Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (98)
Raspunsuri - Pagina 9
Ciufik spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Leditia -2 sutiene de alaptat ca n-o sa merg cu ditamai cateii mei roz :)))) POZE CU NOI Minunea mea 35+ cu David Christian sau David Gabriel ![]() AMR- CEL MULT 5 SAPT.![]() |
Ledi, am citit ca cica in zilele alea cat stam in spital, ar fi bine sa nu ne "incorsetam"
ca sa creasca cat mai mult si liberBine acum depinde si cat ii avem fiecare, ai mei inca mai astept sa creasca asa cum am auzit
, ca nu pot s[une ca sunt impresionantiAAA, si cu cateii roz, eu am niste gheare galbene cam pana la genunchi asa..., care merg cu bulinele minunat, numai ca imi ocupa cred juma' de bagaj
Andreea
35+, cu
Andrei
alina2700 spune:
Cris eu spun sa-ti iei ochelarii ,cred ca eu ca sunt totusi mai comozi, ai pui si ai scoti cand vrei! + Nu exista riscul de a adormi cu lentilele!
http://s366.photobucket.com/albums/oo108/alina2700/
Ciufik spune:
| citat din mesajul lui alina2700 Fetelor am pus poze noi la semnatura cu bradutzul! asta asa ca sa va mai relaxati sa mai uitati de grija banilor pe care urmeaza sa-i dati! ![]() ![]() ![]() Alina de Alex si 29+http://s366.photobucket.com/albums/oo108/alina2700/ |
Alina, ce frumos e! Si tu esti frumoasa
.Si noi l-am facut acum 2 seri, am stat pana la 2 dimineata. Poate ma invrednicesc sa-l pozez si eu si sa vi-l arat. E cel mai frumos brad pe care l-am avut vreodata, ca l-am facut intrun an special.
Andreea
35+, cu
Andrei
Leditia spune:
| citat din mesajul lui Ciufik [ AAA, si cu cateii roz, eu am niste gheare galbene cam pana la genunchi asa..., care merg cu bulinele minunat, numai ca imi ocupa cred juma' de bagaj Andreea 35+, cu Andrei |
super tare..mi te si imaginez 
Ref la sutiene,daca le folosesc bine,daca nu le aduc inapoi acasa.Oricum alea ocupa putin loc in bagaj
Stai ca am trimis mesajul si nu am zis de bradul Alinei..frumos bradutul!
Cu ocazia asta te-am vazut si pe tine,dulce foc.
POZE CU NOI
Minunea mea
35+ cu David Christian
sau
David Gabriel

AMR- CEL MULT 5 SAPT.
Iris2002 spune:
Buna fetele,
Vad ca sunteti in verva cu discutii la care nu pot sa particip
, ca n-am habar.
Eu sunt fericita ca am trecut de discutia de sfarsit de an, nici macar critica mai constructiva nu au avut(ma menajeaza oare
?) si am primit si un bonus frumos si marire de salariu... Yeppie! Recunosc ca anul acesta nu am prea facut cursuri, nu am luat diplome, am fost si eu la ceva congrese si la cursuri de citeva zile, dar asta e, nu m-am simtit in stare sa ma inham la mai mult...Deci nu ma asteptam sa imi mareasca salariul asa, pe nemeritate
.
lasa ca peste 1-2 ani imi revin la stadiul de acum doi ani si ma reapuc de invatat (ca trebuie, si daca nu ai diplome in plus, ce salariu in plus sa pretinzi?).
Flowerbee, ce fain ca esti libera...eu mai lucrez maine, azi am adus prajiturele la colegi (de cumparat
) ca maine sunt o gramada liberi.... femeia de servici mi-a pus un cadouas pe birou, ce dragut din partea ei
, nu-i asa? Colegii ii mai vad saptamina viitoare la prinzul de Craciun, vin si ma iau sa fiu si eu prezenta la resto
!
Alina olandeza, asa e, noi nu avem grijile cu platitul doctorului... grija mea e sa nu ma dilatez greu, ca la prima sarcina, si sa astept o gramada dupa epidurala.
Am tras o sperietura aseara, fetelor, lui Pa (tatal lui Paul) i-a fost rau, si el locuieste singur, ne-a sunat dupa aceea, cand a ajuns de la doctor acasa, a fost azi la ceva analize. Sper sa fie in regula, sa ne ramana sanatos, Doamne-ajuta!
