Copilasi de Iulie - August 2004 (7)
Raspunsuri - Pagina 4
roxanaz spune:
si Patrick le are pe astea cu disociatul.. salam fara paine, chiftele fara paine... si painea goala. aiurea in tramvai. mai nou si fara unt in sandwhich-uri. il pacalesc ca pun doar putin unt sa tina salamul peste paine.
szivarvany spune:
Nici Giulia nu suporta untul , margarina; cea mai "nashpa" cerinta pt pachet la gradi ramane insa painea cu unt si gem ... si musai sa-i pun ce cere, altfel face cu nervii
Daria & GIULIA(2004 08 16)
roller025 spune:
buna dupaamiaza!
Nicole, bine ai revenit! Moatza e superba, tu - sa nu te recunosc! Sarbatori fericite!
Papadie, mey, io fac soclu si m-apuc sa-ti fac statuie! Dupa toate cele, mai si razi...
Roxa, super retete. Cred ca in we asta iar framant cu dl Victor. Ii place la nebunie sa-si bage mainile in treburile casnice. Tac'su se uita cam stramb la noi... norok ca-i place si sa mestereasca diverse
Lia, sanatate lui Danutz. Scuza-ma ca te intreb, de ce nu pui copii sa doarma impreuna in aceeasi camera? Sper sa nu te supere intrebarea mea.
Victor a avut diverse fitze la mancare. Si cu pestele, mult timp nici macar nu se uita la el, stramba din nas. Dar am facut altfel: l-am facut pane, i l-am pus in farfurie maruntit impreuna cu piure si branzica hochland si a mancat. La sfarsit i-am spus ca e peste si de atunci mananca fara probleme. De preferat pangasius, dar mananca si oceanic.
Mey, super ideea cu canile de la starbucks. O sa trec sa vaz, poate iau si io.
cine inaugureaza albumul?
o seara buna tuturor!
Dorsilia spune:
Dana-roller- nu ma supara intrebarea, e fireasca, si dorinta noastra e cam tot asta, acum avem o schita de dormitor de copii, cu patuturi supraetajate si tot tacamul, tare draguta, i-am aratat-o lui Danut pe computer, deja si-a ales locul in patutul de sus, insa asteptam sa intram in 2009 din mai multe motive: sa mai creasca si copiii, deocamdata Dea mai bea lapte noaptea, mai trebuie schimbata ca face pishu muuult, Dani nu s-a desprins de buricele parintilor, se trezeste inca noaptea plangand daca e singur si firma de executie mobila dorita de noi e plina de comenzi pana dupa sarbatori...Dar se rezolva la anu`
Sanatate baietilor si tie!
si Danut mananca disociat, daca nu suntem atenti....paine calda goala si topingul dupa, sau invers. daca-l las singur asa face, de aia prefer sa-i bag eu deodata de toate, terminam masa omeneste ca timp si e si el hranit. Inca astept sa invete sa isi bage-n gura fara atatea mofturi
g_ioana spune:
Hai ca daca am redevenit bucatarese ma bag si iomandra tocmai a mancat doua bucati de file de pangasius paneobligatoriu cu paine,ca altfel se supara sportacus...pentru Lia idei de meniu,tati tocmai a facut cartofi copti in coaja,sunt deliciosi cu unt si telemea de oaie,ieri a prestat tocinei cu pui la gratar...io seara le fac,paste sau pizza...
..btw de meniu pentru gradi,mandra mea nu le avea cu dulciurile deloc..intr-o zi imi zice sa nu-i mai pun sandvish sa-i pun numai desert..pentru ca toti copii asa mananca...si are dreptate,majoritate au la pachetel corn cu ciocolata,biscuiti cu ciocolata,ciocolata kinder...eu inca o mai conving ca trebuie sa manance sanatos,ca sa fie prietena cu sportacus nu cu robin putrezitul
Daria este luna plina si d'aia nu dormi bine.
