Mamici si gravidute de Nov-Dec2008 (142)
Raspunsuri - Pagina 18
mar_ysa_28 spune:
Dragutelor deabia acum am vazut ca ce am trimis pe PM este tot ilegal asa ca il scriu aici insa sa scoateti spatiile...

h t t p: / / w w w . f e m i n i s . r o / v i d e o / 0 - 2 - a n i / t r a t a r e a - c o l i c i l o r - 2 3
Denisa, proaspata mamica cu fetita dulce Leyre Alexandra 08.11.08
Fotografii noi cu printesa noastra http://www.flickr.com/photos/32020823@N08/
diana21 spune:
| Citat: |
| a primit cineva raspuns cu privire la recoltarea de celule stem la nastere ? |
Eu am primit raspuns acum vreo trei saptamani, parca. E totul ok, am achitat deja prima rata. Celulele recoltate la nastere ajung pt. o persoana care cantareste maxim 40 kg. Cam putin, dar asta este, tot nu am renuntat la ele. Sper sa nu fie vreodata nevoie de ele!!!
Firma este Cord Blood Center, i-am ales pe ei pana la urma.
Amalia spune:
Eli la multe inainte cu multa sanatate!
Super evolutie are micul Dimitrie!
S-o tineti tot asa!
E taaare dragut in poze, cu costumasul lui cu iepuras!

| citat din mesajul lui elilov3 ziua buna dragele mele poftiti la tort si suculet ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() AM IMPLINIT O LUNA!!! ![]() ![]() ![]() poze aici ultima din linkul acesta http://community.webshots.com/album/568923675QjVKKI?start=12 si aici http://community.webshots.com/album/568923675QjVKKI?start=24 si am fost si la medicul de familie vesti bune 4.800 g, 56/57 cm, la capsor si burtik in grafic...inima cuminte, plamani la fel si gatutul sanatos ![]() eliza mamica de inger Ionut Pavel si de bb Dimitrie Gabriel 12.11.2008 ![]() |
Ami, mamica lui
David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1si
Luca Gabriel (31 octombrie 2008)
Amalia spune:
Diana ce mai fac frumosii tai? Sunteti bine cu totii?
Sa stii ca am trecut si eu la Espumisan...asta nu-l incercasem
. Nu mai fac pronosticuri, daca au sau nu efect...![]()
Sunt "fericita" mamica care cred ca le-a incercat pe toate: Sab Simplex, Bonisan, Gripe Baby Water, ceai facut de mine direct cu chimen+ amason, Infacol...si acum...ultima incercare: Espumisan..
In concluzie..."e" tare bune toate pentru noi..
. Clar o sa le rulam in functie de cum "ni se pare" ca-si fac efectul..Lasa ca ne facem noi mari si scapam de colici...dam de dinti
..si tot asa..
M-a omorat masca asta de pe fatza
...de marti nu mi-am mai pupat copilul deloc, simt ca inebunesc. Il tin in brate si nu-l pot dragali deloc, as vrea sa-l pup, sa-mi lipesc fatza de el si sa-i simt mirosul lui frumos de laptic..dar cu raceala asta pacatoasa, ma feresc ca de draq..
Vestea buna este ca pare ca ma lasa si ma fac bine...sper..
Ami, mamica lui
David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si
alra spune:
felicitari Ank si Alexutza!!! ma bucur mult ca ati nascut si ca totul e bine!
felicitari darling! refacere rapida 
ALRA 40+
Vacanta cu Laura in Romania
Ramo2007 spune:
Buna dragele mele,
Suntem de o saptamana acasa si inca ne descoperim.
Sara e foarte cuminte, doarme toata ziua si papa.Nu plange decat atunci cand face caca sau ii e fomita.
A mai luat in greutate, nu stiu cat, pt ca n-am cantar, dar se vede cu ochiul liber.
Avem o singura problema, se cam infunda nasucul, azi am scos si un muc mic.Bebeii vostri se infunda?
Eu am fost marti si am scos firul de la cezariana si stau cu centura sa se retraga burtica.
Laptic nu prea am si ma mulg cam 20-40 ml pe zi si-i dau cu biberonul, pt. ca nu poate sa prinda sfarcul si se enerveaza.
De azi noapte ma doare capul rau, sper sa nu racesc.Aveti idee ce pot sa iau in afara de Oscilococcinum?
Am probleme cu laptopul, se intrerupe un fir si nu reusesc mereu sa-l fac singura sa mearga.
Sunt in urma rau cu cititul...sper ca sunteti bine toate cu bebeii vostri.
Ramo mami fericita de Sara Maria
02.12.2008
Amalia spune:
Alexa ce mai faceti voi, iubita?
Cumintel Dodo?
citat din mesajul lui Alexa.1983![]() Laura lui Alexis Daniel alias Dodo 17.11.2008...Albume Burtica, Bebe, Diverse!!!... ![]() |
Ami, mamica lui
David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1si
Ramo2007 spune:
Mesajul de mai devreme l-am scris la pranz...intre timp a facut firul figuri.
Am sunat medicul pediatru si Sara ia Panadol, 0,5 ml de 2-3 ori pe zi.
Noi faceam cald in casa, cam 28 de grade (atat erau la spital in camera bebeilor si in saloane unde stateau cu noi si mai cald).Luni cand a venit dr. s-o vada a spus sa facem mai racoare, maxim 24 gr si de atunci asa am facut si am tinut-o fara caciulita tot la indicatia dr.Azi a spus scad temperatura la 22, asa am facut dar i-am pus caciulita.Are pe ea body cu maneca lunga,pantalonasi, caciulita si manusi (ca ne zgariem pe fata cand ne e fomita).
Eu am luat paracetamol si un sirop pe baza de plante si vad ca mi-e mai bine.
Spuneti-mi va rog, cam cat papau bebeii vostrii cand aveau 10 zile?A mea papa cam 450-520 ml laptic in 24 de ore si cam 30-40 ceiut.

la toate
Ramo mami fericita de Sara Maria
02.12.2008
monicabo spune:
Felicitari Elilov pt 1 luna de viata!
Noi implinim maine...
Felicitari Otilia!
Malinas, ai reusit sa afli cadn e T. la cabinet/? Cand te duci?
Am sunat si eu si e liber de abia in ianuarie... nu stiu cum sa fac, cu 2 copii mici...
Monica cu
Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii
si
Ana Maria - 13 noiembrie 2008

AM IMPLINIT O LUNA!!! 

Dimitrie Gabriel 12.11.2008 
lui
17.11.2008