Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(18)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Uite ce-am gasit pe net. Sper sa te ajute :

"Copiii minori (sub 18 ani) posesori de pasapoarte individuale trebuie sa; prezinte la iesirea din tara, pentru a putea calatori în strainatate, înscrisuri autentificate conform legii din care sa rezulte acordul ambilor parinti sau al persoanelor responsabile de cresterea, supravegherea si îngrijirea lor.
În situatia în care copilul minor este înscris în pasaportul unuia dintre parinti si se deplaseaza în strainatate împreuna cu acesta, parintele trebuie sa prezinte la iesirea din tara acordul legalizat al celuilalt parinte, cu exceptia cazurilor în care parintii sunt divortati si acesta din urma are copilul încredintat spre crestere si educare prin hotarâre judecatoreasca ramasa definitiva si irevocabila.

Pentru mai multe informatii despre conditiile de calatorie în strainatate ale copiilor minori, recomandam consultarea informatiilor oferite de Inspectoratul General al Politiei de Frontiera Române (www.politiadefrontiera.ro)."

Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07) (Povestea nasterii)
12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue77 spune:

multumesc ramona, procura o sa i facem nu i problema, ma intreb daca poate calatori cu act de identitate cu poza caci cu pasaportul nu se poate ca tre sa merg eu cu el si chiar nu as mai lua avionul....

NOI 16 + 2 si Marc (28.08.2004)
bebe2

Mergi la inceput

am fost pe site ul dat de tine si am gasit ce vroiam

"este inscris in pasaportul unui parinte si calatoreste in strainatate impreuna cu acesta sau este titular al unui pasaport individual (carte de identitate) si calatoreste impreuna cu unul dintre parinti, numai daca parintele insotitor prezinta o declaratie a celuilalt parinte, din care rezulta acordul acestuia cu privire la efectuarea calatoriei, statul (statele) de destinatie, precum si cu privire la perioada acesteia ori face dovada decesului celuilalt parinte;"
o sa ma interesez si aici sa vad cum e si poate il trimit pe copil la bunici in vacanta de iarna

merci

bebe2

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

Buna fetele!!!

Liana..multumesc pt incurajare!!!Asa,sa fii fata cuminte si sa te tii de treaba,in fiecare zi,macar un maimutoi,daca nu ai timp de mai mult!!!Sa stai linistita in pat!!!

Carla..."La Multi Ani"sotului,sa fie sanatos,multa fericire si realizari alaturi de familie!!Sa ramaneti o familie la fel de frumoasa intotdeauna!!!Sper ca am retinut bine data si sa nu fi facut vreo gafa!!!Daca am gresit,imi cer scuze!!!

Totul e bine cand se termina cu bine!!!http://www.flickr.com/photos/24984384@N08/

16+

http://bd.lilypie.com/xVz4p1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

Baby_first la multi sni sotului si sanatate si iubire sa va bucurati de BB.

Maria
, bafta sotului tau, sa nu ai emotii ca nu trebuie deloc pt BB caci tati lui va fi bine

Blue77, eu acum de exemplu de vreo 3 zile nu l-am zimtit……

Mai spuneti si celelalte fete : la 15-17 saptamani la ce intervalle de timp il simtiti sau l-ati simtit pe BB, va rog.

Astazi am schimbat prefixul si intram oficial si cu Dumnezeu inainte in saptaman 17.

16 + Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!
binecuvantarea si minunea noastra
www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" si casutza noastra si a lui BB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clodyac spune:

buna seara burtici

eu sunt bine azi am avut examen la facultate si dupa m-am dus la mama la spital

bebe este foarte bine sanatos si ghiciti ce ? isi tinea manuta in cap hihi
va pup pe toate si vb luni mai pe indelete

papa

14 +

Mergi la inceput

Lauraaacum ii ziceam sotului pt a mia oara ca nu l am mai simtit pe bb de vreo 2 zile daca nu trei.
Cred ca ma da afara din casa

Sper sa fie ok, tot ma intind sa l simt si nimic
...
Sa nu i fi facut rau cu raceala mea, nasa mea mi a zis azi ca ma gaseste mult mai stresata acum la oa doua sarcina ca la prima...off

Va pupicesc, ma duc sa ma fac frumoasa pt petrecere, sunt racita moarta da tot ma duc uite asa, in plus aici e un grad!!!! e un friggg incredibil, groaznic.

bebe2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

azi l-am simtit si eu pe bebe pt prima data!!!

Laurraa...multumesc!!!Sa va auda DD!!

Blue77...distractie placuta!!!Poate deseara ai noroc sa il simti si pe bebe,sa te linistesti!!

Clodyac...ce bebe smecheras!!

Totul e bine cand se termina cu bine!!!http://www.flickr.com/photos/24984384@N08/

16+

http://bd.lilypie.com/xVz4p1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

maria_bunica, multumesc mult pentru urari, ai tinut bine minte, astazi este.
M-a suparat mama atat de tare incat mi-a crescut brusc tensiunea si am vomat juma' de zi . Si tot ea a plecat amenintand ca o sa ne para rau, ca nu stim ce pierdem etc. .

Am facut si bradul si Saby nu l-a bagat in seama la inceput, acum vad ca incepe sa traga de el. La tort a facut ca toate animalutele, a tipat la noi, a trebuit sa-i dam si ei cate putin si la sfarsit a lins farfuria, si-a pus-o pe fata si s-a mozolit de ciocolata ca o purcica .
Si cand ma gandesc ca, acum un an, eram ferm convinsa ca fata mea nu va primi dulciuri cel putin 2 ani, incredibil cum te schimba copiii .

Carla, s.13 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput