Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (98)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ciufik spune:

Citat:
citat din mesajul lui Iris2002

Buna fetele,

Vad ca sunteti in verva cu discutii la care nu pot sa particip, ca n-am habar.
Eu sunt fericita ca am trecut de discutia de sfarsit de an, nici macar critica mai constructiva nu au avut(ma menajeaza oare?) si am primit si un bonus frumos si marire de salariu... Yeppie! Recunosc ca anul acesta nu am prea facut cursuri, nu am luat diplome, am fost si eu la ceva congrese si la cursuri de citeva zile, dar asta e, nu m-am simtit in stare sa ma inham la mai mult...Deci nu ma asteptam sa imi mareasca salariul asa, pe nemeritate.
lasa ca peste 1-2 ani imi revin la stadiul de acum doi ani si ma reapuc de invatat (ca trebuie, si daca nu ai diplome in plus, ce salariu in plus sa pretinzi?).

Am tras o sperietura aseara, fetelor, lui Pa (tatal lui Paul) i-a fost rau, si el locuieste singur, ne-a sunat dupa aceea, cand a ajuns de la doctor acasa, a fost azi la ceva analize. Sper sa fie in regula, sa ne ramana sanatos, Doamne-ajuta!

Va pup

Iris, ce colegi!
Marire de salariu? Felicitari!
Multa sanatate lui Pa!

Andreea 35+, cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Iris, felicitari, ma bcur pentru bonus si viitoare mariri.

Nici eu nu am avut probleme la "meetingul" de "bye bye" cu seful..desi la noi nu se mai pune problema de bonus. Teoretic ar trebui sa primesc, practic... ma indoiesc ca va primi cineva ceva. Noi in fiecare an am primit 10% din salar "profit sharing" + crestere de salar (asta bineinteles daca "iei calificativul" deci ti-ai facut jobul ca lumea in anul precedent), dar cum anul asta "the banking industry" a fost in cadere directa, pe noi (RBS) ne-au "bailed out" guvernul si nu se mai poate vorbi de profit... vorba ceea, ma bucur ca sunt in concediu de maternitate si deci nu pot intra pe lista de "redundancies" in caz ca se va recurge la asa ceva. Da' asta este, nu ai ce sa faci, astepti sa vezi ce se mai intampla.

Dark Bendis

36+ cu "Huckleberry" Baby

AMR 4 SAPTAMANI!!!!!

http://bd.lilypie.com/gSJep1.png

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina2700 spune:

Iris chiar ma gandeam la tine, mai ai un pik si gata ai scapat de munca! Cat despre problema cu dilatatul nu prea stiu cum sa te incurajes, ca eu pe Alex l-am nascut prin cezariana si acum sigur tot prin cezariana o sa nasc dat fiind faptul ca mai am alte cateva operatii.Tu unde ai sa nasti?Poate iti trag o vizita la spital daca am sa fiu intreaga!
Fetelor cred ca toate gravidutzele sunt frumoase! Mie una mi-au placut intotdeauna femeile gravide!

Alina de Alex si 29+

http://s366.photobucket.com/albums/oo108/alina2700/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ciufik spune:

Selene, intra pe seni.ro, al "produse", "aleze" si o sa le vezi, le gasesti la farmacie (mai scumpe) sau in hiper-mk si sunt f folositoare atat pt schimbat bebe pe ele, cat si pt noi cand ni se rupe apa sau in zilele "acelea"...

Dark - si multumesc ca ai rescris lista pt lenesi ca mine.

Andreea 35+, cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Eu mai am un stres... Cu toate ca spitalul unde o sa nasc e renovat, curat, cu termopane, doctorita mi-a dat de inteles ca... se fura... Cand am fost la controlul de urgenta, de acum doua saptamani, cand ma durea burta, am intrebat daca pot sa-mi las haina si geanta in cabinetul unde erau echograful si masa ginecologica pe care m-a consultat, pana face inregistrarea intr-o camera alaturata... Si mi-a zis ca mai bine nu...

A, si inca un stres. De unde o sa am bani dupa nastere? Mai ales daca raman singura o saptamana... Si chiar si daca nu raman... Eu am prenatal din 20 noiembrie, pana acum, nu stiu nimic de niciun ban...

