci de obicei asa-s eu…vad toate pozele, unele imi raman mult timp in minte de frumoase ce sunt , dar de cele mai multe ori nu mai si scriu ce minuni am vazut.

Musso, denis seamana intradevar cu tati; iar despre mine…multumesc de apreciarea mea ca fiind calda; nu ca n-as fi! Hi, hi.. Succes la invatat!
Despre lapte pot spune ca nici denis un bea. Ii mai fac cereale cu lapte, cu iaurt si cam atat. Dar sper sa ajunga la sentimente mai bune fata de domnul LAPTE.
Monicabo, fetitele tale sunt superbe si te admir tare mult pentru cum te descurci cu amandoua! La multi ani sanatosi in continuare!
Cafera, ce-mi place cum ati impodobit voi bradul! Am si eu o verisoara cu 2 fete intre care e aceeasi diferenta de varsta ca intre alexia si ilinca si tare se mai iubesc! Si motorul ilincai e super!
Miky…deci ti-au placut pozele cu spuma… ce frumos e la Dorna! Tre’ sa fac si eu niste poze in Piatra sa vedeti ce frumos e si ce de luminite sunt noaptea!

Succes mamicilor care au serbare la copilasii mai mari. Cred ca aveti niste emotii…
Oaana, cand mai ai timp sa faci si prajituri? Ca sa un mai spun de chef…

Cu iesitul afara nici eu un ma feresc daca e frig…imi place sa-l vad pe denis cu bujorei. Si el daca sta in carut o face pt 10-20 minute, poate doar sa-l pacalesc cu un biscuite, un pix ceva. Uneori nu vrea deloc in carut si pe jos merge in ce directie vrea el, intotdeauna opusa celei care trebuie si mai ales spre balti, cosuri de gunoi…de astea. Si dupa ce intra in vreo balta sau prin mizerie vrea in brate si eu am o geaca bej deschis pe care mi-o face “de comanda”
Oana – ghinetz eu stii cum fac la trezirile de noapte? Il shiiishiiesc. Adica el se foieste, poate scanceste putin si daca fac shhhhhhh se culca la loc, uneori se culca si daca nu-l bag in seama. Spre dimineata insa se ridica in picioare si atunci il iau cu mine in pat, dar mai mult se foieste si eu sigur nu mai adorm. Si noaptea eu ma trezesc sa-l tot invelesc. Mereu se dezveleste si-l gasesc inghetat…nu suporta nimic pe el . in casa e destul de cald, cam 23 gr., dar orisicum cred ca-l ia frigul. Bag din nou in functiune sacul de dormit, sa vad cum il acepta.

Carla, ce comica e Sabi…daca fata are fund mic…sa va bucurati de pachete!
Alina.a felicitari pentru detasare si sanatate multa! Sa nu ia si elisa de la tine.
Violeta, eu cred ca Laur n-are nimic la urechi…te stresezi tu degeaba. Oricum daca ai suspiciuni mergi la doctor.

Xerxe, ce scump si bolfonel e Razvan al tau. Astept sa se incarce si filmuletul cu sabi.

Eu aseara am fost la stomatolog sa-mi scot o masea si am stat 4 ore acolo. O ora am asteptat sa-mi vina randul, o ora a durat sa-mi scoata maseaua (nici un vreau sa va povestesc cum a fost) si apoi m-a tinut sa-mi supravegheze sangerarea inca o ora si jumatate…plus ca mi-a facut si o injectie cu vitamina k. cand am ajuns acasa denis dormea deja si imi venea sa plang ca am plecat dimineata la servici si nu m-am mai intors decat la 9 seara si n-am apucat sa-l vad deloc, sa stau cu el… cu maseaua a fost bine peste noapte, atat cat poate fi bine dupa o extractie. Dar n-ati vrea sa ma pupati, la cum miroase pansamentul asta…bleah…
n-am mai bolduit nimic si nici n-am pus emoticonuri ca in mozilla e mai greu. va pup!

ps: am vazut-o si pe sabi cea vorbareata si am vazut ca si voi aveti o colectie intreaga de remedii homeopate.

Cristina, mami de superbaietel Denis Stefan (30.07.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Buna dimineata!
Am citit tot, acum va schimb capitolul si fug.
Am uita sa spun ca am vazut toate pozele si filmuletul cu Saby.

Nico, mami de Andra si Alex
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Ioana vreau si eu PM.

Capitol nou aici

Nico, mami de Andra si Alex
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xerxe2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui sunflower1979
Eu aseara am fost la stomatolog sa-mi scot o masea si am stat 4 ore acolo. O ora am asteptat sa-mi vina randul, o ora a durat sa-mi scoata maseaua (nici un vreau sa va povestesc cum a fost) si apoi m-a tinut sa-mi supravegheze sangerarea inca o ora si jumatate…plus ca mi-a facut si o injectie cu vitamina k.
Cristina, mami de superbaietel Denis Stefan (30.07.2007)

Nu s-a prins anestezia?

Elena, mamica lui Razvan Gabriel - 01.08.2007

Mergi la inceput