Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (242)
Raspunsuri - Pagina 16
prisi spune:
buna seara,
am aparut si eu ...
am citit tot din urma dar nu stiu ce am retinut , sa vedem...
in primul rand un
pentru Andreiutzu, sa ii treaca repede vanataia , iar pentru Yanissucu insanatosire grabnica
Puppimulta sanatate
, felicitari pentru cele 4 luni 
Annisia lasa draga supararile ca la Londra e frumos tot timpul si mai e si la anul revelion si o planuiesti din timp sa nu mai poata misca n front ![]()
Erina relaxare placuta 
Adi ce frumoasa e camera Lisei, acomodare usoara in noul pat 
poze
Marta si
Miruna (06.09.2007)
prisi spune:
eu am fost azi la Fashion House, bleaaah nu am gasit nimik interesant sau mai ieftin decat in oras, poate niste jeansi la Lee, asa ca eu nu cred ca merita deocamdata , aviz amatoarelor din partile indepartae ale orasului, in primul rand jumatate din locatii nu sunt deschise si nici prea multe branduri pe acolo nu am vazut deocamdata, la outlet Debenhams parca erau doar carpe , iar pentru copii doar niste haie de vara de 0-3 luni , eu cred ca o sa fie cu adevarat un outlet in adevaratul sens al cuvantului abia in vreun an si nu cred ca va ajunge in curand la nivelul celor de afara, singura castigata din incursiunea asta a fost Miru care a alergat in voie pe acolo si chiuia de se uita toata lumea dupa ea
iar in concluzie nu am cumparat nimik , a trebuit a ajung in Plaza sa ii cumpar unei prietene ceva cadou
poze
Marta si
Miruna (06.09.2007)
prisi spune:
am plecat si eu la somn , ca am ramas singura pe aici , iar copii mei dorm de mult
somn usor 
poze
Marta si
Miruna (06.09.2007)
devylla spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Marunzika Azi avem 4 luni de cand Puppi nu mai are suzy !Fug sa scriu felicitari pt Craciun! ![]() Yannisa Milena 24.08.2007 |
Daca ai mai scris scuze...dar cuum ati scapat?Cat am fost in tara Erika era dependenta...de cand am venit,am rarit suzeta si nu i-o dau decat la somn.Dar chiar si asa,ma intreb cand o va lasa...ca nu da semne.
Jurnal de mogalneata
www.flickr.com/photos/54445410@N00/" target="_blank">Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y. siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank"> Erika(31 august 2007)
devylla spune:
Prisi daca esti pe-aici iti tin io companie.
eu am somn...dar nu pot sa dorm acuma.
Intr-o ora ma duc pe baricade...dar cred ca azi trag chiulul....n-am nici uun chef.Casa e vraiste...chiar am un teanc de camasi pentru calcat,te oferi?![]()
Daniela sper sa treceti bine peste noapte.Acuma pana puii cresc mai marisori,o sa va fie nitel greu.
Papanash ce gatisera aia pe la emisiune?Sunt curioasa ce arata ei in emisiunile din Europa.
Eu gatitul l-am lasat chiar pe ultimul plan...gatesc de suprafata,sa nu murim de foame.Noroc ca am sotz intelegator.
Dupa ce am umblat ca bezmetica prin tara duupa acte.Am inceput aici...am rezolvat o parte,mai am sa-mi ridic actul de identitate pe saptamana viitoare.
Jurnal de mogalneata
www.flickr.com/photos/54445410@N00/" target="_blank">Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y. siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank"> Erika(31 august 2007)
Roxali spune:
Am recuperat cat am putut...
La multi ani sora de Yaia !
La multi ani nepoata de Marunzika !
La multi ani Lavinia!
La multi ani Betty si sot de Betty multi ani fericiti impreuna!
Erina distractie placuta!
Marunzika felicitari ...noi cu suzeta dormim
Dani cand mai ai timp si de puiuti...la munca mai te duci??
Eu tot in concediu..trai nimic de zis...am si ceva propuneri de munca...bani multi,dar timp ioc...voi analiza...daca tot ce am ridicat ani astia se va prabusi din cauza crizei
,ceva va trebui sa fac
sanatate la mamici si puiuti bolnaviori
o zi buna fetelor
Ali , Sonia 1 an si Enrico 8 ani
poze
devylla spune:
erina concediu placut in continuare.sunt sigura ca Daria este pe maini bune.
Jurnal de mogalneata
devylla spune:
adimercedes mi-a placut tare mult camera Lisei.S-o stapaniti sanatosi.
Eu inca Erikai nu i-am facut camera.Are patul la noi in camera.Si nici nu stiu daca se va intampla curand.Acum camera este pe post de teren de joaca si depozitat din jucarii si cutii.
Poate cand se face un pic mai mare am sa ii mutam patul.
Jurnal de mogalneata
greyeras spune:
Neatza fetelor!
Ma dar tarziu va treziti, uite niste 

pentru o zi buna!
Eu m-am trezit devreme azi, ma doare spatele de mor, nici nu pot sa dorm din cauza asta. In schimb Adelina doarme, ieri s-a trezit la 10:20, sunt o mamica fericita in privinta asta.
Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)
www.flickr.com/photos/21859608@N04/3026513257/" target="_blank">Poze
greyeras spune:
Adi am vazut camera Lisei, tare frumoasa, am observat in poze ca Lisa e in picioarele goale, asa sta in casa? Eu sunt disperata in privinta asta, sosete + botosei sau sosete + alta pereche de sosete mai groasa.
Erina sa va fie de bine iesirea, ma bucur ca Daria e cuminte.
Maruntika chiar spune-ne si noua cum ati reusit sa scapati de suzy. Si la noi e problema ca nu se culca fara ea, ziua o ascund, dar la culcare plange dupa ea.
Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)
www.flickr.com/photos/21859608@N04/3026513257/" target="_blank">Poze

!