Copilasi de Iulie - August 2004 (7)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

La multi,multi ani Deea!!Sa cresti mare,sanatoasa si norocoasa!Lia sa-ti traiasca minunile!!!
Io-s cu cupilu dupa mine la servici,pentru ca educatoarea le-a dat liber de dimineatza sa fie odihniti la serbare
Poze si filmuletze vad de acasa...on topic si io am observat ca daca io-s nerfoasa si cupilu este la fel....
hai sa avem o zi buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

ANDREEA CRISTINA
Lia, sa-ti traiasca junioara !
Daca nici azi nu vii cu poze, scoatem bota
Ioana, multumiri ca esti atenta

Daria & GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

LA MULTI ANI PUI MIC DE LIA !!!!!Sa fii sanatoasa si sa-ti bucuri parintii !!!!
Ioana
Roxana , multumesc de complimente...
Daria ..ntrebare ..ce-s alea desene mandala ..
REVIN ..ca s-a trezit puiul ..si papam fructe
o zi frumoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

La multi ani, Deea! Lio azi dai de beut :)))

Eu nu stiu despre ce vorbiti voi. Adica aveti si momente de liniste si pace?! Sunt verde la mine e o continua rebeliune care se lasa cu caft intre partile combatante. Adica fetele se bat cu pumnii si se scuipa (Sofia) dau cu cotu si racnesc cu multi decibeli peste limita admisa de lege (catrina). Eu is pe margine arbitru depasit. Le las uneori sa rezolve singure criza. Cand le las se temina cu imbratisari si pupaturi. Cand intervin -ca sa nu ma lase nervu de tot- se termina prost. nici nu stiu cum s-o dau sa fie mai bine. daca o cert pe sof vine catrina si urla "s-o lasi in pace. ti-am zis s-o lasi in pace". daca o cert pe catrina vine sof si urla "Piacääääääääää". greu, doamnelor, greu :))) insa ma tin bine la chestiile astea...pe mine nemancatul lor ma termina nerfos, cu adevarat.
ai va pup si o zi bunuta fok*

Mergi la inceput

BlueAngel, pun link, sper sa mearga sa-ti faci o idee:
http://www.nicoles-funworld.de/windowcolor/malvorlagen-mandala-8.php
cica sunt bune pt rabdare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kro spune:

LA MULTI ANI DEEA!

Lia sa-ti traiasca printesa ...
Roxi, vazut cavalerul la serbare
Andreea, sa va fie de bine concediul ... Superbe pozele, ... si protagonistii
Simo super soricelul ... Si am vazut ca l-ai asortat si pe junior ocaziei si avea si el urechiuse ...

Daria, si noi suntem fani mandala (inclusiv eu, ca m-am apucat si eu de colorat la ele ... se zice ca aceasta activitate ajuta la relaxare, te scapa de stres - oare asa o fi ?!?
Si daca le-ati descoperit si voi iti pun aici si link-ul meu din favorites, ca ai de unde alege
http://www.kidsweb.de/basteln/mandala/mandalas.htm

Ma duc sa vad filmulete cu Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

ce e de facut frate cu desenele alea????? tre sa le coloreze copchilu'? Pat nu cred ca ar avea rabdare nici sa se uite la ele. sau poate gresesc.... o sa i le printez de curiozitate.
Papa o sa o tin bine minte pe asta cu ""s-o lasi in pace. ti-am zis s-o lasi in pace". "

Mergi la inceput

Kro, multumim iubita, am printat in draci

trupa !

Papadie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

la multi ani, deea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

hai ca am o clipa de ragaz...
am iesit afara ca nu mai rezistam in casa ... si ne-am lungit ...
multumesc ptr linkuri ..m-am luminat si eu ...
Mai Carmencita ..da' ce-i cu tine ? esti tare "scurta " in mesaje ... nu ne mai povestesti si noua de copiii tai ... ca mie tare mult imi plac mesajele tale ..esti ok ?

hai sa va mai inteb una tare ..am cumparat si eu avocado ... si ma uit ca toanta la el ..ca nu-mi dau seama daca este crud ..sau asa trebe sa fie ..va rog nu radeti de mine ... are un gust tare insipid ...asta-i gustul lui ? trebuie sa fie mai moale ?... hai ca rad si eu de mine ...

Mergi la inceput