Copilasi de Iulie - August 2004 (7)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Papa...premiul nu l-am vazut ..dar vreau sa-ti spun ca esti..o idealista draguta ...eu (blazata si cinica) am trecut de faza in care credeam ca toti sintem sinceri si chiar tinem unii la altii...Am primit aici niste palme asa cum nu am primit de la nimeni in viata reala..si asta doar pt ca am avut curajul sau timpenia sa spun ceea ce gindesc (correct sau gresit), nu ceea ce s-ar fi vrut auzit. Asa cum spuneai nici o fapta buna nu ramine nepedepsita!

Sa ne reamintim ( stii tu ca dupa revelion)...am compatimit-o pe Anca (si pina la urma s-a dovedit ca era de compatimit)..am fost urecheata .

Mi-am expus opiniile medicale, (inca cred ca sint cel mai bun medic din cercul meu de prietene economiste, filologiste, inginere, samd)..si am fost atacata nedrept, dur si inutil ( surprinzator din partea unor mamici cu care mi-am crescut la rindul meu copilul..si de dorit ar fi fost sa fie evitate astfel de comentarii si chiar etichete chiar daca ele aveau o alta opinie ).

In rest asa sint eu..spun ceea ce gindesc (incerc sa deschid gura si sa-mi exprim o opinie atunci cind am habar) si mi-e bine in pielea mea...Mereu am incercat sa va atrag si-n altfel de discutii nu numai legate de copilasi..tocmai pentru ca ma simteam alaturi de voi ca si cum as sta cu niste amice la un "pahar de vorba"..si nu pentru ca prestam pe o scena virtuala rolul interesantei...

Nu as fi postat mesajul asta daca nu mi-as fi vazut nick-ul pe lista celor datori sa intoarca si celalalt obraz si cu toate astea eu incerc sa evit sa socializez cu cineva care tocmai mi-a tras un adidas la carotida sau caruia i-am tras un bocanc in zona recent mentionata….e pur si simplu……mai sanatos.

Pina nu vom intelege ca sintem diferiti (si ce bine e asa ) ….pina nu vom intelege ca avem dreptul fiecare la opinia noastra (si asta tebuie incurajat)..pina nu vom incepe sa ne respectam si sa ne acceptam asa cum sintem (asta e la nivelul utopiei sau wishfull thinking)…pina atunci nu vom putea "convietui" si ar fi trist si neproductiv.....in rest locul nostru de joaca este un spatiu virtual nu trebuie neaparat sa fim cele mai bune prietene nici aici si nici in viata reala…dar orisicum patrunsa de spiritul crestinesc al sfirsitului de Decembrie am sa inchin un pahar de sampanie pe altarul reconcilierii nationale (se poarta si la case mai mari)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

hello!

question: reteta de turta dulce, SIMPLA, fara nuci, umpluturi, glazuri de ciucalata, bombonele, dar testata, validata, getestet,:)) tot ce trebe, bagati pe teava daca aveti la indemana, please....Comandai taman de la Germanica, turta dulce fina, buna , glazura de cioco, pt Danut special si ce credeti? ca mi-a pus-o jos, si a luat turta grosolana, uscacioasa, dar cu aroma de scortisoara din belsug, facuta aici dupa colt la o bacanie. Asta i-o place, dar mie nu-mi place provenienta. Macar sa-i fac eu daca n-o fi asa greu, sa stiu ce bag in ea si cat ma spal pe maini cand o frec.

Papadie, iar ti-a iesit adevarul gol-golut frumusel pe gurita...no comment, dar ai un dar de a le zice fata draga...cum mis io asa sensibiloasa din cauze determinate dar si neelucidate, m-ai atins...sa-ti zic drept o confesiune in public: niciodata nu cred ca am avut preteni adevarati, aici ma simt insa ok intre voi. Poate-i si firea mea de vina, n-am domle carisma si gata!

noapte buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bunny spune:

inchin un pahar cu voi dragele mele...chiar daca vin mai rar pe 'acasa' ...voi sunteti primele pe care le citesc cind deschis calculatorul si ultimele inainte sa ma culc....va citesc, ma intristez cind aveti probleme sau copilasi bolnaviori, ma bucur alaturi de voi cind sunteti fericite!

pentru fiecare dintre voi !
sampanie nu am la rece dar un pahar e vin e tot atit de bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

VIN si eu cu paharelul ca am terminat antibioticul !!!!
Papa ...esti una din putinele , rarele persoane din viata asta ..reala sau virtuala ..pe care o respect .... din felul in care scrii si te exprimi se vede ca esti o persoana deosebita ...iar Dumnezeu te-a rasplatit cu acel "cadou de consolare "...
Olivia , tu esti sora mea !!! asa ca poti sa-mi tragi 10 palme si 100 de suturi ca eu tot tin la tine !!!
si eu ma simt aici ..ca pestele in apa ...
eu sunt o persoana care are nevoie de prieteni...si aici am gasit exact ce-mi trebuie ...
sper sa nu va dezamagesc niciodata !!!
sanatate mult si ..hai noroc !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora__ spune:

Eeeeeeeeeee...daca e rost de beutura....sar si io cu paharu' gol,poate primesc macar un pepsi,ca dupa atatea absente nu sper io la sampanie,mai degraba bata Dariei.
Dar cum mi s-a prezis de un clasic in viata ca voi aparea de sarbatori,am zis sa nu implinesc profetia si sa apar mai repejor.

