Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (98)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ciufik spune:

Citat:
citat din mesajul lui szmonic

Ok, fetelor, mie clar ca mi-ati dat de gandit cu luna plina Stiu ca de obicei in fazele cu luna plina ma cam apuca crizele, adica sunt eu calma o luna intreaga, dar o data pe luna ma cert cu cineva si de obicei atunci cand e luna plina.
Hmmmm
si maine noapte mergem la un party la firma...
aoleu
37+4

szmonic esti la termen!!!
luna viitoare cand e luna plina? ca eu fix 11 ian am DPN !

Andreea 35+, cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Citat:
citat din mesajul lui Porumbita

stiu ca s-a mai discutat, dar sper sa imi mai zici odata la copii mici:

de unde cumpar alezee din alea? cat costa? sunt la pachet/cutie cum sunt?

ca m-am uitat in carrefour/cora si nu am vazut; am intrebat la vreo 2 farmacii pe langa birou si nu au asa ceva...

in Cora le gasesti la raionul de tampoane/scutece pt adulti - langa cosmetice (cele Happy se gasesc si la raionul de scutece copii la marca Happy)

in Carefour, de asemnea la raionul Cosmentice unde sunt pachetele acelea mari de scutece adulti (Seni parca se cheama.. si pe pachet e desenat intr-un colt un patrat cu dimensiunile)

Alinuk, Teo si minunea mica
nasterea - una dintre minunile lumii
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4b43ab1fe6e90f0fd2caa0" target="_blank">fericire, implinire..un an de Teo!
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
...................................................
Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Porumbita

stiu ca s-a mai discutat, dar sper sa imi mai zici odata la copii mici:

de unde cumpar alezee din alea? cat costa? sunt la pachet/cutie cum sunt?

ca m-am uitat in carrefour/cora si nu am vazut; am intrebat la vreo 2 farmacii pe langa birou si nu au asa ceva...

Porumbita eu am luat un pachet de la o farmacie Centrofarm si inca unul de la metro, ca m-am gandit ca nu-mi ajung .
Iti zic imediat dimensiuni si cate sunt pe pachet:
- un pachet are 5 buc cu dim 60/60
- un pachet tot de 5 buc cu dim 60/90
dar sunt f folositoare ca bebe face pipi intrun loc si il mai folosesti si a doua oara punandu-i funduletul intro parte care nu e uda, ca nu-s chiar de unica folosinta.

intra pe seni.ro, la produse si vezi exact cum arata.

Andreea 35+, cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

uite si cum arata:

happy
http://www.chic bebe.ro/products/266-scutece_de_unica_folosinta/images-2761-happy_cearceafuri_igienice_pentru_copii.mbs

(scoti pauza de dupa 'chic' si bagi linkul intr-un browser IE sau Mozila...altfel ma baga la reclama

seni:
http://www.chic bebe.ro/products/266-scutece_de_unica_folosinta/2497-bella_seni_bed_pads_60_x_60_cm.mbs

Alinuk, Teo si minunea mica
nasterea - una dintre minunile lumii
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4b43ab1fe6e90f0fd2caa0" target="_blank">fericire, implinire..un an de Teo!
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Mai postez o singura data pe acest subiect controversat pe care eu l-am deschis si acum imi pare rau.

In ce ma priveste nimeni nu mi-a cerut vreodata bani in spitalele de aici. Am dat dupa si nu inainte, repet, pentru ca am fost foarte multumita de prestatii su nu pentru a solicita ceva la care am oricum dreptul.

La nasterea Ioanei am fost la un ultim control intr-o vineri, cand dr. a constatat ca am colul dilatat destul de mult. Pentru ca i s-a parut ca travaliul se poate declansa oricand si eram deja la termen (40 s) m-a chemat sa ma opereze duminica, desi nu era de garda. Nu cred ca faptul e ca are un salariu il obliga sa vina duminica sa ma opereze pe mine, putea sa ma lase foarte bine pana luni si daca se intampla ceva sa nasc cu dr. de garda. Pentru ca imi era frica de anestezie mi-a promis ca il va chema pe cel mai bun anestezist. Si asa a fost, a venit si anestezistul in ziua lui libera. Nu am dat nimanui nimic inainte si nici nu mi s-a sugerat in verun fel ca ar trebui sa o fac si operatia a decurs exceptional. In aceste conditii mi s-a parut normal sa ii dau un acdou celui care m-a ajutat sa aduc pe lume o fetita de nota 10, la termen, dupa o sarcina cu mari probleme, care si-a depasit indatorile profesionale pentru mine si a incercat sa imi faca sederea in spital cat mai placuta.

Intrebi alinuk daca noi primim ceva drept multumire.
Eu dupa cum stiti am o profesie in care nu putem vorbi de spaga, onorariile se negociaza cu clientul, vrea sa dea atat bine, nu, iarasi bine. De multe ori dupa ce mi-am facut treaba bine am primit cadouri de la clientii multumiti, care deja platisera onorariul cerut, uneori cadouri foarte substantiale. Nu se punea problema ca imi cer sa fac ceva, fiindca, pe de o parte, deja facusem, pe de alta parte mi se platise atat cat cerusem. Pur si simplu au fost gesturi de multumire si atentii pentru ca fusesera foarte multumiti. Precizez ca este vorba aproape in exclusivitate de straini, nu de romanii cei "spagari".

alinuk in ce priveste cuantumul "atentiilor" nu mi se pare o mare diferenta intre ce spuneam eu si ce ziceai tu. Gandeste-te ca eu vorbesc de cezariana caci nu se pune problema unei nasteri naturale.

Si da, ai dreptate, am pus intrebarea ca sa gasesc niste raspunsuri si nu ca sa decretez ca sumele la care m-am gandit eu ar fi "standardul" si lumea ar trebui sa se ghideze dupa ele.

Tineti-mi pumnii maine, fetele!

Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si 34+ cu Nadia - Ana
Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szmonic spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ciufik

szmonic esti la termen!!!
luna viitoare cand e luna plina? ca eu fix 11 ian am DPN !

Andreea , cu Andrei

Ciufik, pai tocmai de aceea m-a luat cu calduri Azi am fost la testul acela in care se monitorizeaza bataile inimii bebelului, stiti, care sa face saptamanal din sapt 36
si asistentele vorbeau intre ele ca astazi bebeii au fost deosebit de cuminti, si ca oare o fi de la vreme sau de la luna plina care se apropie(am tras cu urechea)
37+4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szmonic spune:

Naty, capul sus, hai ca va fi totul bine! Altfel nici nu se concepe!
37+4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

sarumana de informati

Mergi la inceput

szmonic eu m-am apucat de bagaj , cu toate ca intetionez sa ignor luna plina si le multumesc fetelor care m-au ajutat la lista .

Naty tinem pumnii stransi, o sa fie bine !
Eu zic ca subiectul cu spagile sa-l lasam deoparte ca nu e placut deloc, sa ne rugam sa fim bine si noi si bebeii nostri si atat .

Ma duc sa continui bagajul. Cred ca schimb geanta ca am ales una prea mica .

Andreea 35+, cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

oare de asta o fi fost bebele meu asa cuminte astazi? ca abia a miscat - numai cat sa nu fac eu cu nervii.

36+ cu Stefan Carol

sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png

AMR 3 SAPTAMANI

Mergi la inceput