Copilasi de Iulie - August 2004 (7)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bunny spune:

Cred ca fiecare copil are momentele lui de rebeliune si daca ne gaseste pe noi pe picior gresit - aia sunt. Cel putin la noi asa se intimpla. Si il citesc - ori e prea obosit, ori nu amincat bine la scoala - si atunci il las sa se joace si-i bag mincare mai devreme cu 1-2h decit de obicei, ca la foame al meu face urit.
Si am mai observat , ca din ce ma enervez eu si-l altoiesc la fundulet ( nu mai departe de acum o saptmina)cu atit parca face numai in ciuda mea...Dar de o spatmina ( da doamne sa nu-l deochi ) m-a uimit...isi impacheteaza pina si pijamaua si prosopelul , care pina cum erau care in ce colt. Dar n-am mai stat cu gura pe el , cum a fcaut ceva bun l-am laudat, raul l-am ignorat si pina si invatatoarea l-a rasplatit azi. Si nu-ai mai incapea in piele...el unul din cei mai mici sa termine al 2-lea la chartul de la scoala...si credeti ca le da? Au o cutie 'treasure box' plina cu mici , dar mici chestii - de la mingiute, creioane,hopa mitica - si-i ei baga mina si aleg una . Si asta le e rasplata.

eu una zic ca functineaza 'cu frumosul' mai bine decit cu pedeapsa, ca sunt mici caposi - eu ii zic gigi contra - . Dar tare as vrea sa-mi amintesc de asta cind ma scoate din pepeni. Ca pina la urma...ei isi gasesc ceva de facut, uita de pedeapsa, pe cind noi raminem si ne gindim, amarina ca i-am pedepsit- deci tot noi suferim pina la urma.

Hai ca s-a trezit pshihologul din mine , sa nu dati, va rog - e numai o parere!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

eu sunt o pers foarte calma ..dar cand ii zici de 3 ori un lucru si el se face ca nu aude si apoi ii spui ca -i dai bomboane daca face cutare lucru ...si el ciuleste imediat urechile ca a auzit de bomboane ...ahhh, ma scoate din minti ...
i-am spus odata cand eram la capatul puterilor ca m-am saturat sa -l tot cert ..si el mi-a raspuns ..ca da ,si el s-a saturat...si am stat de vb , am convenit , am facut reguli .. a doua zi am luat-o de la capat cu acelasi comportament ...
altfel ...e un scump
am citit si eu o gramada de carti de psiho ..dar parca mi-au intrat pe -o ureche si mi-au iesit pe alta ...

Mergi la inceput

uitati-va si voi ..cum sa nu am remuscari dupa ce-l pedepsesc
http://picasaweb.google.ro/dinu4dinu/Serbare#5280503984036170562

sunt poze facute acasa ..ca la piesa am filmat ..dar poate mai primesc alte poze de la gradi ..
in piesa copiii au fost haiosi ... si noi ne-am amuzat ... saraca profesoara ..ce emotii avea !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Vazut cel mai frumos soricel!!! Un dulce!

Acum problema este ceea ce fac ei, este atit de important(in sensul negativ) sau nu? In cazul meu ....stau f prost cu nervii in ultima vreme si m-a sensibilizat..nu mai suport nimic..oricit de mic

Dar m-a socat acum vreo 2 saptamini cind mi-a zis...OK..If you are mad on me...I will leave this house forever!

am si eu doua filmulete:

http://picasaweb.google.com/alex.badoiu/InAsteptareaMosului02#slideshow

http://picasaweb.google.com/alex.badoiu/Karate#slideshow

Mergi la inceput

super !!! ce atmosfera faina ... semineul e grozav ..am si eu un of !!! ca am zis ca ma mut la casa si vreau semineu in casa , brad in curte si un catel ...semineu nu s-a putut ..bradul s-a uscat..iar catelul ...pa ..ca am mai facut un copil
va merge si Luca din ianuarie la karate ...este tare haios Luca al tau !!!

lucruri grave nu sunt ...dar nu vrea sa se imbarce singur , sa stranga jucariile , etc ..stiti voi ... dar ideea este ca ma deranjeaza ca pur si simplu ma sfideaza ... si nu reactioneaza la "nu face aia " ... si chiar nu-l bat la cap tot timpul ...dar ma gandesc ca la un moment dat chiar poate fi un pericol si el sa nu reactioneze ...in fine ..am zis eu sa nu ma starniti ...