Io caut inca cadou,pentru gradi,sa-ncapa intr-o cutie de pantofi
papadie spune:
Dragele Mosului,
Singura acasa si cu doi copii am invatat sa vad de cele mai multe ori partea plina a paharului. Am ajutor numai pe Ionu dar si el vine seara. E adevarat ca daca e nevoie fuge de la serviciu sa merem cu copiii la vreun doc, spala geamuri, face cozonaci, da cu aspiratoru` si face cumparaturi la greu- cand pleaca spre casa inati suna sa-i dau lista(ar fi tb sa plece in romania de azi pana marti si recunosc ca ma luase pe sira spinarii cand am vazut ca Mielu are scarlatina. grija lu Ionu era unde naiba duc eu gunoiu ...deoarece nu practic sportul asta si avem vreo 4 feluri de tomberoane).
Plus ca, stiti voi, la pb. care le are Sof faptul ca trag cate o gripa strasnica, viroza, enteroviroza, scarlatina toate intr-o luna deja imi par niste nimicuri.
Plus ca anul asta a fost asa cacacios din punct de vedere sentimental (ma refer la familia largita si prieteni)si am hotarat ca voi fi senina si vesela cum mi-e felul fara sa mai caut explicätii si cauze la diverse anomalii "din prietenie". Serios vorbind intr-adevar "prietenia e un lucru foarte mare" si de aceea am decis ca aici trebuie sa scriu pt. ca vorbim intre noi de ani de zile, va citesc zilnic si am fost alaturi unele de altele in cele mai frumoase momente ale noaste ma simt aici ca intr-o prietenie din aia de intri pe usa dupa zece ani de tacere si te simti de parca ai fi plecat acu 10 minute dupa paine.
Asadar, la naiba, sunt magulita de soclu' dar nu-l merit. Sau ma rog il merit in masura in care il meritam toate. In acest context va spun secretul meu: Nu trebuie sa fiu o mama perfecta, trebuie sa fiu doar o mama buna. Ca atare iau totul mai usor si recunosc ca am si avantajul de a NU avea pe cap tot felul de invatati de genul pune-i o carpa rosie pe burta ca sigur ii trec bubele, nu-i da antibiotic, da-i caciula, da-i o tuica si-un vin "de gust".
deci fetilii fiind vineri va invita la :)
papadie spune:
Si pentru ca ati avut bunul simt sa cititi postarea anterioara va pun aici un premiu de consolare.
PS: niciodata nu v-am spus cat respect faptul ca suntem o haita de hormoni si totusi e o atmosfera camaradereasca. si sunt sigura ca la o "betie" o sa se intoarca si diana, kim si philip o sa ciocneasca o sampanie.
g_ioana spune:
[quote]citat din mesajul lui papadie
Si pentru ca ati avut bunul simt sa cititi postarea anterioara va pun aici un premiu de consolare.
[quote]
...n-am beut inca nimic(desi de vreo doua seri il bat la cap pe husband ca vreau sampanie)da zau daca stiu de ce-mi dadura lacrimile citind postarea lui Papa si admirand premiu de consolare
...pai hai sa ciocnimpentru toate mamele bune si iubitoare si pentru toti copii destepti si frumosi...
...de la ieshi va servim cu pufarine si pufuleti...pe care le-am pescuit din parc...am iesit sa vedem balamucul din fatza blocului,au instalat un brad imens,un trenuletz si doua carusele,vai de buzunarele noastre...
szivarvany spune:
Asa mai mere
Io ciocnesc cu ce vreti voi, dar iau si paracetamoalele mele
Papadie, asa mey, multumim pt poza cu cele doua frumuseti
Pup trupa, we frumos sa aveti
Ma retrag sa o las pe Giulia cu cd-ul ei educativ
Bey, schimbu` treeeei ???
Daria & GIULIA(2004 08 16)
roller025 spune:
Duamna cu nume de floare:
vin si io la beut, si asa am conectat la sursa beutorul de lapte
hai sa traim si vesele sa fim!!!!