Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (242)
Raspunsuri - Pagina 15
danielle02 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Roxana_G
Care va sa zica in Australia nu te gaseste nimeni, si eu care voiam sa o vizitez pe Adimercedes la vara... Rox , Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007) Poze Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/ |
acolo ma duc,ca trebe viza si nu poate veni nimeni dupe mine,in afare de sotz,sa stau singura fara dureri de cap,numai eu si fata
pozici
Ebonee (02.10.2007)
danielle02 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Roxana_G Mariana, tin pumnii sa fie bine, sa scapi si de hematom si sa iasa bine testul cromozomial. Cred ca iti e greu si insarcinata si cu Eliza, e micuta si inca necesita multa atentie. ![]() Danielle, ce avea catelusa pana la urma? Poti sa ii treci pe pui pe biberoane sau pot sa bea singurei din castron?Rox , Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007) Poze Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/ |
au decat 11 zile,doar din biberon sa bea,si imi e asa drag sa ma trezesc noptile

jodie a facut o criza de calciu + febra 40 cu ceva,era complet paralizata si tremura tare,saraca

pozici
Ebonee (02.10.2007)
ramonaiani spune:
| citat din mesajul lui diwana Danielle, poti uita si de Germania |
Si-n Elvetia esti de gasit
Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07) (Povestea nasterii)
11+
danielle02 spune:
| citat din mesajul lui diwana Danielle, poti uita si de Germania Diwana si pitic Rares (14.09.2007) filmulete Rares |
stai ca ma uit eu pe harta,tot gasesc eu o tara mica mica de care sa nu stie nimeni
pozici
Ebonee (02.10.2007)
danielle02 spune:
citat din mesajul lui ramonaiani
Si-n Elvetia esti de gasit Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07) (Povestea nasterii) 11+ |
da`n honolulu?/!!
pozici
Ebonee (02.10.2007)
danielle02 spune:
erina,
imi imaginez ce dor iti e de fata 
eu zis sa te simti bine si sa te relaxezi frumos,ca apoi iar intri in tura ![]()
pozici
Ebonee (02.10.2007)
diwana spune:
citat din mesajul lui ramonaiani
Si-n Elvetia esti de gasit Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07) (Povestea nasterii) 11+ |
Diwana si pitic Rares (14.09.2007)
filmulete Rares
diwana spune:
Fetelor va doresc noapte buna. Danielle sper sa treci usor peste noaptea asta. Intrebare: dar dupa ce-si revine Jodie nu mai poate sa-i alapteze pe catelusi?
Somn usor si vise placute!
Diwana si pitic Rares (14.09.2007)
filmulete Rares
Marunzika spune:
dani
mamica de 5 puiuti!
Erina va dorim sedere placuta in De si spor la cumparaturi!
carpatina n-am promis, dar sper sa ajunge in ianuarie. Cat despre parul meu....tocmai am fost marti la dermato sa-mi faca analiza parului, dureaza 4 saptamani pana am rezultatul, dar mi-a zis dr ca am....ceva cadere de par dupa sarcina, asta dupa ce i-am zis eu ca a inceput caderea la cateva luni dupa ce am nascut. Sa vedem ce rezultat am la anliza parului, el deja mi-a dat un "ceva" de dat de 2x/zi timp de 6 luni. Bineinteles ca acel ceva inca nu am ajuns sa-l cumpar de la farmacie si nu cred ca-l iau pana nu vin rezultatele finale, ca eu nu ma vad sa-l folosesc de 2x/zi timp de 6 luni, e prea de lunga durata!
Azi a sunat la usa la vecina mea, dar interfonul e putin defect si se aude si la noi cu o intensitate mai mica; Puppi a auzit si a inceput sa ma strige mama-mama si sa-mi arate spre usa, apoi a trebuit sa merg sa-i deschid sa vada ca nu e nimeni si a fost dezamagita ca a inceput sa planga.
A dormit in brate la mine si inca motaia cand a venit tati de la munca; i-am spus incetisor "sst" ca doarme Puppi, la care ea si-a ridicat caputul de pe umarul meu, a dus degetul aratator la gurita si a zis "sst". Am ras cu lacrimi cat de dulce a fost; fac asa cand ne ascundem de tati si ea a prins miscarea.
Ma dispera cu spalatul pe dinti! Merge de nx/zi langa dulapiorul unde tin periuta si pasta ei, se aseaza in genunghi in fata dulapiorului, zice ama-ama si se trage de dinti. Si pana nu-i dau periuta cu putina pasta nu scap de gura ei. La fel si cu Dentinox!
Daca-i zic, hai s-o sunam pe "oma" (bunica) zice la dublu oma-oma si se posteaza in fata pc-ului si asteapta sa-i dau microfonul si incepe sa dea pupici zgomotosi.
Unde gasesc si eu costumas de craciunita? La H&M au acelasi model de anul trecut, vreau altul dar nu gasesc :(
Noapte buna!
Yannisa Milena
24.08.2007
Marunzika spune:
Azi avem 4 luni de cand Puppi nu mai are suzy
!
Fug sa scriu felicitari pt Craciun!
Yannisa Milena
24.08.2007

ce avea catelusa pana la urma? Poti sa ii treci pe pui pe biberoane sau pot sa bea singurei din castron?