Mergi la inceput

Asa sper si eu ..o casa..un semineu..niste pomi si un catel
Dar catel inca poti avea si tu..
Eu tocmai ca-l bat la cap..non stop..nu face aia..unde pui hainele..etc..in speranta ca ..cindva ii va prinde bine..sper si eu..

Mergi la inceput

De la Bunny:

Olivia.... te rog frumos atentioneaza fetele ca ptr citeva zile sa nu mai utilizeze internet explorer.....din China e un virus care face ravagii..noi am primit acum info si m-am bagat pe Mozila , dar cind acceses DC e ok dar nu mai pot sa raspund.

va pup si revin ...cit de curind

si apropo de asta ..noi am primit asta:
Security experts urge users of Microsoft's Internet Explorer to switch to another browser until a security flaw is fixed.
http://news.bbc.co.uk/go/em/fr/-/2/hi/technology/7784908.stm

The flaw in Microsoft's Internet Explorer could allow criminals to take control of people's computers and steal their passwords, internet experts say.

Other browsers, such as Firefox, Opera, Chrome, Safari, are not vulnerable to the flaw Microsoft has identified.

deci ar fi vorba de hackers...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineata dragelor
crize crize... mai tineti minte pe alea de 1,5-2 ani? parfuuum erau eu sunt tot asa, cu nervii intinsi la maximum de oboseala. imi tot spun ca de vineri cand voi sta acasa va fi mai bine. si zau ca sper din tot sufletul sa fiu asa. incerc sa ma joc cu el cat pot seara si sa facem toate cele dar cateodata zau daca reusesc sa ma misc. si el e obosit si plictisit... drept care incepe circul, invartitul pe scaun sau pe podea pana cade, marait, tavalit pe jos... stiti voi, tot tacamul. de exemplu aseara l-am pus pachet in pat fara dragaleala. ei bine, eram varza de suparare dupa aceea... atat de rau m-am simtit.... uf.
Oliv, mai pune si aici ce retete ai mai luat. intotdeauna sunt binevenite ideile noi
Simona super soricelul!! iar tu arati de milioane.
Daria ai fost mortala cu plusurile peste freza
a propos de plusuri, maine le bag si eu la masina. sa fie si ele curate de Craciun. si in seara asta ornam geamurile ca asa i-am promis copchilului
sa avem o zi buna!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Mneatza.
Kim, cred ca suntem in aceeasi barca ... ma enervez imediat din orice ... de ex. facem aseara pace, pupici, love u, etc ... dupa care merg sa fac ordine in bucatarie, merg inapoi la Giulia ... in cosul de gunoi alias o galetusa unde ascutim creioane a pus apa, si-a bagat sapunul si sirena, taman pe birou si era incantata asta dupa ce i-am zis de mii de ori ca sirena face baie cu ea exclusiv si pana ieri s-a abtinut. Am urlat de am zis ca-mi pica`n cap tavanul
Rox, spor la aranjamente si spalat de plusuri.
Da, recunosc, sunt o nebuna, am luat ratza a` mare si ursu` si i le-am aruncat in cap, normal ca a ras si io am plans de nervi
Kim, Luca iz da best, moama ce texte are, cred si eu ca ramai blocata
BlueAngel ... superb

Stiti, buba e ca nimic nu tine la Giulia ... cu frumosul nu, cu uratul nu, cu santaj pe moment ... i-am montat dis de dimineata beculetele pe geamul de la balcon, in semn de ... MoshCraciun sa stie ca aici e totusi o fetita ascultatoare si isteatza ... a fost incantata, ii luceau ochii de fericire. Dadaca i-a adus un mochulica in glob de sticla cu luminite, fulgi de nea, in semn ca o va veghea mereu ... etc, etc ... o va tine exact pana la urmatoarea nebunie cand i se va rupe de ceea ce-i spune lumea

Daria & GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Apropos, i-am printat desene "mandala" ... a facut aseara 5 bucati, atent si simetric colorate ... deci de poate
Cred ca pe undeva eu sunt aia care greseste ... dar de unde naiba sa iau calm, rabdare sa nu mai urlu ???

Daria & GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput