Copilasi de Iulie - August 2004 (7)
Raspunsuri - Pagina 10
BLUE ANGEL spune:
Andreea, multam de urari ..si tie multa sanatate ..cum te mai simti ? nu ti-a fost rau pe mare ?faine pozele ...si ce zapada faina aveti acolo ...
l-am vazut si pe Pat cel fromos !!!
Olivia , cat e de tare Luca .... ce griji are el ...
si pestele ...a fost un fiasco ..nu stiu de ce a fost prea apos ..l-am bagat la cuptor cu ulei de masline si condimente in hartie de copt ... a iesit asa ceva foarte dietetic ..nici nu s-au uitat baietii la el ... mai exersez ..nu ma las eu asa usor !!!ca oricum nu am alta treaba in perioada asta .....
Bunny , tinem pumnii sa stea "bug" -ul la distanta de voi ...
mai noi nu am facut bradul ..dar am impodobit casa cu muuulte beculete si pe dinauntru si pe afara ...
bradul il facem pe 24 ..ca altfel parca ii piere farmecul ...
o seara /zi frumoasa
kim222 spune:
Simo mai exerseaza nu esti o adevarata bucatareasa Mare dreptate ai cu pierdutul farmecului...oricum tati a decretat..de acum bradul il facem pe 24!
roxanaz spune:
neata!!
azi am ajuns mai devreme la munca. si nu mai am decat 3 zile ... cu tot cu asta. ieri am cerut voie sa ma vait (lui Mugur, ca altcuiva...) ca nu mai puteam. maine ma duc la control, sper din suflet ca mandra sa nu isi fi pastrat avantul de crestere... ca io vreau sa nasc natural, da?
Simo, ma bag si eu desi nu stiu despre ce reteta de peste e vorba - poate e mai bine unt decat ulei de masline, pentru ca el prin topire nu se lichefiaza decat pana la un sos mai gros. cel putin eu asa fac pestele "in cartoccio" (sa mor daca stiu cum ii zice in romana, mii de scuze de termen).
Oliv muahahaha cea mai tare e aia cu "i will think about it and tell you tomorrow"
Andreea m ce mai faceti voi? Stefi a avut serbarea?
Mani sper din suflet sa nu fie niciun bug. ce are gingerbread house-ul ala, e prea greu de asamblat?
desi e marti sper sa nu avem nici un ceas rau azi, ci numai bune.
pup!
szivarvany spune:
Buna dimineataaa
Rox, vazut serbarea, un frumos Patrick Asteptam vestile bune de la eco
Andreea de Pupi, superbe pozele din croaziera, dar si cele de acasa cu zapada
Amironeanu, ce faceti ???
Kim, sa mai scrii dialoguri, sunt dementiale
Merg la lucru ... deci sunt prin zona
Daria & GIULIA(2004 08 16)
roberta04 spune:
Buna dimineata!
ANDREEA (P), sa va fie de bine vacanta, am vazut pozele superbe, imi place tare mult cea in rochie neagra si cu Pupi pus la patru ace!
Si pozele de la intoarcere sunt foarte frumoase, sunt superbe peisajele cu zapada.
ROXI, l-am vazut pe Patrick cand se stramba ca un dinozaur, ce mare a crescut!
Noi avem serbarea dupa-amiaza, am avut noroc ca e tot pitic ca si anul trecut si ii vine costumul, sunt si foarte mandra ca el deschide serbarea si mai are si un rol de iepuras. Va povestesc maine cum s-a descurcat!
V-am pupat!
bunny spune:
oF..vorbiti de bucatareala....imilasa gura apa cind va 'citesc' la cit gatiti si mai ales ce gatiti. Nu stiu eu exact cum e merluciu , dar eu una fac codul , haddoc afumat si salmonul in cel mai simplu fel= intr-un vas de yena putin lapte si il bag la cuptorul cu microunde max 2min ( depinde cit e de mare ) , apoi fac separat cartofiori noi natur si un sos de lamiine - ca sosul de brinza dar si cu lamiine plus ceva legume verzi - si maninca ai mei baieti ca lesinatii. Citeodata ii fac numai lui AAlex asa de prinz smoke haddock cu toast si e un deliciu.
la cap de-ale copiilor...aseara scria lui Mosu ...si imi zice mami vreau lego- masina de pompieri si a 'real toy ' . Pai ce aia mama 'real toy' ? A real toy ...adica mai lasat-ma in pace cu puzzels, carti , activitati ....educative...eu sunt inca un copil si vreau real toy. Asa ca in plus la cele cumparate acum ma duc sa bag o masina mare de pompieri sau ceva real toy. Auziti si voi...sa ma traga copilul de mineca ca prea il maturizez din timp.
Chiar si asa e un deliciu sa-l vad cum se joaca cu trenuletul lui toata ziua, cu lego , bocane cu ciocanasu. Si inca ii plac fimele de copii ...Vine el de la scoala ci Dr Who - sau alte denumiri - pe care nu le-a vazut in viata lui , dar inca il tin departe cit pot .
Ref la 'winter stomach bug' ...sper sa nu fie nimic, are o temperatura usoara, i-am dat nurofen si impachetat si trimis la scolaa. Nu a vomitat, nu s-a deranjat...eu cred ca de fond de oboseala si mincat junk food organismul reactioneaza la cel mai mic virus. Asa ca azi am planificat ultimele cumparaturi - sper - asa ca mai bine la scoala decit la shopping.
Si ma duc cu soacra-mea
va pup si promit ca in seara asta dau paginile inapoi si ma uit la poze....poate sar peste cele de vacanta , ca sa nu salivez aici pe tastaura ( glumesc)
O zi buna....scuze ca nu va enumar ...dar imi trebuie putin exercitiu de memorie sa-mi aduc aminte de fiecare ....
pupici
roxanaz spune:
eu tocmai ce am vinit din depozit, am etichetat cutiile, am facut inventare... ma pregatesc de ultimele dari in primire. m-a apucat deja melancolia blegoasa ca plec
BLUE ANGEL spune:
si eu cu un ochisor pe aici ..ma pregatesc de mers la gradi ptr piesa de teatru in care Pufulescu este soricel ...sunt tare curioasa !!!!
Roxana , cat vrei sa stai acasa ?
roxanaz spune:
Citat: |
citat din mesajul lui BLUE ANGEL Roxana , cat vrei sa stai acasa ? |
nu stiu inca precis, sper ca totusi sa stau pana in septembrie
succes lui Pufu la piesa, asteptam poze!!!