Mamici si gravidute de Nov-Dec2008 (142)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cata_myky spune:

eli-ca sa iti raspund la intrebare,da sanse ar fi sa invat si eu vietnameza,mai ca la ultima intrevedere cu socrii chiar mi-au impus.eu zic sa nu ma grabesc,nici nu vreau acum,dar trebuie.avem in plan cam in 5 ani sa ne mutam in Vietnam,si atunci sunt obligata sa invat,dar voi merge la scoala.noi vorbim engleza deoarece germana mea inca nu e foarte buna,si mai ales ca vreau ca si Christian sa invete engleza de mic.germana ii va fi la indemina cind va merge la cresa sau gradinita

MAMICA FERICITA DE bb CHRISTIAN
http://community.webshots.com/user/catamyky

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cata_myky spune:

mariana -vreau si eu link-ul te rugam mumos.ca nu mai stiu ce sa-i fac.eu inainte de masa ii dau sab simlex si il ajuta in sensul(cred eu)cind maninca trage si basinele si face kk.apoi il schimb si mai papam o data.

MAMICA FERICITA DE bb CHRISTIAN
http://community.webshots.com/user/catamyky

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

AM O VESTE MAREEEE:: IN SEARA ASTA LA ORA 21 A VENIT PE LUME O MINUNE MICA PE NUME CECILIA, BB DE ANK!!! ARE 3100 GR SI 52 CM !!!
FELICITARI MAMICO !!! BUN VENIT PE LUME CECI !!!! SA FII SANATOASA, MANCACIOASA SI FRUMOASA FOC!!!

Felicitari, mami de baiat si fata!

Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007) cu (26.05.2008)

Poze Maria Sofia

www.youtube.com/watch?v=UDawnIQuTRU" target="_blank">uite ce fac eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

FELICITARI Ank!!! Sa va traiasca micuta Cecilia si sa va bucurati de ea! Refacere cat mai rapida tie si mult laptic! Te asteptam acasa cu pozici cat de curand!

Creem multumim frumos pentru asa o veste buna!

Citat:
citat din mesajul lui creem

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

AM O VESTE MAREEEE:: IN SEARA ASTA LA ORA 21 A VENIT PE LUME O MINUNE MICA PE NUME CECILIA, BB DE ANK!!! ARE 3100 GR SI 52 CM !!!
FELICITARI MAMICO !!! BUN VENIT PE LUME CECI !!!! SA FII SANATOASA, MANCACIOASA SI FRUMOASA FOC!!!

Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007) cu (26.05.2008)

Poze Maria Sofia

www.youtube.com/watch?v=UDawnIQuTRU" target="_blank">uite ce fac eu

Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Amalia

Azi, pana la ora asta am avut si noi o zi mai linistita, adica fara crize de colici la fiecare o ora si jumatate care sa tina juma' de ora.. si urlete si tipete de zici ca ne injunghie cineva..
Chit ca a fost frig afara, am iesit o ora la plimbare. Am fi stat noi mai mult, dar normal ca a facut kk si a inceput agitatia...si acasa cu noi..spre dezamagirea lui David care vroia sa mai stea sa se plimbe cu bicicleta..
Ne-a vizitat asistenta si icterul a trecut , slava domnului, ca deja intram pe tratament. Maine trebuie s-o sun totusi si sa-i spun ca au trecut cele 5 zile de cand are secretia la un ochisor si inca n-a trecut doar cu ser fiziologic..
Vorbeati de senzor de pat..sau de mancare.....cunoastem si noi foarte bine asta. Nu exista sa ma asez vreodata la masa, sa nu inceapa sa chitaie..
In rest, suntem tare zambareti! Cel mai mult zambeste la David, se bucura dand din manute si picioruse si gangureste, spre fericirea lui! O sa incerc zilele astea sa mai pun niste poze recente!

Bine ca a trecut icterul! Sper sa treaca repede si secretia de la ochisori.

ginye Eduard Stefan (12.10.2008)

Stefanut

www.slide.com/r/kIY0JuzD9r-62C9Rc1ra8_4wriino4?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">Minunea noastra

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui leeloo5979

Uraaaaaa...am implinit 5 kg!!!

Leeloo
Lacra a lui Damian

http://good-times.webshots.com/album/568484449PnLTLo

La mai multe!

Stefanut

www.slide.com/r/kIY0JuzD9r-62C9Rc1ra8_4wriino4?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">Minunea noastra

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Darling_

Am venit de la maternitate, am nascut natural dupa 20 de ore de travaliu, cu epidurala si forceps un baietel sanatos de 4.600. Suntem amandoi bine, putin stresati (eu mai mult) cu sfarcurile franjuri. Avem colici si vrem non stop la san dar sfarcurile sunt varza. A inceput sa vina laptele. Sunt cu nervii la pamant, sa nu mai zic de epiziotomie, cred ca nu mai are rost. Dar trecem noi si peste asta.

Adriana 41w cu Eduard

http://family.webshots.com/photo/2137245100103785880wIKDaJ

BUN VENIT ACASA! REFACERE RAPIDA! SA-TI TRAIASCA GRASUNELUL SI SA FIE SANATOS!

Stefanut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Neata burticute si mamicute! Va astept la o calda, la un suc, un croissant!
A inceput bine ziua, cu vestea buna ca a nascut Ank ...mai avem si alte surprize placute astazi oare?
Noi, ca niciodata, am tras o criza de colici in toiul noptii, de la 2 la 3 . Drept urmare sunt cam chiaunel si sper sa mai reusesc sa ma intind putin cand o mai adormi el acum.
M-am programat si eu la controlul de 6 saptamani si luni la prima ora ma prezint..
Pana una-alta...ma retrag pe la

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui madutza_bra

Fetelor multumesc de sustinere,

..deci am avut si eu o contractie

Si eu as vrea sa nasc, pt ca nu mai pot deloc sa ma odihnesc. Nu imi prieste somnul in nici o pozitie, adorm de prea multa oboseala dar nu ma simt bine nicicum.

Mada 38+ Cristian

http://bd.lilypie.com/PN62p3.png

AMR 1-2 SAPTAMANI

MADUTZA-BRA

Stefanut

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Madutz

Taaaam taaaa raaaa raaaa taaaaam - pe 07.12.2008, la ora 20.30 a sosit pe lume Papadia noastra!! O cheama Eva, e sanatoasa - 3290 g, 51 cm si a primit nota 10 - frumoasa si devreme acasa (38 saptamani, nu a mai avut rabdare pana pe 18 cand era programata cezariana, a vrut sa vada bine bradul si pe Mos Craciun )! Mami si tati sunt cei mai fericiti din lume !

De ieri suntem acasa, si nu facem decat sa ne iubim in continuu !

Revenim curand cu detalii si cu poze, dupa ce ne mai dezmeticim un pic!

Felicitari din suflet proaspetelor mamicutze si pumnii stransi pentru fetele care se pregatesc de nastere!

Cu mult drag!

Madalina, mami de Eva

FELICITARI! SA-TI TRAIASCA BEBELINA, SA FIE SANATOASA SI SA VA ADUCA NUMAI BUCURII!

Stefanut

Mergi la inceput