Copilasi de Iulie - August 2004 (7)
Raspunsuri - Pagina 11
szivarvany spune:
Rox, spor la treburi atunci !
Blue, sa vii cu poze
Mitzu ... Pako ... Alice ... Ina ... sa strig mai tare ???
Daria & GIULIA(2004 08 16)
carmenp spune:
aici secretara duamnei ina, prizent;)) madam vasiliu ie bagata`n solduri pin` la git si va transmite prin tasta mea ca e bine sanatoasa ceea ce va doreste si voua, ca n`o cetit de 100 de ani pe dc dar ca, tanamm, de sarbatori cin` n-o sa mai fie nimeni pe dc si`o sa aiba exclusivitate;)) o sa presteze la greu.
Citat: |
citat din mesajul lui mamagiuliei Rox, spor la treburi atunci ! Blue, sa vii cu poze Mitzu ... Pako ... Alice ... Ina ... sa strig mai tare ??? Daria & GIULIA(2004 08 16) |
g_ioana spune:
Neatza,neatza..io-s schimbul doi azi
Andreeap sa-ti fie de bine vacantza,pozele din croaziera sunt superbe se vede ca v-ati simtit bine..si cele de acasa sunt frumoase,nici nu indraznesc sa i le arat mandrei ca tare mult asteapta zapada..pupam burticica frumoasa...cand afli ce va fi bb?
Vivia, cunoastem situatia si sora lu Uka tot numa' langa brad presteaza toate treburilein plus vreo doua zile a invartit toate globurile din brad pe motiv ca nu aratau bine...bestiale dialogurile
Daria cum se mai simte Giulik..ti-au trecut nerfii?
Robi si Simona distractie placuta la serbaresa veniti cu poze!
Noi maine seara prestam serbare,azi la pranz am dus cadoul...io i-am luat un lego,doua carti si un mos de cioco,ca am zis sa ma incadrez la dimensiunea ceruta...dar am avut surpriza neplacuta sa vaz ca majoritatea parintilor nu au tinut cont de astasi au adus cadouri maarii..sper sa nu o afecteze pe mandra...oricum calitatea conteaza nu cantitatea...
hai pupicei,mai revin cand imi aduc aminte ce vream sa mai zic
papadie spune:
zic si eu rpd. Catri a fost la gradinita azi caci este ok (la recomandarea expresa a pediatrei). Sof e ok (i-a facut exudat)nu are scarlatina si nici nu a avut. deci putem sa merem si noi la cumparaturio grija aveam:))
in rest, cum stiti ninge ploo:)
PA!
szivarvany spune:
Super, Papa
Ioano ... Giulik e mai bine, pe siropuri Sa vii cu pozeee !
Carmen,
Nervii mei sunt prastie ... nu stiu ai voi copii sunt, insa Giulia are o perioada infernala in care vorbeste alela si arunca vorbe grele non stop, nu aude nimic, se supara, e increzuta, incapatanata, numa` ea le stie pe toate ... si-mi face in ciuda cu tot desi zau ca nu sunt suparacioasa ... o rog sa nu faca ceva, si face imediat inzecit, nu tine nicio pedeapsa I-am conficat jucariile preferate, si-a gasit altele "preferate", am stins tv-ul, i se rupe, i-am luat cd-urile si nu are acces la pc, i se rupe, aspir camera ei de 5 x pe zi degeaba; am ajuns de am "caftit-o", a ras
Edit: am caftit-o adik i-am tras doua plusuri in freza, de nervi, normal
Daria & GIULIA(2004 08 16)
g_ioana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mamagiuliei Super, Papa Ioano ... Giulik e mai bine, pe siropuri Sa vii cu pozeee ! Carmen, Nervii mei sunt prastie ... nu stiu ai voi copii sunt, insa Giulia are o perioada infernala in care vorbeste alela si arunca vorbe grele non stop, nu aude nimic, se supara, e increzuta, incapatanata, numa` ea le stie pe toate ... si-mi face in ciuda cu tot desi zau ca nu sunt suparacioasa ... o rog sa nu faca ceva, si face imediat inzecit, nu tine nicio pedeapsa I-am conficat jucariile preferate, si-a gasit altele "preferate", am stins tv-ul, i se rupe, i-am luat cd-urile si nu are acces la pc, i se rupe, aspir camera ei de 5 x pe zi degeaba; am ajuns de am "caftit-o", a ras Edit: am caftit-o adik i-am tras doua plusuri in freza, de nervi, normal Daria & GIULIA(2004 08 16) |
..sorry nu m-am putut abtine...meii noi n-avem probleme cu mandra...dar in perioada asta cu moshul este si mai si..adik ne-am intalnit cu un mosh in mall si ea a fost tare surprinsa si impresionata ca a venit taman la ea... si a intrebat-o ce vrea sa-i aduca...si moshul i-a promis ca o sa-i aduca tot ce vrea ea..daca ii asculta pe parinti...asa ca noi exploatam la greu..este de ajuns sa o intrebi ce i-a zis moshul,ca se executa imediat!!
Secretara lu' doamna Ina,multumim de informatii,mi-a mai venit inima la loc ca ma gandeam ca-i plecata iar la camile si unii se distreaza in timp ce altii munceste
Papadik hai sa ai spor la cumparaturi..meii vezi ca-i criza neica si cica-i bine sa ne tinem banii la sosete...care are
kim222 spune:
Io mai facui rost de ceva retete de prajituri gen fursecuri de Craciun, asa ca incepem muncile zilele astea..
Roxa da casa aiai este greu se asamblat si decorat..Numai pina in septembrie vei sta?Lasa melancolia..vine bebeeee!
Simo iar mami serbare..ce frumos..Astept poze cu un soricel!
Mani spor la shopping!
Papa ce bine ca ati scapat mai usor...
Robi cum mai esti?
Daria...si Luca este intr-o agitatie si nu este chiar f cumintel..si noi tot cu Mosu tragem..asa ca incepe:
-I am very worried....I think Santa is not gonna bring me anything..I am sad..-
- De ce Luca?
-'cause I was nauthy...I was a bad guy ..
si iar incepe...de la capat
iar faza zilei a fost ieri in masina:
-MOM...Geany told me today ..Is not such thing ..like Santa!
am intepenit
kim222 spune:
Am uitat ..Ioana pai nu seamana ei doi? Ma miram sa nu semene si la asta! Poze cu bradul nu ai?
BLUE ANGEL spune:
Aoleuuu , nu ma starniti ..apropo de cumintenia copiilor ..ca eu nu mai stiu ce sa ma fac cu Luca ...ieri seara ..din 3 ore petrecute acasa ..2 a stat la el in camera pedepsit ... si dupa pedeapsa este cel mai cuminte copil ..dar nu-mi place sa-l pedepsesc ... si eu abia astept sa vina de la gradi ..sa ma joc cu el , sa stam de vb ..nu am cu cine sa ma inteleg ...stie ca face lucruri rele si continua sa le faca ... este rebel , incapatanat ...nu face anumite lucruri normale decat daca ii dau bomboane ... nu se mai poate asa !!!avem circ in fiecare seara ...
ma gandesc de multe ori ca si aparitia lui Codrin este un motiv ..dar zau ca ne-am dat silinta sa nu-l facem sa se simta dat la o parte ...
asa ca ..nu-mi aduceti aminte ...eu sper sa-i treaca bazdacii ...ca dac asa o fi si adolescent ...m-am scos ...nu voi putea sa-l tin in frau ..iar in vremurile astea ...