Copilasi de Iulie - August 2004 (7)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kro spune:

Stiu ca cineva (parca vrabiuta) a intrebat de unde se pot lua desenele cu Clubul lui Mickey in romana ... Le-am gasit undeva de descarcat Daca e cineva interesat sa-mi dea PM si trimit link

Si apropo Simona, e acolo de descarcat si Wall-e dar in engleza si maghiara , in romana inca nu l-am gasit ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kro spune:

Citat:
citat din mesajul lui g_ioana
De azi mandra are o noua problema..."mi-a zis Viorel ca painea pe care o mananc io ingrasa,iar cea pe care o mananca el, nu!"...nu va spun,cum am convins-o care-i partea buna a paini pe care o mananca ea

Ba spune-ne ca sunt tare curioasa ce explicatie ai gasit ... si nu se stie niciodata cand mai foloseste si la altii ideea ta

Vazut cristalinele frumoase ca intotdeauna ...
Bunny , saru'mana de pontul cu romantic xmas ... e super
Daria, sanatate si nervi de otel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corianai spune:

Am revenit acasa. tensiunea a fost buna azi insa doctorii nu au deocamdata nici o explicatie pt valorile foarte mari de saptamana trecuta. Miercuri se intalnesc toti dr din spital la consfatuirea saptamanala, si vor discuta cu totii ce ar fi de facut. Iar noi o sa mergem vineri din nou la consultatie. Pe mine ma sperie cel mai mult ca nu stiu despre ce e vorba, si nici macar nu am nici un control. Am intrebat la farmacie si nu au tensiometre decat pt adulti, habar nu am de unde sa iau unul pt manuta Evei. Cred ca pana vineri o sa mergem zilnic pana la policlinica sa-i ia acolo tensiunea, desi dr zic ca nu e necesar... de parca io pot sa stau linistita pana vineri.. Mi-au zis chiar sa o duc la gradi, cate putin deocamdata, dar nu sunt hotarata... plus ca trebe sa ma apuc de invatat daca o duc pe ea la gradi, si asta nu-mi place deloc
Va pupam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

draga babii, hai ca m-am emotionat toata drept pentru care beau azi ca vineri n`am fost pe felie si`s fac o marturisire acilea public: te invidiez pentru aeru` fresh pe care`l pufai de fiecare data cin` bagi tasta desi ai circa plina de ditati ... si las`ca iesi tu si din asta

Citat:
citat din mesajul lui papadie

Dragele Mosului,
Singura acasa si cu doi copii am invatat sa vad de cele mai multe ori partea plina a paharului. Am ajutor numai pe Ionu dar si el vine seara. E adevarat ca daca e nevoie fuge de la serviciu sa merem cu copiii la vreun doc, spala geamuri, face cozonaci, da cu aspiratoru` si face cumparaturi la greu- cand pleaca spre casa inati suna sa-i dau lista(ar fi tb sa plece in romania de azi pana marti si recunosc ca ma luase pe sira spinarii cand am vazut ca Mielu are scarlatina. grija lu Ionu era unde naiba duc eu gunoiu ...deoarece nu practic sportul asta si avem vreo 4 feluri de tomberoane).
Plus ca, stiti voi, la pb. care le are Sof faptul ca trag cate o gripa strasnica, viroza, enteroviroza, scarlatina toate intr-o luna deja imi par niste nimicuri.
Plus ca anul asta a fost asa cacacios din punct de vedere sentimental (ma refer la familia largita si prieteni)si am hotarat ca voi fi senina si vesela cum mi-e felul fara sa mai caut explicätii si cauze la diverse anomalii "din prietenie". Serios vorbind intr-adevar "prietenia e un lucru foarte mare" si de aceea am decis ca aici trebuie sa scriu pt. ca vorbim intre noi de ani de zile, va citesc zilnic si am fost alaturi unele de altele in cele mai frumoase momente ale noaste ma simt aici ca intr-o prietenie din aia de intri pe usa dupa zece ani de tacere si te simti de parca ai fi plecat acu 10 minute dupa paine.
Asadar, la naiba, sunt magulita de soclu' dar nu-l merit. Sau ma rog il merit in masura in care il meritam toate. In acest context va spun secretul meu: Nu trebuie sa fiu o mama perfecta, trebuie sa fiu doar o mama buna. Ca atare iau totul mai usor si recunosc ca am si avantajul de a NU avea pe cap tot felul de invatati de genul pune-i o carpa rosie pe burta ca sigur ii trec bubele, nu-i da antibiotic, da-i caciula, da-i o tuica si-un vin "de gust".
deci fetilii fiind vineri va invita la :)

Facerea de bine nu ramane niciodata nepedepsita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Buna fetele! Sunt pe fuga, in curind trebuie sa plec sa-l iau pe Stefan de la gradi si mai trebuie sa predau si un fisier la financiar...

