Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (98)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

in ianuarie e pe 10 luna plina

36+ cu Stefan Carol

sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png

AMR 3 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Porumbita

stiu ca s-a mai discutat, dar sper sa imi mai zici odata la copii mici:

de unde cumpar alezee din alea? cat costa? sunt la pachet/cutie cum sunt?

ca m-am uitat in carrefour/cora si nu am vazut; am intrebat la vreo 2 farmacii pe langa birou si nu au asa ceva...

Eu am luat de la farmacie un pachet de la happy(5 buc de 90/60) cu 10 ron.In Carrefour am vazut numai scutece pt adulti de la seni.

Fetelor nu are sens sa iscam polemici aici legat de atentii,spagi ,multumiri.Fiecare face cum crede si cred ca de fapt toate dau pt ca e vba de copilul lor si pt copilul tau si binele lui cred ca-ti calci si principiile in picioare,caci nimic nu e mai important decat sanatatea lui si a ta.
Fiecare da cat poate,daca poate,mai aiurea e daca ti se conditioneaza actul medical..
Cum spuneam mie imi place sa ofer flori(asta chiar n-o consider spaga),nah,am si noroc ca am dna dr si atunci pot,daca as fi avut dr,barbat,probabil i-as fi oferit ceva fin de baut :)
Si eu ma gandesc cu groaza,desi pot spune ca momentan sunt intr-o situatie destul de aiurea financiar vorbind,ce or face femeile care nu au bani deloc...caci sistemul nostru este foarte,foarte bolnav din pacate..
Lunar am cheltuit milioane bune,tin minte ca intr-o luna s-au dus 15mil dintr-un foc pe medicamente,analize,cerclaj,eco...asa ca nu sunt dispusa sa arunc cu banii asa aiurea si in orice conditii si daca voi da ceva va fi in functie de cum voi fi tratata.
De ex eu am incercat sa abordez subiectul asta(l-am pus pe barbata-miu mai exact) si pot spune ca dr mea s-a simtit cam ofensata,asa ca am lasat-o balta,ca nu vreau s-o supar taman acum in prag de nastere(a zis ca daca nasc cu ea nu ma costa nimic!,dar eu un buchet mare de flori ii duc indiferent ce)
Sanatosi sa fim si sa ne ajute Dzeu sa decurga totul bine,ca om scapa noi si de asta.

POZE CU NOI
Minunea mea
35+ cu David Christian sau David Gabriel

AMR- CEL MULT 5 SAPT.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefanial spune:

Salutare Burticutze!
Am lipsit de pe forum aproape doua saptamani, mai exact 13 zile, deoarece mi s-a intamplat cel mai fericit lucru din viata mea...
Pe 29 noiembrie, la ora 6.45 dimineata, s-a nascut grabitul meu baietel, Alexandru Stefan, la 33 saptamani, cu o greutate de 2250g.
In dimineata zilei de 29.11.2008 mi s-au rupt membranele (apa) la ora 05.00 dimineata iar la ora 06.45 am nascut deja. Am ajuns din Drumul Taberei la spitalul Polizu cu dilatatie maxima. Totul a fost rapid si maxim. Am stat in spital numai 4 zile din care in 2 zile a avut icter. Am un baietel perfect sanatos...nu a avut nevoie de ventilatie (dexametazona facuta a avut efectul scontat), nu a avut nevoie de perfuzii sau alte chestii... A stat in incubator 24 ore ca sa ii faca trecerea de temperatura de la 37 grade Celsis (cu cat era el obisnuit) la 30 grade Celsius. Un picut mai rau a fost cu nasterea mea, in sensul in care, avand dilatatie maxima iar timpul fiind contra cronometru, nu au gasit cerclajul si au taiat mai mult decat ar fi fost necesar. Dar, nu ma plang, sunt in refacere...pot sa stau in fund!!!
Nu am apucat sa zic nimic pana acum deoarece am trecut la "schimbatul de scutece" impreuna cu sotul meu, fara vreun ajutor extern, si de abia acum am inceput sa ne obisnuim si sa ne mai relaxam...este super!
As vorbi si scrie in continuu despre baietelul meu si ce inseamna el pentru noi, dar, dupa cum banuiti, timpul este limitat...
Va pup si va promit ca voi mai intra sa va povestesc despre noi si, eventual, sa incarc niste poze...
Aveti grija de voi si bebici si ... toate cele bune.
Stefania, mami de Mowglitza (asta este numele de cod de cand era in burtica neastamparat si vine de la Mowgli din Cartea Junglei, un puiut de om).

http://bd.lilypie.com/sD9Wp2.png"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szmonic spune:

Cristi, pai testul asta de monitorizare a batailor inimii(CTG) se face cand bebe este treaz(...) si m-au pus asistentele sa ma duc sa imi cumpar ciocolata, ca bebe nu vroia cu nici un chip sa se trezeasca. Au ele un aparat care scoate niste sunete ciudate, au incercat ele sa trezeasca bebelina punandu-mi aparatul asta la burtica, dar nimik
Asa ca mi-au dat alibi sa mananc ciocolata
Sa vezi dans dupa aceea

37+4

Mergi la inceput

al doilea bebel de la odisee!!!

stefanial - sa traiasca si sa creacsa mare si cuminte

sa ne zici despre el - mama ce fain ca il poti tine in brate. eu abia astept. si poze - vrem poze!

36+ cu Stefan Carol

AMR 3 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ttenzika spune:

Dumnezeule ce veste, sa iti traiasca baietelul Stefania, doamne ajuta ca totul este bine si sunteti sanatosi

33+
mandra si fericita posesoare a unei burtici cu ochi Doamne ajuta!

Mergi la inceput

ce frumos - avem si o fetita si un baietel deja.

numai sa creasca si daria putin sa poata sa vina mama ei sa ne povesteasca

36+ cu Stefan Carol

AMR 3 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Un bebel
Stefania sa iti traiasca!!! Sa creasca mare si sa va bucurati in fiecare clipa

28+ cu Fabian si Dorian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ciufik spune:

Uoau!

Bine ai venit Alexandru Stefan!!!!
Al 2 lea licurici de la odisee!!!

daca nu au fost majorete, atunci dansatorii:

FELICITARI Stefania!

Andreea 35+, cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Ce grabiti sunt copilasii la noi in odisee!
Stefania, sa va traiasca si sa va bucure viata!

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

Aidan

Mergi la inceput