Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (98)
Raspunsuri - Pagina 17
lisa79 spune:
sa scoatem agitateleeeeeeeeeee:

felicitari

ce veste minunata,ne-am mai destins!!!

vrem pozeeeeeeeee,si detalii,cum e,doarme noaptea,plange,mananca...toarna tot tot!!!
sa ne traiasca licuricii
!!!
33S+
sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
AMR 7 sapt pana sa o cunoastem pe Ana Teodora
Leditia spune:
Mama,pana am dat eu sent la mesaj s-a mai scris o pagina(bine,eu cu ochii si la tv :))) )
Naty,multa bafta scumpa pt maine.Stai linistita,fiecare si-a spus parerea,nu as vrea sa se iste discutii tocmai la noi la odisee si tocmai acum.
Stefania,te pup dulce..
vai nu pot sa cred ca ai nascut!Si ce repede!Sa-ti traiasca minunea,sa fie sanatos,iar tie iti doresc tot binele din lume,refacere usoara si mult laptic pt bb.
Nici nu-ti inchipui ce bucuroasa sunt ca esti bine si totul a decurs bine.N-am inteles ce s-a intamplat cu cerclajul...l-au mai recuperat?Abia astept sa vad poze cu Moglitza.Va pupic..
Felicitari scumpa!Meriti un buchet mare de 
POZE CU NOI
Minunea mea
35+ cu David Christian
sau
David Gabriel

AMR- CEL MULT 5 SAPT.
lisa79 spune:
mire,sa intelg ca sunt norocoasa ca stau in Chicago!
fetelor,tensiunea mea 120 si 60, e buna???,de dimineata m-am simtit asa ametita ,am papat un pic de cioco si m-am simtit mai bine.
acum fac de papa,ciudate pofte mai am
,budinca de taitei cu branza![]()
inca odata felicitari Stefania si sa ne traiasca licuriciul!
33S+
sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
AMR 7 sapt pana sa o cunoastem pe Ana Teodora
Ciufik spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lisa79 mire,sa intelg ca sunt norocoasa ca stau in Chicago! fetelor,tensiunea mea 120 si 60, e buna???,de dimineata m-am simtit asa ametita ,am papat un pic de cioco si m-am simtit mai bine. acum fac de papa,ciudate pofte mai am ,budinca de taitei cu branzainca odata felicitari Stefania si sa ne traiasca licuriciul! 33S+ sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!AMR 7 sapt pana sa o cunoastem pe Ana Teodora |
Lisa e f buna tensiunea
.Andreea
35+, cu
Andrei
lisa79 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Ciufik
Lisa e f buna tensiunea .Andreea 35+, cu Andrei |
multumesc!33S+
sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!AMR 7 sapt pana sa o cunoastem pe Ana Teodora
miereamara spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lisa79 mire,sa intelg ca sunt norocoasa ca stau in Chicago! 33S+ sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!AMR 7 sapt pana sa o cunoastem pe Ana Teodora |
Lisa esti foarte norocoasa, pe bune. Ti-am zis, eu am aplicat si am fost refuzata, plus ca aici se ia in calcul si venitul tatalui daca acesta locuieste in aceeasi casa, chiar dc nu esti casatorita. Am aplicat si pt Aidan, la un program statal de asigurare de sanatate gratis pt copii si am fost refuzati si acolo ca avem income per household mai mare decat standardele lor (limita max e cam $40.000/an pt o familie cu 3 persoane si noi avem cam $75.000/an impreuna; bine, grosul il face el, eu cu bursa mea nu depasesc $14.000/an).
Naty, bafta maine! O sa fie bine.
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
Aidan
DarkBendis spune:
URRRAAAA! 

Al doilea licurici!
Stefania, multe multe felicitari!
Sa creasca mare Alexandru Stefan si sa fiti fericiti cu totii!

![]()

Dark Bendis
36+ cu "Huckleberry" Baby
AMR 4 SAPTAMANI!!!!!
http://bd.lilypie.com/gSJep1.png
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
crisspoliss spune:
N-am apucat sa citesc pana la capat, dar scriu rapid sa nu uit.
Cristi, Patricia, la noi ne-a zis doctorul ca daca avem ochelari sa venim cu ei la spital si in nici un caz cu lentile ca nu sunt bune ptr noi( adica risti sa te infectezi sau mai stiu eu ce). Deci daca e sa nasti, fara ochelari, dar ca sa iti vezi copchilu poti sa ii dai la cineva( la asistenta sa ti-i puna undeva, in buzunar sau asa ceva) si sa-i poti cere cand iti pune bebele in brate. Cel putin asa e la noi.
Miere vezi ca iti trimit PM.
Ma duc sa citesc din urma.
Crisss
33+