Corina - imi pare tare rau ca inca nu aveti un rezultat clar...sper totusi sa nu fie nimic grav! De ce nu incerci sa iei un tensiometru digital, din ala care se pune pe incheietura miinii? Eu l-am folosit si la Stefan si e ok!
Cristalina - superbe sunt feticile tale in rochite linga pom!! Sa-ti traiasca si sa va aduca numai bucurii! Iar cozonacul pare absolut gustos ce are John cu tine??
Papadik - inca o data multa sanatate la voi acolo!!! Si multi !

Trebuie sa fug...ne mai auzim miine dimineata, o seara buna va urez!

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

sanatate evei

Citat:
citat din mesajul lui corianai

Neata,
Sunt suparata pt ca toata saptamana trecuta am umblat cu Eva pe la doctori, am alergat de la urgenta la policlinica si ianpoi... in afara de sange in urina i-au descoperit si tensiune mare, deci semn clar de boala de rinichi. I-au facut ecografie plus o tona de analize de sange si rinichii par a functiona bine. Dar atunci de unde tensiunea??? La EKG nu a iesit nimic ciudat, iar infectie urinara nu a foat pt ca nu a iesit nimic la urocultura. Inca nu ne-am lamurit, azi mergem din nou la dr, si daca tensiunea e in continuare mare poate o sa ne internam ca sa ii faca toate investigatiile necesare. Uffff... e groaznic mai ales ca tensiunea asta nu da nici un simptom, habar nu am daca acum e bine sau nu.
Papa pupam bolnavioarele, sa va treaca repede. Si se vede treaba ca eu am lipsit mult de pe aici, ca desi am citit ca sa aflu cine te-a suparat asa tare, nu am reusit sa ma prind... probabil ca nici nu-mi sta mintea la nimic acum...
Nu mai zic ca asta era saptaman mea de sesiune, s-au dus de suflet examenele mele... de fapt asta nici nu mai conteaza...
pupam, sper sa revin cu vesti mai bune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

Multumesc ptr link …m-am intristat rau … sic and ma gandesc ca eu nu mai sunt om cand ii aud cum tusesc …

Ioana , serios ..spune-ne ..chiar m-ai facut curioasa !!!!

Cori ..uite am gasit aici ..dar mai am de asteptat …http://www.crazytoys.ro/jucarii/Animatie-1038/Wall-E-2136/Disney-1062/7456/Wall-E-DVD.html
Multumesc totusi ca te-ai gandit la mine
Roxi , daca nu ai apucat sa faci CD-ul ..nu-l mai face ..ca o sa-l command ..multumesc oricum pentru intentie …

Daria ,
Mani , multa bafta ...sa se rezolve cu bine si brrr sa treaca cat mai repede criza asta ...
Cristalina , sunt niste scumpe fetili tale ... super rochitele !!!

Mai am niste file de merluciu ..si ma tot uit la el ..poate se gateste singur ..ca eu nu stiu cum sa-l fac
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Simona, am facut deja cd-urile, trebuie doar sa le trimit.
Cori sper totusi ca tensiunea mare sa fi fost doar un accident.
nu am apucat sa vad nicio poza, va rog sa ma scuzati, azi a fost cam vraiste pe la mine pe aici. ca de obicei ultimele zile sunt cele mai grele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

Roxana , cum vrei tu ..nu vreau sa faci un drum petru mine ..mai ales ca stiu ca la Posta e nebunie .. . nu vreau nici sa te fi pus sa muncesti degeaba ..
ai fost la serbare ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corianai spune:

Multumesc mult pt mesaje
Gabi la un tensiometru pt incheietura mainii m-am uitat si eu la farmacie dar dr mi-a zis ca poate da rezultat eronat la copii atat de mici... la eva nici pulsul nu au reusit sa-l masoare decat la sus la picior. Iar cu tensiometru manual nu a mers defel pt ca nu se auzea nimik in stetoscop... Ei au la spital tensiometru digital pt brat, ala masoara bine, insa se gasesc de cumparat doar pt adulti si nu incape mujchii donsoarei mele in ele cred ca o sa iau unul de mana daca tu zici ca vede bine, multam

Mergi la inceput