Copilasi de Iulie - August 2004 (7)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Citat:
citat din mesajul lui kro

Citat:
citat din mesajul lui g_ioana
De azi mandra are o noua problema..."mi-a zis Viorel ca painea pe care o mananc io ingrasa,iar cea pe care o mananca el, nu!"...nu va spun,cum am convins-o care-i partea buna a paini pe care o mananca ea

Ba spune-ne ca sunt tare curioasa ce explicatie ai gasit ... si nu se stie niciodata cand mai foloseste si la altii ideea ta

...i-am dat o explicatie cam...reclama ilegala - conmsidera acesta un avertismentta...ca painea alba care o mananca ea o face isteatza(de cand cu cd-urile educative de la piticlic suntem o familie de isteti) si ca d'aia ea invata mai repede poeziile si colindele ca Viorel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Ioano, super
(si noi stem fane "piticlic" )
Vazut Cristalinele ... superbe
Kim ... unde esti ?

Poluxxx, AncaMaria ... mai strig mult ?
Mai stiti ceva de Dana-Speel ???
Pako ... Mitzu ... Ina ... hellouuu

Daria & GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

Buna seara
Va multumesc de raspunsuri, o sa incerc sa improvizez un steamer. Daca oi avea succes, poate cumpar, daca nu...

Cristalule, bestiale fetili! Sanatate multa si sa fuga raguseala!
Cori, sanatate Evei! POate a fost doar un episod de oboseala. Tu ziceai ca doarme putin...
Daria, sanatate, sa fuga mucii si raceala! Cat despre zi cu nerfi... daca in w/e a fost liniste si pace, azi parca a inceput nebunia de luni. sa vina zile calme!
Papadioara, sanatate lui Ionu. Sa fie doar raceala!
Bunny
Roxa, cum fu serbarea?

Io subiectele de la umanitare nu le mai servesc de mult, decat daca se face o publicitate mai directa. Incep sa le citesc si apoi plang continuu ore intregi si nu mai pot iesi din starea de blegeala. Asa ca... Sorry, dar nu mai poci urmari astfel de cazuri...

Azi am aflat ca tre' sa-i iau iar costum de fulg lui mister Vic. M-am cam saturat de fulguiala asta la gradi... e al treilea an de fulguiala... Noroc ca-i mai vin pantalonii albi de anul trecut... o camasa alba oi gasi... Problema e cum ajung io la serbare, ca-i la ora 18 si la ora aia Paul are masa de seara. Dilematica treaba. In plus m-au anuntat la servici ca impartitul de cadouri intre noi e tot vineri la 16.30... nu prea poci sa le impac...

Hai o seara buna tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

ziua buna, dragi fete
vad ca am lipsit o saptamana si s-a facut referire la mine in lipsa, nu-i bai, inseamna ca-s persoana importanta, eu de mult am dat la spate supararile de pe aici. asta e, unii nu vor sa uite si pace, nasol, face rau la inima.

in alta ordine de idei, am vazut poze cu doua galuste superb imbracate de Craciun, cu Craciunita Giulia, cu isteata de Maria de la Iasi, si cu frumosii lui Carmen, baietii care mi-au parut atat de mari ai lui Gabi. parca astea au fost pozele, daca am ratat pe cineva, sa stiti ca fara intentie, pozele le-am vazut ieri.
Simona, la multi ani sinceri si scuze pt intarziere, noi abia am aterizat din vacanta.
a fost tare frumos desi Mexicul e sarac si oamenii asemenea, au insa parte de o clima faina si un relief superb, ocean si munte, soare si apa calda, f frumos. nu ne-am mai fi intors, tare mult ne-a placut tuturor.
am o gramada de poze de cand n-am mai intrat, sunt 3 albume, unul cu musafirii de dinainte de plecare, apoi cele din croaziera si primul cu ce ne astepta acasa.
am facut si noi bradul ieri, dar pozele alea n-am mai reusit sa le pun.
ieri am bagat la greu, rufe si iar rufe, mancare, cumparaturi si azi ma ia lumea de odihnita la serviciu.
www.apha.shutterfly.com
pupici

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

stiam eu c-am uitat ceva:
corina, multa sanate evei si sper sa gaseasca doctorii cat mai repede o explicatie.
alice, pe unde esti?

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

sara buna dragelor
ce sa va zic, la serbare a fost.... bine. stiti voi, invalmaseala, poezele, colinde, Mos Craciun, chitaieli, comentarii.. din astea
am pus cateva poze: http://community.webshots.com/album/569226810dlvQjS
ma duc la vizionat altele.
sa aveti o seara placuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Gata si la noi bradul...desi este tare aiurea cu atit de mult timp inainte..Dar Luca mea sta lipit de el..acolo maninca,acolo se joaca..si ar si dormi acolo

De ale lui Luca:
...in timp ce mergea la nani..
-Mom I am a little bit nervous today!
-De ce?
-Something is bothering me!
-Ce te deranjaza Luca?
-I think about and I will tell you tomorrow!

sau
...I am worried...very much..
De ce Luca?
I think somebody will steal our Christmas...and a sckeleton will be Santa (cu referire la un film)

sau...I am worried because the aliens will atack our Earth!..They are gonna distroy us..
-Nu Luca...poate nu exista extraterestrii..
-Yes...they exist..they live on other planet!

Poze nu am putut vedea..le vad acasa..
Corina tinem pumnii la dr..
Papa...sanatate si sa nu fie scarlatina!
Ioana...super faza cu piinea..super!
Daria f frumos la gradinita..felicitari ! ..ai vazut ca vine si vremea caietelor?
Simo gata pestele?
Robi multa sanatate..
Nora ..super declaratii iti face Raresu!

edit...am facut deja biscuitii trufe..deschid fabrica:) Turta dulce..eu am cumparat Gingerbread house kit..si nu am stiut la ce ma bag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bunny spune:

Olivia -hihihi Gingerbread house .... am luat si noi ca arata frumos, dar dupa ce am citit ce trebuie sa faci am dus-o la prima actiune caritabila. Si ....cum a iesit?

N-am vazut poze ...doar citit printre mincare si distrat copil care a fost la teatru si bineteles ca nu si-a mincat pachetelul si se vaita de burtica. Sper sa nu fie 'bug'-ul care umbla pe la noi ca ma impusc . Dar cred ca stiu de unde i se trage - dupa 3 zile de party-uri=numai porcarii de mincare - se vede ca acum trage. Dar mi-a promis ca nu cere dulciuri pentru o perioada .

Deci care e albumul/parola in care sa punem poze ?
Nu ca as fi facut pomul , dar v-am zgindarit si ma simt datoare .....

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Mani am rezistat si nu l-am dus inapoi..il facem pe 25
Poate nu-i nici un "bug"...sa speram..
Datele despre album nu le cunosc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Salut!

Incerc sa citesc pe saritelea, nu prea reusesc, dar la albumul comun: iulieaugust2004 (si id si parola)

Mergi la inceput