Deci noi am vrut sa fim in trend si nu am ratat muci,otite,pneumonii interstitiale si alte ghisefturi care au venit bonus si nu era politicos sa nu le primim la noi.Acum avem doar muci pe lista si speram sa mai ajungem la altele grele,sa ne tihneasca sarbatorile.Serbare avem miercuri si cadoul tot in cutia de pantofi.Va ajunge cutia de pantofi cadou national Sper doar ca in ziua aia sa nu incurc cutiile si sa se trezeasca muftiul cu pantofii mei in loc de jucarii

Domnul meu cel mic e un mare textier...el si Andreea Andrei...Mereu ma complimenteaza cu " esti frumoasa si desteapta...esti cea mai ordonata...esti adorabila...mi-e dor de tine,vino sa te iubesc....si mai nou...ESTI O DOAMNA SPECIALA...m-a rupt Deci tat-su poate fi discipol si ar trebui sa ia lectii serioase de mare amorez si sa nu-l invete pe cel mic sa zica la gagici: "Abajurul meu,ai o fatza de-mi sta ceasul"

Papadiq...ce starnisi bre aici?Esti in dispozitie melancolicoasa si ne-am apucat toate de picurat ochii.Adevarul este ca intr-adevar esti un etalon,pentru ca tu cu atatea probleme si poti sa razi voios de fiecare data.Si de multe ori cand mi se pare mie ca se aduna prea multe pe cap si te citesc,imi vine sa imi dau palme singura,ca nu vad cat mi-e de bine de fapt.Deci pastreaza soclul,ca stai bine pe el
Sanatate multa la fete si tie putere gramada!!!

Cu prietenii,cred ca multe dintre noi ne-a luat-o peste ochi sau bocancul in carotida (loool)...eu cel putin am restrans lista...am cunostinte,amici si prieteni.Dar nu stiu...poate am eu o imagine deformata despre prietenie,dar io n-o vad doar ca o forma de aprobare permanenta a celorlalti.Foarte bine a zis cineva:
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti în siguranta cu o persoana, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele."

Drept urmare, io spun ce gandesc, chit ca poate nu-i pica bine prietenului in acel moment si imi place sa cred ca il ajut mai mult daca ii spun ce cred si caut solutii la problema lui decat sa-l bat compatimitor pe umar si sa-l asigur: "Lasa ca va fi bine"...si apoi sa ma intorc linistita la ale mele.Daca as face asta,ar insemna ca nu-mi pasa.Uneori mai ai nevoie de un shut in fund ca sa vezi realitatea.Si eu nu vreau 'sa-mi masor cuvintele' cu un prieten...
Si mai cred in compatibilitate in prietenie...ca si in dragoste Poate fi un om cat de bun...daca nu suntem pe aceeasi lungime de unda...atunci degeaba.

Asa si aici ,pe topic....suntem prea diversi sa fim toti compatibili...si atunci nu se iese din subiectele despre copii,altele sunt periculoase Cumva, parca ar fi "Prietenie pe muchie de cutit" si fetele din Ro stiu cred serialul...
Si Olivia...io nu vreau reconciliere de aia...nationala.....ca la casele mari...ca aia e parsiva,prefacuta,hoteasca,plina de injurii si minciuni...io vreau ca la case mai mici...calda,sincera,cu cozonaci si vin...sau sampanie...cu prietenii in jur...Numai sa nu ma pui sa imi pun obrazul la bataie (chestia cu intorsul obrazului...),ca la varsta asta si dupa experiente nefericite,nu mai pot

Asaaaaaaa...scuzati ca am batut campii,dar daca tot suntem la gashca de bucatarese...marturisesc ca de la aburii pilafului mi s-a tras...mai am o bucata de placinta cu iaurt,deci va invit la dezmatz ca maine am pus-o...rastorn toata casa ,vai de steaua mea,ca am prostul obicei sa ma rup in doua sa termin intr-o zi majoritatea treburilor.

Deci va doresc sanatate,liniste,bucurie maxima si prieteni frumosi la suflet!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

Apropo de schimbul 3 ...unde-i Andreea ???
Andreeaaaaa??? esti ok ?
Dar Irina de la Brasov .... daca citesti mesajul sa stii ca ti-am pierdut adresa de mail ...da-mi tu un semn pe simona.dinu@gmail.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

papa..vad ca ai fugit cu bautaura

ma duc si eu acasa...un we frumos sa aveti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

trupa, n-am somn, nush ce fras sa mai fac sa scap de gandurile triste date de vestile triste despre Emma si altele la fel de devastatoare.

De fapt intrai sa va zic

Nora, aia cu bucataresele e dementiala, io m-am simtit imediat
Kim,

POLUX ???
ANCAMARIA ??? ...

WE fain la toata trupa.

Daria & GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Hellooo... gasca!!

Ce a patit Ema?

Iar despre prietenie...numai de bine, mai frate la "injineri" randament 1 nu exista deci nici in relatii sociale, pun pariu pe ce vreti voi ca fiecare dintre noi am fost dezamagite macar o data de rude si de mai multe ori de prieteni!! Iar forumul e tot o forma de viata sociala, orice s-ar spune .. dar io am un principiu mai lax, daca nu ma frige la buzunare si nu-mi afecteaza familia... treaca de la mine, noi sa fim sanatosi!!

bre.. criza asta ma cam frige...

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Ziceam de tragedia Emmei, fetita Aidei

Daria & GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput