Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (98)
Raspunsuri - Pagina 11
Naty spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui roxanaz
hehehe. zi-i si tu ca te duci sa o scoata doctorul pe Nadia... la noi asta functioneaza. oricum pe mine Pat ma intreaba frecvent cand o scoate doctorul pe surioara afara.....deocamdata. sa vedem cand o zice sa o bage la loc inauntru |

Super tare asta cu bagatul la loc!Iris felicitari pentru bonus si marire!

anculet sunt mariu sanse ca dr. mana 2-a sa fie cel de garda, deci o sa il mai vezi in ziua aia (daca nu nasti exact inainte de schimbarea garzii
Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si
34+ cu
Nadia - AnaIoana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
Ciufik spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bebelusi Salutare gagici, hai sa va spun ce zi am avut eu....m-au trezit de la serviciu cu un telefon prin care m-au rugat fetele sa ma duc sa le ajut.. ![]() De la 11 sunt la serviciu si nu am reusit sa plec. Sa va spun ce am aflat de la un colaborator: Sotia trebuia sa nasca in 17 decembrie la Clinica unde nasc eu la Brasov. In 17 nov i s-a rupt placenta ![]() ![]() a ajuns la spital de urgenta cu dureri de burta groaznice ![]() ![]() . Bineinteles ca s-a dus la Sibiu ca sotului ia fost teama sa plece spre Brasov in starea in care era sotia ![]() . Au ajuns la spital, medicul a vrut sa ii faca cezariana, am inteles ca pierdea mult sange, a lesinat de cateva ori dar a aparut directorul spit STRETEANU, un dobitoc care nu a fost de acord cu cezariana. (el niciodata nu e de acord cu cezariana si cu epidurala motiv pt care nu vreau sa nasc in sibiu )![]() ![]() . A iesit bebe cu forcepsul (cred ca asa se cheama)![]() ![]() pentru xca ea lesinase si nu mai putea impinge....slabita...cu mult sange pierdut. Fetita avea 2800 gr acum sunt bine amandoua. , dar realizati prin ce a trecut fata asta si mentionez NU A AVUT NICI O PROBLEMA PE PERIOADA SARCINII ![]() . Va rog sa ma iertati daca v-am speriat. Ma duc sa citesc si eu ce ati scris si ma intiorc.![]() 31+ Vlad Mihai AMR 9 saptamani ![]() "Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere" |
Mama, bebelusi cand am vazut cati "batuti in cap" -
ai pus, am citit pe nerasuflate Si tie ce-ti veni sa raspunzi la telefon???
Pe banii tai si pe liberele tale, tu muncesti.. ntz, ntz. Meriti bataita.
Sigur si serviciul va fi la fel de ingaduitor cand vrei vrea tu sa pleci acasa ca are bebe febra sau pur si simplu ca asa vrei tu sa stai mai mult cu el
Andreea
35+, cu
Andrei
bebelusi spune:
Cadia felicitari pentru cordon, la restul analizelor nu ma pricep sigur iti vor raspunde fetele.
Dark, esti asa mumoasa
cu burtoaca...
Crisspolis astept poze cu decoratiunile....sa imi trimiti te rog cand le faci.
Naty mi se par imense scorurile despre care vorbesti.
Bee, sa va dea Dzeu muuulta sanatate, fericire si intelegere in noua casutza.
Selene ce ma bucur ca esti bine, iti tin pumnii 
Iraaaaaaaaa tu ce mai faci???
Ralumond unde lucrezi??
31+
Vlad Mihai
AMR 9 saptamani 
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
Naty spune:
ciufik eu imi iau la spital asa:
- pasta de dinti, periuta, sapun, prosop, piepten, deodorant, o oglinjoara, crema de fata, strugurel;
- o bentita pentru prins parul;
- papuci
- halat;
- vestitii chiloti maaari (4-5 perechi);
- sosete (3-4 perechi);
- un sutien de alaptat;
- tampoane pentru sani (eu le-am folosit din plin data trecuta);
- 2 pachete mari de vata;
- servetele de nas;
- hartie igienica;
- crema Bepanthen (merge si Garmastan dar eu am in casa Bepanthen);
- telefon mobil + incarcator;
- cana, farfurie, tacamuri;
- dosarul cu analizele, CI, adeverinta de la CAS.
NU IAU CAMASI DE NOAPTE fiindca data trecuta nu m-au lasat cu ale mele. Cele de la spital erau super OK si ti le schimbau cat de des vroiai.
Pentru bebelina iau doar pampersi, sapun, sampon, servetele umede si ulei.
Hainute nu iau fiindca, la fel, nu m-au lasat sa o imbrac cu hainele de acasa, ii puneau ei o camasuta si in jos scutec.
Pentru plecat acasa nu iau nimic, eu ma voi imbraca in hainele ce le las la garderoba iar pentru fata aduce tati.
Te sfatuiesc sa ai o geanta micuta, care sa incapa sub pat si pe care sa o poti deplasa si manevra usor.
Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si
34+ cu
Nadia - Ana
Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
alina2700 spune:
Aloooo Cris stai un pik tu pe cine vrei sa trisezi pe tine sau pe aia de la spital??? Cum sa nu te lase cu ochelari? dar tu cum vrei sa nasti? ca mie acum nu-mi mai functioneaza neuronul ratacit poate ca tu ai spus deja!Ca eu stiu ca daca ai prb cu ochii trebuie cezariana!
http://s366.photobucket.com/albums/oo108/alina2700/
bebelusi spune:
Fetelor ma socati cu ce sume ziceti acolo....de ce nu ati nascut la privat daca va permiteti sumele astea, macar stii ca se poarta exemplar cu tine...platesti un tarif si nu mai stai sa le bagi mana in buzunare....de fapt nu ma bag...voi stiti mai bine cum e in Bucuresti
Oxigen, bine ai venit
Bee ma bucur ca ti s-a aprobat liberul 
31+
Vlad Mihai
AMR 9 saptamani 
alinuk spune:
mei fetelor citesc si ma minunez...
ce da banet sunteti dispuse sa dati... considerandu-l multumire...
Mei da pe voi va multumeste careva la job ...ca va faceti treaba in felul asta?
Zic si eu...
Ideea e nu ca as fi impotriva, numai ca suele vehiculate mi se par chiar si in conditiile unor salarii decente foarte mari...raportate la o medie de castig / familie. Pana a urma e adevarat ca noi ca paciente facem piata asta... oare ce se fac cele care nu dispun de bani si care eventual au sal medii... nu mai fac copii, se resemneaza ca pot naste oricum/oriunde???
Ciufik mei da sar in cocu tau acum... auzi la ea, nu a dat nik la CMU pt Badiu. Si noi avem asigurat prin firma abonamentul acolo.... dar crezi tu ca pt asta el nu e platit??? Sau ca firma nu plateste? Ca nu se face un decont undeva??
Pt ce sa ii dai..pt faptul ca pleaca in concediu?? N-am nimik cu viata omului, poate pleca linistit... sa fie sanatos! Dar sa-i mai dau si bani pt asta? Ii dau dupa, daca raman pacienta lui si ma vede la spital eventual...
Eu i-as da celui care ma asista in funcite de grija pe care o are fata de mine, banul intreg pe care i l-as fi dat lui Badiu...ia gandeste-te ca acest medic isi asuma un risc...cumva in necunostinta de cauza..pe blind asa...Ei da las ca nu o face gratis...
sistem de kko...ce sa zic, daca nu-l putem invinge incercam sa ne adaptam lui...
Parerea mea personala este ca un medic profesionist..cu atat mai mult sef de sectie...nu te asista mai mult sau mai putin bine si functie de grosimea plicului.
asta e unul din motivele pt care l-am respectat pe prof Marinescu de la Giulesti...la el nu conta, ba chiar refuza! (la un mom dat ii dadeam cu fortza...de placere!)
Naty daca e neonatul care-ti vine si acasa apoi... isi face banii. In cazul meu clar nu va fi cel din Elias... Mai precizez ca eu vehiculam acele sume in cazul cel mai normal posibil, nastere normala, copil ok... Daca e vreo pb speciala ce apare, desigur ...ne adaptam!
Prefer sa dau banutzi unor copii/oameni cu nevoi speciale (facem asta periodic, de sarbatori sau cu diferite alte ocazii) sau sa fac diferie donatzii decat sa intzes niste bani in buzunare deja doldora
Alinuk,
Teo si minunea mica
nasterea - una dintre minunile lumii
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4b43ab1fe6e90f0fd2caa0" target="_blank">fericire, implinire..un an de Teo!
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
...................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................
Ralumold spune:
Bebelusi, lucrez la Centru Judetean pentru Conservarea si Promovarea Culturii Traditionale Mures... daca iti spune ceva numele asta 
Povestea mea e tare lunga, daca imi dau seama cum se trimite un PM o sa iti scriu 
Ralu
32+ cu
Hera
AMR 8 SAPTAMANI
bebelusi spune:
Cristi uite ca la asta nu m-am gandit, si eu sunt ochelarista. Eu o sa imi pun ochelarii, daca ai lentile...pune-le ![]()
Alina ce frumos e bradutul, si sfesnice ... deja ai creat admosfera de Craciun 
ce frumos
31+
Vlad Mihai
AMR 9 saptamani 
cristi_2003 spune:
eu nasc prin cezariana - si ma intrebam daca ma lasa cu ochelari in timpul operatiei. ca daca nu degeaba nu fac generala ca tot nu vad nici un bebe decat daca mi-l aduce la varful nasului. asa ca daca nu e voie cu ochelari imi pun lentilele si gata
36+ cu
Stefan Carol
sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png
AMR 3 SAPTAMANI