Va pup
DarkBendis spune:
Buna fetelor!
Vin si eu si mai adaug pe lista voastra cateva chestii care noua ni s-au spus ca ar fi foarte utile. Manusele pentru bebe sa nu se zgarie (scratch mits le zice aici), o perie moale pentru bebe, nu uitati tampoanele pentru sani (breast pads) ca cica va fi nevoie. Am mai pus lista "mea" e undeva, dar o mai scriu o data, in caz ca ajuta pe cineva (e vorba de lista facuta de cei de la spitalul unde o sa nasc eu):
Pentru mamica: "caietul gravidei" (ma rog, ce avem noi), medicatie in caz ca iau ceva, haine lejere, halat + camasi de noapte, tricou sau camasa de noapte pentru nasterea propriu-zisa, "facecloth" (prosopel de sters pe fata), 6 perechi de "budigai" mai vechi/de unica folosinta, sutiene de alaptat, pompa de san +tampoane de san, papuci de casa/incaltaminte comfortabila, ceva de citit, ceva de scris+hartie, maruntis (nu putem folosi mobilele in spital), sucul+snack-uri preferate, "cosmeticale", trusa de machiaj (comentariul moasei "daca chiar credeti ca o sa va arda de ea").
Pentru bebe: manusele, caciulita, hainite de mers acasa, scaun de masina, salopetute, perie.
Oricum, moasa ne-a zis ca spitalul oricum furnizeaza camasi de noapte, halate, haine la bebe pentru cat sta in spital, pompe de alaptat, tamponele pentru sani dar multa lume prefera sa-si aduca de acasa. Tampoane pentru lohii, scutece, vata, wipes, prosoape, creme etc vom primi acolo (totusi eu o sa-mi aduc prosoapele mele). Tot ea ne-a zis sa facem geanta separata cu "hainele de dus acasa" si pentru noi si pentru bebe, ca nu are rost sa le tinem in salon cand le poate aduce frumos cine ne duce acasa (la fel si cu scaunelul de masina, poate fi adus doar la momentul oportun)
Despre ce "scoruri" vorbiti... nu zic nimic... decat ooooooooooooffff 

Dark Bendis
36+ cu "Huckleberry" Baby
AMR 4 SAPTAMANI!!!!!
http://bd.lilypie.com/gSJep1.png
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
Ciufik spune:
aaa, sa nu uitam din bagaj aparatul foto+ ceva de machiat asa putin (imi amintesc de pozele Alinei in care era machiata, tot respectul, poate reusesc si eu, ca raman pt posteritate).
Dupa cum vedeti, eu adaug numai lucruri "indispensabile"
.
Andreea
35+, cu
Andrei
Selene_Bunny spune:
Ciufik, ai dreptate, am uitat sa-i mentionez, desi mi-am cumparat 4 perechi...
De chestiile alea de la Seni eu nu stiam, nici nu mi-a zis nimeni nimic de ele...
cristi, doctorita a zis ca ma asista la nastere, cum sa nasc cu altcineva??? Dupa ce ca ma duc saptamanal la control, plus dat bani (200 de RON) pentru luat in evidenta...
Carnet de gravida nu am. Analizele sunt majoritatea la doctorita de familie, la fisa, si eu pe la ea nu mai trec pana sa nasc, nu am de ce, am prenatal pana in 31 decembrie. Deci, daca e nevoie de trimitere de la ea, sa mi-o aduca altcineva... Ginecoloaga nu mi-a cerut toptanul de analize facute, doar ultimele, din saptamana 35... Care erau OK...
cu Daria Nandini
http://bd.lilypie.com/TkNWp3.png
Daria: "posedata de bine" (persana)
Nandini: "cea care se bucura de fericire" (hindusa)
Sa stai cuminte in burtica, sa te faci mare, c-apoi cuceresti tu lumea!
Iris2002 spune:
Alina, superb bradut, si ce frumoasa esti tu!!!!! O mamica supersexi...si...se pare ca bebe e baietel
?
alina2700 spune:
Multumesc! si noi am spus tot la fel ca e cel mai frumos brad de pina acum (cu toate ca ai mai trebuiau niste ghirlande albe pe care insa nu le-am gasit inca)! Dar poate e doar o impresie de la euforia in care suntem! Suntem fericiti tare si sper ca asa vo, fi si deacum inainte!
Alina
de Alex si
29+
http://s366.photobucket.com/albums/oo108/alina2700/