Ciufik, am vazut. Noroc ca am farmacie aproape, ca nu mai pot merge pe jos, ma doare burta imediat...

cu Daria Nandini

http://bd.lilypie.com/TkNWp3.png

Daria: "posedata de bine" (persana)
Nandini: "cea care se bucura de fericire" (hindusa)

Sa stai cuminte in burtica, sa te faci mare, c-apoi cuceresti tu lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Citat:
citat din mesajul lui Naty
rox Ioana s-a pus pe plans ca sa nu ma duc la spital. Cica daca ma duc vine si ea cu mine .

hehehe. zi-i si tu ca te duci sa o scoata doctorul pe Nadia... la noi asta functioneaza. oricum pe mine Pat ma intreaba frecvent cand o scoate doctorul pe surioara afara.....deocamdata. sa vedem cand o zice sa o bage la loc inauntru
Iris felicitari pentru marire si pentru discutia de sfarsit de an. gata, acum te poti considera oficial in concediu
mie nu mi-au trebuit tampoane de san desi am avut lapte cat pentru 3 copii. nici macar dupa 3-4 luni nu le-am folosit.
manusile tot asa, le dadea jos instantaneu... oricum i-am taiat unghiile rapid si nu s-a prea zgariat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina2700 spune:

Feteloooor ce a treeeecut timpul... si nu am facut nimik pina acum, vine akush iubi si ma gaseste la comp!
Iris am uitat sa-ti raspund DA e baietzel bebe il va chema David Luca.
Poop la toate burticile si mamicile si mai ales bebelusii! Ma apuc sa fac un pik de ordine si sa pun o budinka cu mere la cuptor si revin!

Alina de Alex si 29+

http://s366.photobucket.com/albums/oo108/alina2700/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Ciufik... cu placere... fac orice pentru voi... numai sa nu ma apuc de calcat Ca mi-e leneee (nu va zic noutati hi-hi)

Selene, nu-ti fa probleme, atata numai sa nu ai lucruri de valoare la tine...una e la control unde nu stii cine intra/cine iese, alta e cand nasti sau "dupa" si esti in salon cu cineva (poti sa rogi sa se mai uite dupa geanta ta).

Fetelor, sunteti totale cand povestiti de "catei", "gheare", pijamale cu buline

Eu as vrea sa aranjez bradul week-edul asta... da' a treaba complicata mey... ca in locul unde punem bradul e un drinking cabinet care trebuie mutat in dormitor in locul unui fotoliu care va fi pus intr-un colt care e acum plin de calculatoare . Get it? Deeeci... bodoganit sotu' sa "rezolve" calculatoarele (eu una asa le-as "rezolva" ca direct in pod ar ajunge pentru urmatoarele zeci de ani), sa pot muta fotoliu ca sa pot muta drinking cabinetu' sa pot instala bradu Ofof maimai si tot asa!

Dark Bendis

36+ cu "Huckleberry" Baby

AMR 4 SAPTAMANI!!!!!

http://bd.lilypie.com/gSJep1.png

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Salutare gagici, hai sa va spun ce zi am avut eu....m-au trezit de la serviciu cu un telefon prin care m-au rugat fetele sa ma duc sa le ajut..De la 11 sunt la serviciu si nu am reusit sa plec. Sa va spun ce am aflat de la un colaborator: Sotia trebuia sa nasca in 17 decembrie la Clinica unde nasc eu la Brasov. In 17 nov i s-a rupt placenta a ajuns la spital de urgenta cu dureri de burta groaznice . Bineinteles ca s-a dus la Sibiu ca sotului ia fost teama sa plece spre Brasov in starea in care era sotia . Au ajuns la spital, medicul a vrut sa ii faca cezariana, am inteles ca pierdea mult sange, a lesinat de cateva ori dar a aparut directorul spit STRETEANU, un dobitoc care nu a fost de acord cu cezariana. (el niciodata nu e de acord cu cezariana si cu epidurala motiv pt care nu vreau sa nasc in sibiu ). A iesit bebe cu forcepsul (cred ca asa se cheama)pentru xca ea lesinase si nu mai putea impinge....slabita...cu mult sange pierdut. Fetita avea 2800 gr acum sunt bine amandoua. , dar realizati prin ce a trecut fata asta si mentionez NU A AVUT NICI O PROBLEMA PE PERIOADA SARCINII . Va rog sa ma iertati daca v-am speriat. Ma duc sa citesc si eu ce ati scris si ma intiorc.

31+ Vlad Mihai

AMR 9 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

de fapt intrebarea era daca ma lasa cu ochelari sau sa imi iau lentilele si sa nu zic la nimeni ca le am

36+ cu Stefan Carol

sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png

AMR 3 SAPTAMANI

Mergi la inceput