Mamici si gravidute de Nov-Dec2008 (142)
Raspunsuri - Pagina 14
ginye55 spune:
FELICITARI ANK! REFECERE RAPIDA SI O BEBELINA SANATOASA SI NECOLICIOASA! 
ginye
Eduard Stefan (12.10.2008)
Stefanut
www.slide.com/r/kIY0JuzD9r-62C9Rc1ra8_4wriino4?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">Minunea noastra
ginye55 spune:
Am implinit 2 lunite!!!!!!!!!!!!!!!!! 

ginye
Eduard Stefan (12.10.2008)
Stefanut
www.slide.com/r/kIY0JuzD9r-62C9Rc1ra8_4wriino4?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">Minunea noastra
monicabo spune:
A nascut Alexutza_26, natural, fara epidurala.. Fetita are 3,600 kg.
Felicitari, sa fiti santoase si refacere rapida!
felicitari pt Cecilia si Ank83
Monica cu
Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii
si
Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Olivia26 spune:

Felicitari Alexutza!!! Sa fiti sanatoase iar tie, refacere rapida!
Felicitari Darling pt dolofan! Refacere rapida, mami!
Felicitari, Ank! Multa sanatate!
Olivia
super happy de
www.flickr.com/photos/24386067@N08/3079370393/" target="_blank">David, barbatelul mamei - 5 noiembrie 2008 
Lucrusoare bebe
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!
monicabo spune:
La multi ani, pt cele 2 luni, pt Stefan de ginye.
La multi ani pt Remus de anes, pt cele 2 luni implinite pe 10.
Facem si noi maine 1 luna 
Monica cu
Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii
si
Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Olivia26 spune:
Felicitari, gabitza! Sa va traiasca si sa va aduca numai bucurii!
Felicitari, Madutz! Sa va traiasca Eva de nota 10!
Olivia
super happy de
www.flickr.com/photos/24386067@N08/3079370393/" target="_blank">David, barbatelul mamei - 5 noiembrie 2008 
Lucrusoare bebe
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!
Amalia spune:
FELICITARI Alexutza_26!!!
Sa-ti traiasca bebelina si sa te bucuri de ea! Multa sanatate, refacere cat mai rapida si mult laptic!
Monicabo multumim pentru vestea buna!
Deci nu intrebam eu degeaba dimineata ce surprize placute ne mai rezerva ziua...
| Citat: |
| citat din mesajul lui monicabo A nascut Alexutza_26, natural, fara epidurala.. Fetita are 3,600 kg. ![]() Felicitari, sa fiti santoase si refacere rapida! felicitari pt Cecilia si Ank83 Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze Povestea sarcinii si a nasterii si Ana Maria - 13 noiembrie 2008 |
Ami, mamica lui
David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1si
Luca Gabriel (31 octombrie 2008)
isaelena spune:
Leeloo felcitari pentru greutatea micutului Damina! Sa fie la fel de voios in continuare!
Madutza si eu am avut intepeturi in col, insa nu am avut dureri ca la ciclu.
Darling bine ca sunteti amundoi sanatosi! Refacere usoara si felicitari pentru bb voinic! Si cati mai putin colici#8230;ca din cate am auzit pe la fete pe aici sunt de neevitat! ESTI DE ADMIRAT CA AI NASCUT NATURAL!
Elilov sarumana si tie de raspuns privind spalautul lui bb!
Carmendu nu ma speria, ca si eu am luat o gramada de chesti de la Chico#8230;si chiar nu sunt f ieftine, ca sa zic ca ar trebui sa fie proaste!
Madutz FELICITARI PENTRU EVA! Bine atit revenit acasa, si recuperare usoara!
Mar ysa SARUMANA SI TIE DE INFO PRIVIND SPALAREA LUI BB!
Mariana si tie Felicitari pt Matie!devine si el voinic! Sarumana si tie pt info privind spalarea bebelususlui!
Creem multumim de veste!
Ank sa iti traiasca fetita! Sa fie sanatoasa si voioasa!
GINYE FELICITARI SI VOUA PENTRU CELE 2 LUNITE
Monicabo multumim de veste si voua felicitari si la cat mai multe lunite
Alexutza recuperare usoara si Felicitrai! Ce frumos: in fiecare zi apar bebe, am asa niste emotii!
leeloo5979 spune:
Darling, felicitari, ar trebui sa primesti titlul onorific de mama eroina si curajoasa, acum stiu intr-adevar ce inseamna curaj...
Bravegirl...mie mi-a cazut pansamentul ala care era pus provizoriu la maseaua defecta in sarcina (mai tineti minte cand va spuneam de noptile mele de cosmar datorate pardalnicei si nenorocitei)...si trebuie sa ajung de urgenta la stomatolog. Chestia e ca mie atunci imi spusese ca imi va face anestezie si ca trebuie aruncat vreo doua mese (adica laptele muls de doua ori) ca sa treaca anestezia... acum ce sa zic...multa bafta la dr, ca si dintii ne sunt de mareeee ajutor!
Ginye...la multe luni si ani fericiti ce vor urma pentru Stefanut!!!
Leeloo
Lacra a lui Damian
http://good-times.webshots.com/album/568484449PnLTLo