Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (242)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Mariana, tin pumnii sa fie bine, sa scapi si de hematom si sa iasa bine testul cromozomial. Cred ca iti e greu si insarcinata si cu Eliza, e micuta si inca necesita multa atentie.

Danielle, ce avea catelusa pana la urma? Poti sa ii treci pe pui pe biberoane sau pot sa bea singurei din castron?

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cecilia L

Roxana, ramane pt miercuri la ora 12 sa ne vedem la T noi pentru sortat si impachetat.a confirmat si Luy.

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze noi

asa crestem

Stabilit!

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Annisia

Citat:
citat din mesajul lui cecilia L

Citat:
citat din mesajul lui carpatina

Cecilio.. io' zic sa facem lista cu cine vine de Revelion.. sa stie si Roxana cum se organizeaza

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Gata, lista e deschisa

poze noi

asa crestem

Roxana, eu vin cu soatza si bebeul. Stai linistita, ca pe langa oameni aduc si beutura. Plus ca promit sa ajut la spalatul vaselor. Nu, asta nu-mi place. Mai bine spal pe jos, ca-i specialitatea mea! Ah, mai bine o lasam pe aia cu spalatul vaselor, ca mi-am adus aminte ca ai masina.... Offf, mi-am furat-o, acum nu mai pot sa dau inapoi...

Micul Yanis creste mare

Praslea cel voinic

La asa atitudine pozitiva cred ca tocmai ti-ai primit biletul de intrare!

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Erina, vacanta placuta in continuare. Cred ca e o atmosfera tare placuta acum in preajma sarbatorilor.

Diwana, ai putea sa iei si patutul. Insa cam greu sa ii culci pe toti gramada. Noi de Revelionul trecut nu am reusit sa il culcam decat pe Bubu, restul copiilor intre 2 si 8 ani nu au dormit pana la 5 dimineata.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Gata, am facut norma de seara si ma retrag la vastele dormitoare mai devreme. Mi-a trasat Alex sarcina sa ne culcam mai devreme ca sa nu se mai scoale greu dimineata. Pana si copilul e mai responsabil ca mine.

Eu sunt in forma, dupa sport. Marti am venit lesinata de la sport, azi chiar m-am remontat si m-am simtit bine. Mi-a mai ridicat moralul cazut dupa problema cu Revelionul. Adica ambele, ca v-ati invitat si ca voiam sa plec. Oricum, maine dimineata o intreb pe mama direct daca sta cu copiii 4 zile, si daca da vom merge numai in 2 in Austria.

Asta cu mine. Nazdravanii cam accidentati. Alex usor, si-a dat cu o hartie in ochi si a plans infernal dar nu are nimic. Iar pe Bubu l-am gasit cu ditamai falca. Adica este umflat rau si vanat, zicea bona ca a cazut cu fata direct in coltul mesei. Mi s-a rupt sufletul de el, nici nu a stat cu compresa rece si nici cu cub de gheata. Cine stie cum se va prezenta dimineata.

Cam asta de la noi. Va doresc noapte buna si linistita!

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Lista se inchide, tot Austria viseazacred si eu.

Ufffff saracutul Bubu, ce durere pe el mititelulsa treaca repede si pt atomica

poze noi

asa crestem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Erina, ma bucur ca totul e bine si acasa si acolo, profita la maxim

poze noi

asa crestem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diwana spune:

Brrrr, tare dureros suna ce spui tu acolo de Bubu ma Roxana. Sper sa nu arate mai rau insa maine

Pai Danielle dupa parerea ta cam care ar fi tara in care sa nu te gaseasca nimeni? Slabe sanse. Poti sa uiti de Australia, de Japonia, Franta, Belgia, Italia, Anglia, Finlanda, Islanda, America, Romania. Ei, vezi cum se restrang posibilitatile?

Diwana si pitic Rares (14.09.2007)

filmulete Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

Citat:
citat din mesajul lui diwana

Danielle, dar de la ce a facut saracuta criza? Bine macar ca ai mers in bucatarie si ai vazut-o la fix. Nu-i asa grav ca o sa intarci cateii, numai ca o sa trebuiasca sa "alaptezi" la greu. Multa iubire, si cred ca se rezolva. Ai luat si fata cu tine la urgente, ca ziceai ca sotzu nu-i acasa?

Erina, vacanta placuta in continuare. Macar poti sta linistita ca Daria e ok.

filmulete Rares

fata a ramas cu soramea acasa,
acu am 5 copiii,nu numai unul

pozici

Ebonee (02.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diwana spune:

Danielle, poti uita si de Germania

filmulete Rares

Mergi la inceput