Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (98)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

crisspoliss,cand vine mama ta?
eu de abia astept sa o vad pe mama aici,imi e asa de dor de ea!

33S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
AMR 7 sapt pana sa o cunoastem pe Ana Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris30 spune:

Incep sa vina bebeii, unul cate unul.
STEFANIAL SA-TI TRAIASCA MINUNEA SA FIE SANATOS SI SA VA BUCURATI DE EL.

http://bd.lilypie.com/QLYdm4.png
34+ Doamne ai grija de bebelina mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariya spune:

Stefania sa-ti traiasca!Sa aveti parte numai de fericire si bucurii!Vai ,ce frumos!Eu sunt nascuta pe 28 noiembrie si fi-miu pe 15 decembrie,deci suntem sagetatori nebuni precum copilasul tau...o sa ai parte numai de veselie cu el...Ce frumoooooooooooooos!
NATY, bafta maine!vorbim!
Szmonic ,cred ca au dreptate asistentele alea ca si ,,batausul" din burta mea a fost extrem de linistit azi!!!!Ce tare!
PUP TOATE GAGICILE SI BURTICILE SI...MAMICILE!AVEM DEJA DOUA MAMICI!

Amedeo 10 ani,Annamaria 7ani, 31+Mihai Adrian

AMR 7 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris30 spune:

Naty tinem pumnii maine sa fie bine.

Eu azi ii pregatesc patul lui bebelina, am montat cribul si acuma ii astept pe cei de la UPS sa-mi aduca salteaua.Ieri am facut o vizita la spital ca ma durea burta in partea de jos exact ca la ciclu.Imi venea sa nu ma duc dar stiind ca sunt dilatata, zic hai sa nu risc nimic.Mi-au facut un examen intravaginal si dilatatia tot de 1cm este, cand a bagat doctorita degetele am simtit cum bebelina s-a ridicat mai sus, i-am simtit piciorusele in coaste .

http://bd.lilypie.com/QLYdm4.png
34+ Doamne ai grija de bebelina mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Felicitarii Stefania, sa fie intr-un ceas bun sa fiti sanatosi ca asta e cel mai important. Sa mai intri sa ne mai povestesti si sa ne piui pozici. Vai, sunt un pic invidioasa pe tine ca deja il tii pe bebe in brate....

Fetelor eu am fost in Carrefour s i-am cumparat lui bebe lenjerie si aparatori, sampon si sapun . Acum sunt obosita moarta cred ca ma duc sa stau in pat putin, vorbim maine mai multe

31+ Vlad Mihai

AMR 9 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

gata fetelor

ma retrag la culcare

sa ne traiasca bebelusii

36+ cu Stefan Carol

sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png

AMR 3 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspoliss spune:

VAi ce vesti frumoase! Felicitari Stefania! ce rapida a fost nasterea ta, incredibil.
Lisa, mama mea vine pe 15 ianuarie, tot din Budapesta dar cu escala in Londra. Si eu de-abia astept.
Si la noi merge faza cu asigurarea gratis, asa ca acum ca sotul tot nu are serviciu se incadreaza si a reusit sa obtina asigurare de stat( asta numai ptr ca l-au luat deja in calcul si pe bebe, altfel nu se incadra). Poate reusesc sa iau si eu dupa ce nasc, ca nu am chef sa platesc la asta privata din buzunar 1000 de dolari pe luna ptr mine si bebe.

Crisss 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rein spune:

Felicitari Stefania!! Sanatate si refacere rapida pentru tine ca e nevoie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

noapte buna schimbul 1!

33S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
AMR 7 sapt pana sa o cunoastem pe Ana Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Crisspoliss, dar de ce asa mult pt asigurarea privata? eu gasisem (cand cautam pt mine si bebe) o asigurare f buna, de la blue cross blue shields (stiu sigur ca exista si in California, am o prietena care e asigurata la ei). Ne-ar fi costat 274 de dolari pe luna pt mine si bebe, cu un deductible de 1500, si restul acoperit 100%.

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

Aidan

Mergi la inceput